İMAMDAN MAZBATA HATIRASI..

Soyad değiştirmeler imamlığa soyunma, butun algı oyunlar hiçbirşey artık ülkemizde kar etmiyor. İstanbul seçimlerine usulsuzlukler , kanunsuzluklar, kripto oyunlar damagasını vurdu.. Ysk son noktayı koydu. İstanbul İBB Seçimi yenilenecek.
Bu haber 2019-05-07 10:07:13 eklenmiş ve 983 kez görüntülenmiştir.

İMAMDAN MAZBATA HATIRASI..

 

Soyad değiştirmeler imamlığa soyunma, butun algı oyunlar hiçbirşey artık ülkemizde kar etmiyor.  İstanbul seçimlerine usulsuzlukler , kanunsuzluklar, kripto oyunlar damagasını vurdu.. Ysk son noktayı koydu. İstanbul İBB Seçimi  yenilenecek.

 

YSK’da halkın vicdanını rahatlatacak bir karar verdi. İstanbul millet-cumhur vb. ittifakların, partilerin iradlerine, partilerin, siyasetin dar çıkarlarına bırakılmayacak kadar değrli bir dünya başkentidir..

 

Ulaşım başta olmak üzere mega sorunlarla baş edilmesi, gereken Filistinden Afganistana İslam dünyasının kültür sanat, ekonmi, güvenlik  bütün halkların jeostratejik başkentidir. Bu anlamda İstanbul, Kürdistanının, Türkistanın, Arabistanın,.. ne kadar istan varsa da ırk-dil-din-mezhep üstü dünyanın yegane başkentidir..

Bu başkenti yönetecek beyinler, beyin kadrolar gerekmektedir..

Doğu Medya olarak Serçim yenilenmesi nedeniyle ofkeden kuduran vatandaşlaraın öfkesini yatıştırma anlamında imamusun bir mazbata hatıra fotoğrafını yollayalım. Baş köşeye koysunlar. Anıları tazelemek ve yad etmek her zaman iyidir.. 

 

Seçimin yenilenmesinde ders çıkarması gereken parti ak parti. Çeteleşmeye varan dar bölgecilik anlayışı, değişik görüş, parti vb. liyakat sahibi insanların, vatandaşın  harcanması, eleştiri mekanizmasının felç olması, yalakalık-yağcılık ortalığı kaplaması.. yolsuzluk .. vb. kokan şefaf olmayan uygulama, tutum ve davranışların sonlandırılması..

 

Bir ülkeyi yıkmak istiyorsanız kopyayı serbest bırakın sözü  Afrikada bir üniversitede kapıya asılı bir söz.. Liyakatsız fetönün badem bıyıklılarını andıran dar kadrolaşma, stk alanını çürüten uygulama ve davranışlar.. Ak Parti silkinip kripto engelleri aşıp çıkış ruhuna dönüş yapmalıdır. Aksi bu seçim pirüs zaferini beraberinde getiren son seçim olur..

ETİKETLER : İMAMDAN MAZBATA HATIRASI..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA