AHMET YILMAZ, SANCAKTEPEDE BLD. BŞK YARDIMCISI..

AHMET YILMAZ, SANCAKTEPEDE BLD. BŞK YARDIMCISI..
Bu haber 2019-05-07 08:34:41 eklenmiş ve 1072 kez görüntülenmiştir.

AHMET YILMAZ, SANCAKTEPEDE BLD. BŞK YARDIMCISI..

 

2019 Mart yerel seçimlerinde Santepe Ak Parti Meclis üyesi olarak seçilen hemşerimiz Ahmet Yılmaz, Sancaktepe Fen İşlerinden sorumlu başkan yardımcılığına seçildi..

Yılmaz, bir belediyenin en önemli birimi olan Fen İşleribölümünün başına atanırken, park bahçeler, Strateji Müdürlüğü, İştşirakler, Muhtarlıklar Müdürlüğü gibi birçok birimide kendisine bağlı..

 

Ahmet Yılmaz’ın 1. Dereceden Sancaktepede başkan yardımcılığına  seçilmesi hemşeri camiamız açısından da büyük bir sevince neden oldu.. STK-İş-Siyaset-Sanat dünyasından yoğun bir kutlama trafiği kendisine yönelmiş durumda. Hergün onlarca stk, kişi kurum kendisini ziyaret ederek kendisini kutlamaktadırlar..

 

 

AHMET YILMAZ KİMDİR..

 

Ardahanlı bir hemşerimiz olan, yaşadığı şehre önemli katma değerler katan, hemşeri camiamız başta olmak üzere sivil toplum ve STK alanına siyasete önemli katkıları olan ender kişiliklerden ender hemşerilerimizden biri Ahmet Yılmaz.

 

Mesleği Mali Müşavir olan Ahmet Yılmaz, 5 dönemdir Sancaktepe Belediyesi Encümen azalığında Denetim Başkanlığı yapmaktadır. 1973 Ardahan Doğumlu kendini her en iyi  düzeyde yetiştirmiş yaşadığı şehre önemli katma değerler katan  yerel yönetimde uzman bir hemşerimiz.

 

Yüksek Lisans Mezunu olan Yılmaz, İlk –orta-lise eğitimini Beykoz ve Üsküdar’da, Yüksek Lisans Eğitimini de Medeniyet Üniversitesinde 2004 yaptı.

 

 2010-12 Yılları arasında Sancakte Has Parti ilçe başkanlığını yaptı. Has Partinin Ak Partiye geçişiyle birlikte Ak Partiye geçti. 2014 yılında Ak Parti Sancaktepe Meclis Üyesi seçildi.

 

Sancaktepe belediyesinde Denetim Komisyonu Başkanlığı, Plan-Bütçe Komsiyonu Başkanlığını birlikte yürüten bir beyin olan Yılmaz, aynı zamnda 2019 Mart yerel seçimlerine kadar da encümen üyeliği görevini de yürttü.

 

 31 Mart 2019Yerel Yönetim Seçimlerinde Sancaktepe Ak Parti Meclis üyesi seçilen Yılmaz Belediye Başkanı başkan yardımcılığına seçildi..

 

HABERLERİN FOTO GALERİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ..

 

 

ETİKETLER : AHMET YILMAZ SANCAKTEPEDE BLD. BŞK YARDIMCISI..
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA