BEYKOZ 'DA DEV ÇADIR KENT İFTARINDA BİNLER BULUŞTU..

Mübarek Ramazan Ayına girereken geleneksel hale gelen sokak iftarlarında Ramazan ayının ikinci gününde Beykoz Belediyesinin verdiği iftarda 5 binden fazla Beykozlu sokak iftarında bir araya geldi.
Bu haber 2019-05-08 08:01:51 eklenmiş ve 786 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ 'DA DEV ÇADIR KENT İFTARINDA BİNLER BULUŞTU..

 

Mübarek Ramazan Ayına girereken geleneksel hale gelen sokak iftarlarında Ramazan ayının ikinci gününde Beykoz Belediyesinin verdiği iftarda 5 binden fazla  Beykozlu sokak iftarında bir araya geldi.

 

İftar öncesi başkan Aydın ve ilçe başkanı M. Hanifi Dilmaç masalariyaret ederek halkla selamlaştılar. Her iki başkana karşı da halktan yoğun ilgi dikkatlerden kaçmadı.

 

Halkla birlikte iftarını açan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, İftara katılım gösteren Ak Parti ilçe Başkanı ve yönetimini başta olmak üzere iftar programında emeği geçen katkı sunan herksi tek –tek söyleyerek teşekkür eti. Aydın "Bu güzel akşamda Ramazan ayının ikinci gününde bizleri yalnız bırakmadığınız için bizlerle beraber iftar açtığınız için sizlere çok teşekkür ederim." dedi.

 

İftarın ardın da konuşma yapan Aydın,  "Sevgili hemşehrilerim her akşam Beykoz'umuzun farklı bir mahallesinde burada olduğu gibi iftar sofralarını kuracağız. Her akşam iftar programını belediye olarak gerçekleştireceğiz fakat ikramı iş adamlarımız, hayırseverlerimiz verecek. Ramazan'da paylaşma duygusunu bize yaşatan hayırseverlerimize çok çok teşekkür ediyorum. Biz iftardan sonra 'gönül sofrası' diye tabir ettiğimiz hemşehrilerimizin evine gideceğiz, çaylarını içeceğiz, muhabbet edeceğiz. Rabbim Beykoz'umuzu korusun. Rabbim ülkemizi, milletimizi, devletimizi ve tüm mazlumları korusun. Rabbim ülkemizdeki birlik ve beraberlik ortamını bu güzel atmosferi ve iklimi güçlendirerek devam etsin diye dua ediyoruz. ve nihayetinde İnşallah sağlıkla, afiyetle, huzurla bayrama da kavuşmayı bizlere nasip etsin. Bu güzel akşamda Ramazan ayının ikinci gününde bizleri yalnız bırakmadığınız için bizlerle beraber iftar açtığınız için sizlere çok çok teşekkür ederim." dedi.

 

BEYKOZ’DA BÖYLESİNE PROFESYONEL BİR İFTAR ÇADIRI  İLK KEZ..

Beykoz Belediyesi ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür merkezinin önüne kadar uzanan alanda  kurulan bu yılki iftar çadırları hem mimari açıdan hemde sağlamlık açısından yenibir çadır kenti andırıyordu. İftara katılan Beykozlular bir anda belediyenin önünde bitiveren rengarenk ışık, sahne, ses ..dizayiniyle bu dev çadır kente hayran kaldılar..

Beykozda ilk kez böyle prof bir iftar etkinliği ile karşılaştık. Buda Başkan Murat Aydının profesyonelliğinin her alana yansımasının önemli öreneklerinden bir oldu..

 

ETİKETLER : BEYKOZ 'DA DEV ÇADIR KENT İFTARINDA BİNLER BULUŞTU..
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA