HDP'lilere Şafak Operasyonu: Alagöz Kuzenler Bulunamadı

Muhalif kimlikleri ile öne çıkan Alagöz ailesinden birçok kişinin örgütün dağ kadrosuna katıldığı biliniyor. fanatik HDP'li aileden amcaoğulları Serdar ve Muhammed Doğan Algaöz'ün her ikisinin de aylardır ortadan kaybolmaları manidar bulundu
Bu haber 2022-01-19 11:07:35 eklenmiş ve 5212 kez görüntülenmiştir.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Iğdır İl Örgütü üyelerine bu sabah gözaltı operasyonu gerçekleştirildi. Iğdır Merkez ilçesine bağlı Halfeli Beldesi ve Çakırtaş Köyünde yapılan sabah operasyonu ile Sevda TAŞDEMİR ve Murat KAYA gözaltına alınırken Iğdır merkezde ikamet eden Serdar Alagöz ile Muhammed Doğan Alagöz'ün evlerinde olmadığı anlaşıldı. 

HDP'li kuzenler Serdar Alagöz ile Muhammed Doğan Alagöz'ün sosyal medya paylaşımlarının yanı sıra HDP'nin etkinliklerine katılarak gösteri yürüyüş kanununa muhalefet ettikleri gerekçesiyle ifadelerinin alınması için evlerine basın düznelendiği bilgisine ulaşıldı. 

Muhalif kimlikleri ile öne çıkan Alagöz ailesinden birçok kişinin örgütün dağ kadrosuna katıldığı biliniyor. fanatik HDP'li aileden amcaoğulları Serdar ve Muhammed Doğan Algaöz'ün her ikisinin de aylardır ortadan kaybolmaları manidar bulundu. 

Konu ile ilgili açıklama yapan HDP Iğdır Milletvekili Dr. Habip Eksik bu baskı sürecinin HDP’yi yıldırma politikalarının bir parçası olduğunu ifade ederek gözaltı operasyonlarına tepki göstererek “baskılar bizi yıldıramaz. Bu baskılar demokrasi ve özgürlükler çizgisindeki mücadelemizi yükselterek sürdürmeye devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA