BEŞİKTAŞ BELEDİYESİNDEN BİSLEKT YOLU ve CAZ FESTİVALİ..

Beşiktaş Belediye Başkanı Akpolat ortaya kotyduğu icraatlarla büyük bir sempati topladı. Örnek belediye başkanlrından biri olduğunu kısa zamanda ispatladı...
Bu haber 2019-05-15 05:50:11 eklenmiş ve 804 kez görüntülenmiştir.

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİNDEN BİSLEKT YOLU ve CAZ FESTİVALİ..

 

Beşiktaş Belediye Başkanı Akpolat ortaya kotyduğu icraatlarla büyük bir sempati topladı. Örnek belediye başkanlrından biri olduğunu kısa zamanda ispatladı...

 

BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI RIZA AKPOLAT ÇOCUKLARLA BİRLİKTE BİSİKLET SÜRDÜ..

 

 

Beşiktaş Belediyesi, sokak kültürünü canlandırmak ve çocuklara yaşanabilir bir kent yaratmak için “Ayda Bir Gün Sokak Bizim” etkinliği düzenledi. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Hollanda Başkonsolosu Bart Van Bolhuis ve Beşiktaş Özgür Pedallar üyesi çok sayıda çocuk Beşiktaş sokaklarında bisiklet sürerek etkinlik alanına geldi.

 

Beşiktaş Belediyesi, güzel bir kent, temiz bir dünya, daha sağlıklı çocukların yetişebilmesi için Hollanda Başkonsolosluğu’nun desteği ve çok sayıda STK’nın da katılımıyla ‘’Ayda Bir Gün Sokak Bizim’’ etkinliği düzenledi. Mecit Ali ve Behçet Necatigil sokakta düzenlenen etkinliğe çocukların ilgisi yoğun oldu. Gün boyu süren atölyelere katılan minikler hem doyasıya eğlendi, hem de yarışmalarla hünerlerini sergiledi.

 

Başkan Akpolat’tan bisiklet yolu müjdesi

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, ,Hollanda Başkonsolosu Bart Van Bolhuis ve Beşiktaş Özgür Pedallar üyesi çok sayıda çocuk Mahmut Erseven İlkokulu’ndan etkinliğin yapılacağı alana bisiklet sürerek geldi. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte Başkan Akpolat önümüzdeki günlerde Beşiktaş’a bisiklet yolu yapma müjdesi vererek şunları ifade etti: ‘’Beşiktaş çok tarihi ve engebeli bir yer oldukça sıkıntılar var. Beşiktaş yayalar için çocuklu anneler için bunları ortadan kaldırmak için bu deneyimi yapmamız gerekiyordu. Beşiktaş’ı bisiklet sürücüleri için, engelliler için yayalar için yaşanabilir bir kent haline getireceğiz.  Üzerlerinde gezdiğimiz güzergahlarda bisiklet yolları yapacağız.’’

Başkan Akpolat ve Hollanda Başkonsolosu Bart Van Bolhuis etkinlik alanındaki stantları gezerek bilgi aldı. Çocuklarla bol bol fotoğraf çektiren Başkan Akpolat’a vatandaşların da ilgisi yoğun oldu.

 

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ VE ZORLU PSM ETİLER SANATÇILAR PARK’INDA CAZ FESTİVALİ DÜZENLEDİ

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, açık hava

 

Beşiktaş Belediyesi ve Zorlu Performans Sanatları Merkezi işbirliğinde Anneler Gününe özel Etiler Sanatçılar Park’ında Caz Festivali düzenledi. Ünlü Caz gruplarının sahne aldığı etkinlikte havanın güzel olmasını fırsata çeviren vatandaşlar caz müziğin keyfini doyasıya çıkardı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat eşi Derya Akpolat’la ile birlikte festival öncesinde annelerin anneler gününü kutladı.

 

Beşiktaş Belediyesi ve Zorlu PSM işbirliğinde Anneler Gününe özel Caz Festivali düzenlendi. Etiler Sanatçılar Park’ında gerçekleşen festivalde katılımcılar doyasıya eğlendi. Selin Sumbultepe Band, Brassİst ve The Kites grupları sahne alarak performanslarıyla katılımcılara unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı. Havanın güzel olmasını fırsat bilen vatandaşlar Etiler Sanatçılar Park’ına akın etti. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat eşi Derya Akpolat ile birlikte festivale katılarak, annelerin anneler gününü kutladı.  19.00’a kadar devam eden festivalde katılımcılar dans ederek, Caz müziğin keyfini çıkardı.

ETİKETLER : BEŞİKTAŞ BELEDİYESİNDEN BİSLEKT YOLU ve CAZ FESTİVALİ..
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA