CHP İSTANBULDA ÇUVALLAMADIYSA..

CHP İstanbulda çuvallamadıysa ben kazandım diyorsa seçimin yenilenmesini kendisi talep etmelidir.. 2014 benzer bir durum Ağrıda yaşanmıştı. Ağrıda Sırrı Sakık hodri meydan demiş ve ve seçimin yenilenmesiyle farkı dahada büyüterek başkan seçilmişti..
Bu haber 2019-04-09 22:43:20 eklenmiş ve 999 kez görüntülenmiştir.

                                                  

 

 

CHP İSTANBULDA ÇUVALLAMADIYSA..   

                                                                                                                                                                                                                              CHP İstanbulda çuvallamadıysa ben kazandım diyorsa seçimin yenilenmesini kendisi talep etmelidir.. 2014 benzer bir durum Ağrıda yaşanmıştı. Ağrıda Sırrı Sakık hodri meydan demiş ve ve seçimin yenilenmesiyle farkı dahada büyüterek başkan seçilmişti..

 

İstanbulda mazbatayı kim alırsa alsın seçim yenielenmezse İstanbulluların başkanı olamayabaktır. Sadece Büyük Çekmecede 2017 yılından itibaren 22 bin usulsuz kayıt olayı ki tır garajları, içinde kimsenin ikamet etmediği binalara adreslere birileri oturuyormuş gibi kayıtların yapılması,  İstanbul dışında ikamet edenlerin burada oturuyormuş gibi gösterilmesi.. bu operasyonu yapanlardan bazılarının tutuklu olması, bu analmda belediye başkanı hakkıında sıoruşturma açılması..

 

Birçok belge ulusal-yerel basın yayın organlarında  yer aldı, Binali Yıldırıma yazılması gereken oyların  CHP’ye CHP’ye yazılması gereken oylar Vatan vb. partilere, ak partiye ise 0 yada 1 yazılması.. Bu belgelerin varlığı açıkça ibb yi kananaın Binali Yıldırım  olduğunu tescillemektedir..

 

Yukardaki iki örnek dahi örgütlü yada örgütsüz olsun İstanbul seçimlerinin büyük bir şaibe, üçkağıtçılık yada örgütlü bir oerasyon sonucu yapıldığını, şayet seçim yenilenmezse Ne Ak Parti, nede CHP adayı seçilen Belediye başkanın İstanbul Belediye başkanı olamaycağını İstanbul halkının ezici çoğunluğu kabul etmeye başladı..İstanbulda yapılan operasyon Türkiye demokrasisinin ana gövdesini oluşturan seçim gerçeğini itibarsızlaştırma operasyonudur..

 

CHP Ak Partinin içine düştüğü-düşürüldüğü  hata ve eksikliklerden dolayı şişen, şişirilen bir totemci-klancı puta tapan bir balondur..

 

İmam bayıldı tam bir kripto  daha mazbata almadan havalara girip aile ve insanların ad soyadlarıyla daha ilk günden tehdit etmeye başlaması istiklal mahkemelerine, sıkı yönetim mahkemeleriyle binlerce vatandaşa yüzyıldır soykırım geleneğini dayatan chpnin soykırımcı ve katliamcı yüzünün dışa vuran özelliğini anında yansıttı..Hiçbir meden ülkede, özgür irade ve düşüncenin sürdüğü demokrasinin olduğu bir ülkede binlerce insan toplanıp bir kabire gidip atam kalk biz geldik totem ve putçuşluk hafifliğine düşebilir mi.. Türkiye toplumu atatürkçülük yalan dolanlarıyla afrikalı totemci kabilelere dönüştürülmüştür.. Siyonizm kemalist totemcilik ve putçulukla yüzyıldır türkiyeyi esir almıştır.  Osmanlının yıkımının ardından günümüze siyonizmin derin işgali hala sürmektedir.

 

 Türkiyede seçmen ki çoğunluğu ak partinin seçmeni ak partide şımaran, hırsızsa benim hırsızım gibi halkın vergilerini iç eden yıkıcı çürüme anlayışı., eski tc kırıntılarına özenme, ak partinin islami-insani, devrimci ruhu ve çıkış özünden giderek uzaklaşması, korkunç aylıklar alan, bankamatik memurları, bld, il, ilçelerde göreve gelenlerin sadece ensesi kalınların emrindeki emir erlerine dönüşmeleri, gizli ardiyelerin giderek çoğalması, büyümesi.. sivil toplum örgütlerinin çürütülmesi, devre dışı bırakılmaya çalışılması.. halkın vergilerini babalarının malı gibi ceplerine indiren bütün profesyonel soyguncu ve üçkağıtçıların ak partiye sızması, gram stratejik aklı olmayan bir sürü davarın yönetici vb. payelere atanması yani liyakat  olayının esas alınmaması.. İslami-insani ahlakaya yakışmayan yalaka vb. tiplerin giderek koltukları kaplamalrı.. köşe başlarını kapmaları, açık-şefaf hesap veren yönetim anlayışının giderek bitme tehlikesiyle karşı karşıya kalması.. vb.  eksikliklerden dolayı ak aprtili seçmen ak partiye hayati önemde bir ders vermesini zorunlu hale getirdi..

 

HDP BİLİNÇLİ BİR ŞEKİLDE PARLATILIYOR..

Şu gerçeği teslim etmek lazım. HDP bu seçimde Iğdırda destan yazmıştır, Karsta büyük bir zafer kazanmıştır. Cumhur-millet itifaklarının ikisinide serhatlılar bu iki ilde yerle bir etmiştir.. Burada azeriler, kürtler.. binyılların gerçek kardeşlik ruhu ile hareket ettikleri gibi,  ırk üstü yaklaşımları belirleyici olmuştur faşizm gömülmüştür.. Dayatmalar değil halkın özgür iradesi tecelli etmiştir. Doğu Güneydoğuda  Kürt halkı hdpyi  -3-4 bandına kadar düşürerek  ülkenin genel çıkarlarının herlşeyin üstünde olduğunu net göstermiştir.  AK Parti tartışmasız ülkenin tek idarı, Kürtlerin tartışmasız 1. Partisi olduğu gerçeği en karanlık dönemde  dahi tesicllenmiştir.  HDP’nin yüzde 3-4 gibi bir varlığının olduğu netleştiği gibi, bu oran  bütün ülke bazı içinde geçerlidir.. Yani ak partiye ak parti seçmeni öyle kürt-türk-laz ayırşmasıyla değil vatandaş AK PARTİYE kendine gel dersini bu seçimde acı bir şekilde vermiştir..

 

 Türkiye’de  siyaseten tartışmasız tek gerçek  vardır. Ak Parti dışında bütün TR’yi kapsayan 2. Bir Türkiye partisi yoktur. 2. Bir TR siyasal hareketi yoktur. Geri kalanları ya bölgesel, ya ideolojik, yada proje partilerdir.. Bu yüzden TR vatandaşının siyasetten en büyük beklentisi ak partiye denk bir muhalefetin oluşması.

 

Yüzyıldır TR’yi derinden işgal eden küresel soykırımcı emperyalizm ve siyonizm bu boşluğu mevcut çüürümüş TR’yi kapsayamayan muhalefet partileriyle doldurmaya çalışıyor ama bu projeleri tutmayacak. Çünkü ne chp, nede hdp nede proje iyip bu boşluğu doldurabilecek yeti-yetenekte halkı kapsayabilecek siyasal yapılanmalar değillerdir..

 

Türkiye Metropollerinde Ak partiye ak partili seçmen tarafından                                                                                                     büyük bir ders verilirken,  Küresel-soykırımcı emperyalizm özellikle chpnin dikiş tutmadığını sahil şeritlerinde enesesi kalınların partisi olduğunu bildiğinden kemelizm totemciliği ve putçuluğu ile düşürdüğü Türkiye toplumuna dayattığı yüzyıllık  kemalist diktatörlüğün ve putçuluğun bittiğini  acı-acı tecrübe etmeye başladı. Bu analmda ensesi kalın beyaz tırkın siyahı olan marijinalleri hdpnin başına geçirdi. Çünkü bu ülkede en politik toplum kürtler, Kürtleri düşürmek içinde hdp yi chplileştirmek gerektiğini gördü..

 

Bu anlamda hdpnin gerçek gücü marijinalliği gözükmesin diye chp ve sağ kripto yapılanmdan sürekli hdpye oy devşirip sürekli şişirerek büyük bir güçmüş algısı ve oynunu ortaya koydu. Batıda bütün bu analizleri yapabilecek kürt aydınlarını da futbol maçı gibi birebir markaja alarak hdp vb.  yapılardan uzaklaştırarak hdpyi ele geçirdiler..

 

HDP’NİN BU YÖNLÜ KULLANILMASININ EN BÜYÜK SEBEİ AK PARTİDEKİ GERİCİLEŞME, YADA AK PARTİNİN ÇÖZEMEDİĞİ KRİPTO YAPILANMADIR..

 

2015 ten beri chp-hdp vb. yapıların ak partinin hatalrından kaynaklı şişirildiklerini işlerken.. Analizlerimiz sürekli siber saldırı, ak partide ise krtiplorca gizlendi.. Ak Parti yüzyıldır Kürtlere soykrım koşullarını dayatan derin devlet ve terörizm sarmalına yönelmesi gerekirken sahada siyaset yapan mazlum mağdur kürtleri içeri tıkama, afrin başta olmak üzere askeri zaferlerin siyasi kültürel ayaklarını oturtamama .. asimilasyona alet edildiğini görememesi.. Kürtler ve Kürt aydınlarıyla doğru dürüst ilişki geliştirememesi küresel soykırımcı emperyalizmin chp eliyle, sağ kripto ihanetçi yapılanmayla hdpyi kendilerine benzetmelerinin yolunu sonuna kadar açtı.. (tc tarihinde görülmemiş devrimlere imza atan, tüm ezberleri bozan yeni güçlü büyük türkiyenin yolunu açma, tryi vatandaşın ülkesi yapan.. özelliklerine bakıldığında uyduruk tüm muhalefeti binle çarpsan 1 ak parti yapamazlar..)

 

Bütün bu operasyonların ve eksikliklerin çıktığı kapı bilindik siyonist taktik: Selo yada imambayıldı gibi kişilikler partlatılarak yeni lider profilleri yeni atatürkler oluşturma.. Ak partinin iktidarında demirtaş vb. figürlerin  tutuklaması ak partinin kendi ayağına ateş etmesiydi.. Bu belirlemeleri yaparken ak partideki kriptolar sürekli kürt aydınlarına  terörist damgası vurmaya çalışırken uyduruk muhalefetin içindeki kriptolar ise kürt aydın ve düşünürleri hain ilan etme, hedef yapmak için her yol ve yöntemi denediler, ama kürt halkı politik bilinç bakımından hepsinin önüne geçtiği için artık kürtleri birbirlerine karşı kullanma dönemlerinin bittiğini de acı acı tecrübe etmeye başladılar.

 

Sdon birkaç yıldır hdp tabanında o kadar büyük bir gericileşme yaşanmaya başladıki..  o kadar gericileştiki eski kemalist diktatör tc yapılanması kutsanmaya.. eski tcnin soykırımcı diktatör kadrolarına neredeyse tapmaya, bu geleneğin sol kırıntıları hdpyi ele geçirrerek kürtleri hdpden dışarı atmaya başladılar.. Nasıl dersim soykırımıyla soykırımcılarına benzemeye çalıştıysa şimdi aynı büyük tehlike bütün hdp tabanına dayatılmaya başladı..

 

Kürt halkı iran-ırak savaşından halepçe soykırımından ve ortadoğuda yüzyıldır karşı karşıya oldukları soykırım  koşullarından doğru sonuçlar ve doğru dersler çıkarmak zorunda.. Kürtler leblebi yada nohut gibi tek bir çuvala koyup, bunlar benim malımdır, hepsi şu-bu partinin malıdır  diyen parti-görüş ve düşüncelerin aslında Kürtlerin en büyük düşmanları olduklarını bu düşünce ve yapıların sahiplerinin küresel soykırımcı emperyalizmin kriptoları olduklarını kürtler  iyice bilince çıkarıp çözmek zorundadırlar.. Hatta bölgenin bütün halkları doğru dersler çıkarmak zorunda.. Türkiye tarihi misyonu ve mirası itibarıyla Mezopotamya, Anadolu, Ortadoğu ve İslam dünyasının müslüman nüfusun ve bu devasa coğrafyada yaşayan bütün halkların son kalesidir..

 

Siyonzm bütün arap coğrafysını düşürerek kürdistana gözünü dikmiştir. Bu göz dikmenin temelerini Osmanlı-İran savaşlarında yüzyıllar önce döşemiştir.. Kral solomondan diktatör sisye herkesi uşağpına çevirmiştir. Kürtlerin 20 bin yıllık toprağı Golanı işgal etmiştir. Irak kürdistanındaki petrol ve kaynakları yüzyıl boyunca sömürmüştür. Şimdi açık işgalle, golana konularak gözünü suriyedki kaynaklara dikmiştir. Irak kürdistanına her alanda derin bir sızıntı yapmıştır.. Rusya ve Türkiye olmadan Kürt halkı asla siyonizmle baş edemeyeceğini bütün kürt halkı iliklerine dek hisetmeli ve bu gerçeği kavramalıdır.. Dünya halklarının bu saaten sonra Kürtleri satma soykırıma çekme gibi bir lükseleri yoktur. Kürtler –mezopotamya düşer-düşürülürse bütün dünya düşecektir.. Dünya bu gerçeği kavradığı için mezopotamyaya kürdistana inmiştir..

 

İstanbul ibb seçimi chpnin alabileceği bir seçim değildir. CHP ben bu şehri alabilirim diyorsa.. şaibelere son vererek seçimi yenilemesini istemelidir. Alacağı oysa % 32 yi geçmeyecektir. Bu gerçeğin ortya çıkmaması içinde asla seçimin yenilenmesine yanaşmayacaktır.. Çünkü küresel emperyalizmin imambayıldı gibi yeni figürlere ihtiyacı var..  

 Ağrıda Kürtler nasıl bir Kürd tipini istediklerini Savcı Sayanla ispatladılar. Küresel Emperyalizm bazı tipler üzerinde bazı güzellemeler yaparak algı peşinde.. Bu algıyı küt yemez. Yaratılmak istenen algı müthiş: Selo tek tweetyle Türkiyeyi değiştirdi.. Geleceğin Başkanı İmam bayıldı.. bu twetlere bayıldım…

A.Hamza Sayan / Agıri/DKM                                                                                                                                                                                

 

 

ETİKETLER : CHP İSTANBULDA ÇUVALLAMADIYSA..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA