BEŞİKTAŞ (MUCUC) DERNEĞİN BAYRAMLAŞMA

ESENYURT İncirtepe Mahallesi Atalay Caddesinde bulunan MUCUC Derneği bayramın üçüncü günü Dernek başkanı olan Ersan Yılmaz tarafından tertiplenen bayramlaşma dernek merkezinde gerçekleşti.
Bu haber 2019-06-09 05:56:09 eklenmiş ve 785 kez görüntülenmiştir.

 

ESENYURT İncirtepe Mahallesi  Atalay Caddesinde bulunan MUCUC Derneği bayramın üçüncü günü Dernek başkanı olan Ersan Yılmaz tarafından tertiplenen bayramlaşma dernek merkezinde gerçekleşti.

Geleneksel hale gelen kahvaltılı bayramlaşma etkinliğinde dernek üyeleri, diğer dernek başkanları başta olmak üzere çok sayıda MUCUC’lu birbirleriyle bayramlaşmak için dernek merkezinde hazır bulundu.

Fransa’da misafirleri gelen MUCUC’lular misafirlerini ağırladıktan sonra birbirleriyle hasret giderdiler.

Dernek başkanı olan Ersan Yılmaz, herkese hitaben bütünleştirici bir konuşma yaptı. Yılmaz, ‘’ Hepiniz hoş geldiniz, safa getirdiniz. Hepinizin ve ailelerinizin bayramını en içten duygularımla bayramını kutlarım. Bizler sizlerin de bildiği gibi sunduğunuz katkılarla köyümüzde dernek adına bir bina yaptık. Bunun içinde nelerin olduğu hepiniz tarafından aşikar. Binamızın işleri neredeyse hepsi bitmiştir. Ufak tefek işlerini tamamlamak ve açılışa hazır etmek için bayramdan sonra birkaç dernek arkadaşlarımızla orada olacağız. Derneğimizi açılışa hazır hale getirmek ve artık hizmete sokmak istiyoruz.’’ Dedi.

Son olarak dernek üyelerinin birbirleriyle bayram anısı bırakmak adına fotoğraflar çektirdi. Çekilen fotoğraflar sonrasında dernek etkinliği son buldu.

ETİKETLER : ersan yılmaz mucuc mesih erol incirtepe
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA