İŞ-STK DÜNYAMIZ NASIROĞLU AİLESİNİN VERDİĞİ İFTARDA BULUŞTU..

Bölge iş dünyamızın önemli temsilcilerinden Nasıroğlu Ailesi geleneksel olarak verdikleri iftar yemeklerini bu yıl Maltepe Dragos Sahilinde yer alan Avşar Cafe, Avşar Kaz Evi’nde verdiler.. İftara izdiham düzeyinde bir katılım oldu.
Bu haber 2019-05-29 11:30:13 eklenmiş ve 1650 kez görüntülenmiştir.

İŞ-STK DÜNYAMIZ NASIROĞLU AİLESİNİN VERDİĞİ İFTARDA BULUŞTU..

 

Bölge iş dünyamızın önemli temsilcilerinden Nasıroğlu Ailesi geleneksel olarak verdikleri iftar yemeklerini bu yıl Maltepe Dragos Sahilinde yer alan Avşar Cafe, Avşar Kaz Evi’nde verdiler..  İftara izdiham düzeyinde bir katılım oldu.

 

Bölge STK (Sivil Toplum Örgütleri) etkinliklerinde, iş dünyası etkinliklerinden tanıdığımız Maktekser A.Ş. firmasının YK başkanı Ali Rıza Nasıroğlu, Nasıroğlu Ailesi adına verilen iftarda gelen konukları tek-tek karşıladı.

 

Ağır Sanayici iş adamızdan, çeşli partilerin il, ilçe başkanlarına, meclis üyelerine,  federasyonlar, il, ilçe dernek başkan ve yönetimlerine vakıflara kadar iş-stk-sanat dünyasından yoğun bir katılım oldu. Esenyurttan Sarıyere, Beykozdan Gebxeye iş –stk-siyaset-sanat dünyasından yoğun katılımın olduğu iftarda hemşerilerimiz birbiriyle buluştu..

 

NASIROĞLU, ARDAHAN İŞ-STK DÜNYAMIZIN EN FAAL AKTÖRLERİNDEN BİR İSİM..

 

2017 yılında Ardahan Tanıtım günlerinden önceki süreçte Ardahan Dernekler Federasyonu bünyesi altında Ardahan İş Adamları Konseyine  başkanlık yapan, İTO, İSO gibi ulusal iş dünyası örgütlerinden İstanbulun birçok lüks otellerine varana dek aylarca süren  çeşitli toplantı ve etkinliklerle Ardahan, Serhat iş dünyasını bir biriyle buluşturan hemşerilerimizin içinde yer alan, önemli bir misyon yüklenen Nasıroğlu, Ardahan Tanıtım günlerinde milyonlarca Ardahanlının birbiriyle buluşmasının baş mimarlarından bir sima olarak da öne çıkmıştı.  Bu yönüyle Nasdıroğlu bölge iş dünyamızın en sevdiği-saydığı isimlerden biri..

 

Türkiye Limanlarının doktoru konumundaki Matekser A.Ş. nin YK başkanı olan İş Adamı Ali Rıza Nasıroğlu iş dünyasındaki başarısını her zaman sivil toplum alanına, toplumsal alana da taşıyan, toplumsal alana büyük katkıları olan  ender iş adamlarımızdan biri.

 

İFTARIN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUZ..

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar, gece, ağaç ve açık hava

İftar programında masaları tek tek dolaşrak dostlarının, hemşerilerimizin, konukların hatırını soran Nasıroğlu, yapılan duaların ardaından mikrofonu alarak kısa bir selamlama konuşması da yaptı.

 

Tüm katılmcılara teşkkür eden Nasıroğlu, Verilen iftarın, yapılan tüm hayırların  ülkemizin, hemşeri camiamızın her alanda birlik bütünlüklerine, ülkemizin selametine  vesile olmasını dilediler. Nasıroğlu, ülkemiz, içinde yaşadığımız dünya yeni süreçlerden geçmektedir. Buradan ülkemizin daha güçlü bir şekilde çıkacağına, önümüzdeki yıllarda Ardahanın Kafkaskalrın kültür, ticaret başkenti olacağına, Serhat Bgölgesinin her alanda atılım yapacağına.. hemşerilerimizin her alanda daha da güçlenerek çıkacaklarına yürekten inandıklarını da ifade ettiler. Kendilerini kırmayıp davetlerine icabet ettiklerinden dolayı Katılımlarından dolayı tüm katılımcılara teşekkür e ttiler.

 

İFTAR PROGRAMI  FOTO GALERİ 

TIKLAYINIZ..

 

Nasıroğlu iftar yemeğinde masalarıda tek tek dolaşarak gelen tüm konuklara, davetlilere saygı-sevgilerini sundu.

 

MATEKSER AŞ BÜTÜN AYRINTILAR İÇİN TIKLAYINIZ..

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : İŞ-STK DÜNYAMIZ NASIROĞLU AİLESİNİN VERDİĞİ İFTARDA BULUŞTU..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA