CİBRANLI HALİT ve ZİYA PAŞA RAHMETLE ANIYORUZ, NEDEN İDAM EDİLDİLER..

CİBRANLI HALİT ve ZİYA PAŞA RAHMETLE ANIYORUZ, NEDEN İDAM EDİLDİLER..
Bu haber 2019-04-16 09:14:37 eklenmiş ve 813 kez görüntülenmiştir.

CİBRANLI HALİT  ve ZİYA PAŞA RAHMETLE ANIYORUZ, NEDEN İDAM EDİLDİLER..

 

Yeni Kurulan TC rejmi dünya siyonizmi ve Emperyalizminin, bir başaka deyişle günümüzde ortadoğuyu parça parça eden israil-syria, ırak vb. onlarca diktatörlük kuran.. işit-pkk vb. terör ordu örgütlerini, terörist israil devletini bölgemize döşeyen Osmanlı coğrafyası üzerinde ırak-suriye vb. onlarca uyduruk diktatörlük kurduran küresel soykırımcı firmaların emrinde çalışan diktatör ve ajan bir yapaılanmaydı.

 

Bu yapılanma Sultan Vahdettinin verdiği kurtuluş görevine ihanet ederek Önce Osmanlı Ailesini, ardından Anadolu ve Mezopotamyadaki tüm ileri gelen aile ve aşiretleri düşürme, yeme  ve yok etmeye yönelerek, Türkleri, Kürtleri, Rum , Ermeni, Arap ve Farsları atomuna kadar parçalayarak tarihten silmeye kısacası Ortadoğunun bütün halklarına soykırımı dayatmışlardır..

 

Bu anlamda chp kurulmuştur. Ger ismet 15-17 yaşlarındaki azeri çocukları dahi kandırarak ta almayanlardan getirterek günümüzde iş-ite denk gelen yapılara teslim ederek, dersimde 1-10   yaş arası çocukları kırdırarak resmen bir soykırıma imza atmiştır, savaş suçu işlemiştir..  Bu savaş suçlusu katiller yeniden yargılanıp işledikleri insanlık suçları nedeniyle yargılanmalrı gerekirken.. Okul ders kitaplarında kahraman kurtarıcılar diye geçmektedirler..

 

CHP küresel siyonist emperyalizmin ülkemizdeki temsilcisi olarak kurulmuştur.  Hala sistemde güçlüdür.  Anıt kabir diye bir hilkat garibesiyle Attaürkü kullanarak totemciliği ve putçuluğu bütün topluma dayatarak  bilim kurgu filimlerinde görülebilecek bir ustalıkla Türkiye toplumunun özgür iradesi ve özgür düşüncesiyle sonuna kadar oynamaktadır.  CHP Türkiye toplumunu, Türkiye halklarını özgür iradesi olmayan soykırıma açık bir sürüye, toplumu soykırıma açık bir köle ordusuna dönüştürmek için dünya küresel soykırımcı emperyalizmin Ortadoğudaki en büyük temsilcisi bir parti olarak hala varlığını güçlü bir şekilde ülkemizde sürdürmektedir..

 

2000’lerden sonra kurulan  ak parti kripto yapılanmadan, hırsız namussuzlardan kurtulamadığı için, gücü ve iktidarı bütün toplumsal kesimlere dağıtmayı, vatandaşı güçelendirmeyi becermediğinden, karadenzcilik vb. bölgecilik hastalıklarının pençesine düştüğünden..  ak parti içerdeki kripto-nammusuz hırsızlar eliyle düşürüldüğünden.. bu soykırımcvı köleci siyonist chp geleneği giderek toplumu yanıltmaya ve yeniden güçlenme dönemine girmeye başladı..

 

ŞİMDİ CİBRANLI MİRALAY HALİT BEY ve ZİYA PAŞA NEDEN İDAM EDİLDİLER..

 

 Yeni Kurulan TC’nin Osmanlı ailesine ihanet etmesi, Osmanlı Nüfusunu bir arada tutan tüm direkleri yıkması, bunun yanı sıra.. Kürtler'in tüm yardımlarına, dostluklarına rağmen, hükümetin Kürtler'in kimliklerini tanımaması, haklarını vermemesi, sözlerinde durmamaları ve sinsice Kürt parlementerleri faili, meçhullerle yok etmeye yönelmeleri sonucu Örneğin Kurtuluş savaşının efsane isimi Ardahan mebusu Deli Halit Pşa TBMM’de vuruluyor. 3-4 gün can çekiştiği halde müdahale edilmiyor Cinayetele hayatı sonlandırılyor.. Ve böyle birsürü faili meçhul vaka..

 

Cibranlı Halit Bey, dinine diyanitine bağlı 1914 yılında Filistin cephesi başta olmak üzere birçok cephede görev almış Miralay rütbesine kadar yükselmiş büyük bir Osmanlı subayı. Miralay Albay Rütbesine kadar yükselmiş bir şahsiyet..

 

Cibranlı Halit Bey Bütün Kürtlerin Kürt aşiretlerinin saygı duyduğu bir şahsiyet.. Kürtlerin haklarını savunmada vaz geçirmek isteyenlere verdiği cevap ise neden idam edildiğini açıkça ortaya koymaktadır..

O zamnki devletin görevlendirdiği. Muş mebusu Hacı İlyas Sami Ankara Kürtlerin haklarını savunmaktan vaz geçmeni istiyor yönündeki mesaja şu cevabı veriyor:

Cibranlı, bu halkın halklı mücadelesini sürdüreceğini ve sonunda da “Hacı! Hacı! Halid'in boynu ipiniz için hazırdır deyince”ayrıldığını..  Ankara'ya döndüm Gazi Hazretleri locada beni bekliyordu. Durumu kendisine anlattım. Artık yapılacak bir şey yoktu Cibranlı Kürtlerin gasp edilen haklarını hayatına mal olsada savunacağını açıkça ifade etmişti der..

 

Kürtlerin yüzyuıllardır darbe alamalarının en büyük nedeni, kendilerini sarmalayan tehlikleri görmemeleri, bilim, özgür irade ve düşünceden uzaklaşmaları, gelişebilecek tehlikleri analiz edecek kurumsal yapılanmalardan uzak olmaları.. Tarihlerini bilmemeleri ve hastalık derecesinde birbirlerinin gelişmelerini engellemeleri, yüzyılların verdiği cehalet kültürü nedeniyle sürekli birbirlerine karşı kullanılmaları olmuştur.. Bütün bu gerilik ve hastalıkların yanı sıra küresel soykırımcı firmalar Kürtlerin içine Kürtleri düşürmek için birsürü kripto aile yapı serpiştirmiştir.. Kürtler dünyada hiçbir ulusun başında dönemeyn bela ve pisliklerle soykırım çemberleie kuşatılmışlardır..

 

 Günümüzde Türkiye devletine karşı geliştirilen küresel operasyonların kat be kat fazlasıyla yüz yıllardır kürtler sarılmışlardır.. Cibranlı Halit vb. Kürtler Kürtlerin haklarını savunurken.. Onları düşürek için   o zaman bir sürü kripto ihanetçi aşiret ise diktatör tc yapılanmsına çalışarak Kürtlerin yüzyıldır içinde oldukları soykırım inkar politikalrına hizmet etmişlerdir.. Bu siyonist damar hala soykırımcı chp vb. yapıları Kürtlere şirin göstermek için şeytana papucunu ters giydiren maymunluklar ve oyunlar sergileyerek günümüzde de kürtleri yanıltmak ve kullanmak için heroyunu oynamaktadır..

KAYNAKLAR İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERE TIKLAYINIZ..

CİBRANLI HALİT KİMDİR

BİR ÖLÜM ÖYKÜSÜ..

 

 

ETİKETLER : CİBRANLI HALİT ve ZİYA PAŞA RAHMETLE ANIYORUZ NEDEN İDAM EDİLDİLER..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA