HAMZA ATEŞ’TEN SOKAK İFTARI..

Beykoz’un önde gelen esnaflarından , kanaat önderlerinden Hamza Ateş Beykoz Şahinkayadaki hemşeri camiamızı iftar yemeğinde birbiriyle buluşturdu..
Bu haber 2019-05-27 07:57:19 eklenmiş ve 745 kez görüntülenmiştir.

HAMZA ATEŞ’TEN SOKAK İFTARI..

 

Beykoz’un  önde gelen esnaflarından , kanaat önderlerinden Hamza Ateş Beykoz Şahinkayadaki hemşeri camiamızı iftar yemeğinde birbiriyle buluşturdu..

 

Yoğun bir katılımın olduğu iftar programında bir taraftan hakkın rahmetine kavuşan akraba ve yakınlar için mevlit  ve kuran okutulurken, diğer yandan  hep birlikte dualar edildi.

 

HER AKŞAM BİR MAHALLEDE SOKAK İFTARI

 

HOÇ-FED  ÜYESİ PANİG dERNEĞİNİN ALT YAPISINI HAZIRLADIĞI SOKAK İFTARLARI HEMEN-HEMEN HER AKŞAM DEĞİŞİK MAHALLELERDE İCRA EDİLMEKTEDİR. Beykoz’da hemşeri camiamız hemen –hemen her akşam  bir mahallede iftar programı düzenlerken, sokak iftarlarında birbirleriyle buluşurken, iftar programlarının alt yapısınıda Hoçvan Dernekler Federasyonu Üyesi Panig Derneği  hazırlamaktadır. Dernek Beykozda adeta serhatlıların belediyesi görevini gören misyonu ile öne çıktığı gibi, herkesimden de büyük takdir toplamktadır.

 

Pazar akşamı Şahinkaya sokak iftarının  benzer iftar programı Gümüş Suyu Mahallesinde yapılmıştı.  Bu iftarda hakın rahmetine kavuşan Rahim Ateş ve diğer hemşerilerimiz için kuran ve mevlit okutulmuştu.. Bir önceki gün ise Soğuksu Karslılar Mahallesinde benzer sokak iftarları ile hemşerilerimiz aynı sofra etrafında bir araya gelmişlerdi. Ve bütün bu iftarların alt yapısını Panig Derneği sağlamaktadır.

 

HABER FOTO GALERİLERİ TIKLAYINIZ..

 

ETİKETLER : HAMZA ATEŞ’TEN SOKAK İFTARI..
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA