Ben domuz yiyerek büyümedim'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'ye yüklenerek "Ben bu toprakların çocuğuyum. Domuz yiyerek büyümedim" dedi.
Bu haber 2019-06-11 06:41:11 eklenmiş ve 822 kez görüntülenmiştir.

Ben domuz yiyerek büyümedim'

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'ye yüklenerek "Ben bu toprakların çocuğuyum. Domuz yiyerek büyümedim" dedi.

 

Soylu bu ülkenin değerlerine yabancı, bayrağa, ezana, dine, inanca düşman, bu ülkeyi düşürmek isteyen güçlerin maşası, her alanda paçalrında ihanet akan bir sürü kripto chpde tur atıyor. Daha İstanbulda belediyeden içeri adım atmadan imza alarak  16 milyon istanbullunun datasını kopyalayıp dışarı çıkarmaya çalıştılar. Böyle bir eylemi bir ülkeyi i,şgal eden yabancı güçler yapar, bu toprakların, bu vatanın sağ-sol, ırk vb farketmez; bu toprakların çocuğu asla böyle bir ihanetin içine giremez..  

 

Kaftancıoğlu, imamaoğlu.. biraz derine inince bu ülke ve bu ülkenin değerleriyle oynayan yüzyıllık derin işgalin ajan kripto yapılanması ortaya çıkmaktadır.. Ülkemiz Maskelerin arkasına gizlenmiş kriptolarla işgal edilmeye çalışılmaktadır..

 

İSTANBUL (İHA) - CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun kendisi ile ilgili sözlerine yanıt veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Diyor ki; biz Süleyman Soylu’nun cemaziyelevvelini biliriz. Doğru bilirsin. Ben domuz yiyerek büyümedim. Ben bu toprakların çocuğu olarak büyüdüm” dedi.

Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren Soylu, "Gördük İmamoğlu’nu işte. Bir buçuk ayda rotasını şaşırdı. Bir buçuk ayda öfkesini kontrol edemiyor. Bana diyor ki; senin İstanbul’da ne işin var? Ben sanki Ankara’nın İçişleri Bakanıyım. Ben de ona söylüyorum. Gene duysun gene söyleyeceğim. PKK nereye sızmaya çalışırsa ben oradayım. Çünkü doğu ve güneydoğuda yaptığımız meseleden sonra gelip İstanbul’da birileri İstanbul’un zenginliği üzerinden yeniden PKK’ya can suyu vermeye çalışırsa ve ben bunu engelleyemeyecek olursam şehitlerimin ruhunu muazzep ederim. Ne yaptığımızı biliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun kendisi hakkındaki sözlerine cevap veren Bakan Soylu şunları söyledi:

 

"Hukukun dışında bugüne kadar bir adım atmış olsaydık. PKK ve onun ortakları uyuşturucu tacirleri ve onun ortakları ve bugüne kadar sağda solda her yerde açığımızı arayan muhalefet ve onun ortakları ipliğimizi pazara çıkarırlardı. Ne yaptığımızı biliyoruz. Peki belediyeye geliyoruz. İlk gün yaptığın iş imza atmak. Neye imza atıyorsun? Buradaki bütün verilerin kopyalanmasına imza atıyorsun. Hukuken de yanlış. Etik olarak da yanlış. Ahlaki olarak da yanlış. Demek ki senin düşüncen başka sen başka filmin içerisindesin. Şimdi onları Canan’a vereceksin. Tahrik edecek. Sallayacak. Nasılsa bize ait bir değeri yok ki kadıncağızın. Hiçbir değeri yok. Ortak bir değerimiz yok yani. Ezan değil, bayrak zaten hak getire. Sallayıp sallayıp duruyor bize. Diyor ki; 'biz Süleyman Soylu’nun cemaziyelevvelini biliriz.' Doğru bilirsin. Ben domuz yiyerek büyümedim. Ben bu toprakların çocuğu olarak büyüdüm. Bilirsin. Bizim cemaziyevvellimiz burada. Topluma kapalı bir insan olarak büyümedim. Ailem de topluma açık büyüdü. Çocukluğumdan beri siyasetin içindeyim. Herkesin gözü önündeyim. Bindiğim araba, yaptığım iş. Baksın bakalım. İktidar partisinin ilçe başkanlığından geliyorum. Bir tek suistimalim var mı?” dedi.

 

BİNALİ YILDIRIM DİYARBAKIRDA HARİKA BİR KONUŞMA YAPMIŞ.. Siyonist ırkçılığın yüzyıldır beynini türkçülük ve ırkçılıkla yıkadığı çürümüş bitirilmiş vatandaş tipi ne demek istediğini analamsada, halkın %80 yıldırımı net anladığı gibi, bu toprakların Osmanlı gibi bir medeniyetin varisçileri olduğunu mükemmel ifade ediyor..

 

BİNALİ YILDIRIM DİYARBAKIRDA VİDEO

BİNALİ YILDIRIM DİYARBAKIRDA VİDEO

ETİKETLER : Ben domuz yiyerek büyümedim'
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA