AK PARTİ TARİHİNİN EN BÜYÜK YENİLGİSİNİ ALDI..

.Ak Parti Ankara ve İstanbul başta olmak üzere Antalya, Adana Hatay, kıyı şeridinden Ardahana Karsa buradan Esenyurta büyük kayıp yaşadı.. Buraların kaybı ülkenin genelinin kaybı kadar ağır bir yenilgi.
Bu haber 2019-04-04 21:31:45 eklenmiş ve 932 kez görüntülenmiştir.
AK PARTİ TARİHİNİN EN BÜYÜK YENİLGİSİNİ ALDI..
 
 
 
.Ak Parti Ankara ve İstanbul başta olmak üzere Antalya, Adana Hatay, kıyı şeridinden Ardahana Karsa buradan Esenyurta büyük kayıp yaşadı.. Buraların kaybı ülkenin genelinin kaybı kadar ağır bir yenilgi. Tek teselli Doğu Güneydoğuda genel anlamda Ak Partinin yükselmesi. Halkın bölücülüğe ve teröre prim vermemesi. Bu da bu seçimin stratejik en önemli kazanımlarından biri oldu.. Kürt nüfus için vatan sevgisi gerçeğinin  herşeyin üstünde olduğunu birkez daha ispatladı.. Bu olumlu gelişmenin dışında toplumu üzen bir kayıp yaşandı bu seçimde..
 
 
Bu kaybı üzülerek ifade etmemizin ana nedeni ise Türkiye toplumunun eski tc çizgisi olan totemci-putçu yapılanmaya çekilerek toplumun özgür iradesinin bitirilmesi ve derinden kölelştirilmesi tehlikesinin yeniden hortlatılmasıdır. Türkiye toplumu bilimkurgu filimlerinde görülebilecek bir tehlike olan putlar ve totemler karşısında eğdirilerek bitirilmektedir.. Ve yüzyıldır toplum bu köleleştirme tehlikesini atlatamadı..
 
 
Son yıllarda Türkiye genelinde ak partide stratejik akıl yoksunluğu başta olmak üzere içine düşülen eksiklikler birbirini kovaladı.. Ak Parti Kürt nüfus yoğunluğunun olduğu en büyük parti olmasına karşın, Kürtçe kelimelerden korkan, yasal anlamda faaliyet yürüten marijinalleşen hdpye terör örgütü yaklaşımı, bir taraftan derin devletin, bir taraftan terör örgütlerinin mağdur ettiği kışanak, demirtaş, vb. onlarca kürdü içeri tıkaması sanılanın aksine marijinal yapılanmalrı zyıflatma yerine güçlendirdi. Türkiye toplumunun en bariz özelliklerinden biri olan mazluma sahip çıkma gerçeği nerdeyse unutuldu gitdi..
 
 
Afrin zaferinin kürtçe eğitim gibi siyasi kültürel ayaklarının oturtulamaması, arapça ve türkçe ile kürdistanda asimilasyona yönelinmesi, aynı şekilde yerel yönetimlerle ilgili kürt kültürü, edebiyatı, dili.. gibi alanlarda geri tutumu ve proje üretememesi.. Ak Parti içindeki kürtler başta olmak üzere kürt nüfus üzerinde büyük bir olumsuzluk yaratarak, Ak Partiye karşı kaygılı bir yaklaşımı tetikledi.. CHP iyi parti başta olmak üzere muhalefet bunu vatndaşa  ak parti size direk terörist diyor, hakaret ediyor şeklinde işleyince düşüş kaçınılmaz olmaya başladı.. Siyasetin kirli mecrasını bilmeyen vatandaş bu seçimde ak partiye karşı büyük bir öfkeyle bilenerek girdi.. Dört bir yandan kuşatılan Türkiyenin beka sorunu seçmene tam anlamıyla yansımadı..
 
Gıda  alanında üreticinin sorununlarına tam vakıf olunmaması, artan nüfus ornaında gıda üretiminin, tarımın ihmal edilmesi.. çiftçiye doğrudan mazot vb. verilmesi gerkirken hak eden etmeyen insanlara üreten üretmeyene para verilmesi, üretilen ürünün maliyetini karşılamaması, üretimin birçok alanda giderek gerilemesi, bilinçsizce ülke geneline yayılan süper marketlerin gıda maddelerinde sinsi tekelcilik operasyonlarına girişmesi.. Devletin  bu açığı zaqmanında fark etmemesi.. gibi etkenler yenilgiyi kaçınılmaz kıldı..
 
Ak Partinin bu kötü gidişatının dahada ağır bir şekilde alana yansımasını engelleyen faktör ise tek  kelime ile ülke genelinde olağanüstü çalışmasıyla başkan Erdoğan oldu.. Ak Parti teşkilatları yıllar aylar önceden kapatılması gereken açıkların kapatılması yönünde bırakın adım atmayı alan kayıplarının nerelerden geldiğini göremeyecek derecede büyük bir körlşeme ve gerileme içinde giderek boğulurken Başkan Erdoğananın olağanüstü çabası bu geriliklerin daha büyük hezimetlere yol açmasını neglleyen temel etken oldu.. Nasılsa Erdoğan var herşeyi yapar zihniyeti ak partiyi çökertiyor.  Buda fikir üretme başta olmak üzere liyakatın giderek bitmesi, çok boş insanların koltukları kapmasından ileri gelen bir durum.. Buna kriptolarda eklenince ak parti trnin bütün büyük şehirlerini kayb ederek tarihinin en büyük yenilgisini aldı..
 
BU YENİLGİ TÜRKİYE TOPLUMUNU  TOTEMCİLİK ve PUTÇULUK GİRDABINA ÇEKME TOPLUMU KÖLELEŞTİRME BİTİRME ÖZGÜR İRADE ve DÜŞÜNCEYİ BİTİRME TEHLİKESİNİ DAHA DA BÜYÜTÜYOR..
 
İktidarın  yetersizlikleri, gerici-soykırımcı putçu-totemci gelenekten gelen halkla pek ilgisi olmayan bir chpye büyük bir alan kazandırdı.. CHPyi ve muhalefeti dizayn eden stratejik küresel akıl ülkemizdeki tüm boşlukları tesbit edip dalarken, ak parti cenahı ise liyakatsız, öngörüsüz kadrolar nedeniyle akla zarar  kayıpların yaşanmasına neden oldu, olmaktadırlar.. HDP ise bir taraftan chplileşirken, diğer yandan Budanın talihsiz açıklamsında da görüldüğü gibi Kürtleri Kullanımlık bir sopa olarak gördükleri itirafıdır.. (Tıklayınız..)
 
Doğu Medya olarak 2000’lerden beri STK alanının takip ediyoruz. Bu alan uzmanlık alanımız. Diğer bütün siyasi partiler bu alanda Doğu Medyayı takibe alırken, faydalanırken ve içindeki kriptolar bizi boğmaya bitirmeye çalışırken.. STK alanı başta olmak üzere gerilikleri taşıdığımız ak parti yöneticileri ya ne dediğimizi hiç anlamadılar yada kriptolar bilinçli olarak  özelikle kürt sorununa vakıf kürtleri ekarte etmek için hertür oyunu oynadılar.. Seçim öncesi ve sonrası İstanbul’un birçok ilçesinde hemşeri camiamızın, stk’larının yoğun olduğu yerlerde Sarıyerden Büyükçekmeceye, Beykozdan Gebzeye birçok hemşerimizin adayaların haberlerini yaptık. Bire bir takip etdik, alandaki temsilcilerimizle birlikte kamuoyuna taşıdık Bu taşımayı yaparken bu seçimde chpnin kendisinden asla baklenmeycek stratejilerle öne çıktığını SÜREKLİ İŞLERKEN, AK PARTİNİN BU HAMLELERE KARŞI ÇOK CILIZ KALDIĞINI DA SÜREKLİ İŞLEYİP DURDUK..
 
Hemşeri camiamız açısından irdelediğimizde CHP’nin isabetli seçim yaptığını işlerken.. Ak parti genelde istisnalar dışında nüfus yapımızla ilgi alakası olmayan isimlerle öne çıktı..
 
Bölgemiz açısından Binali Yıldırımın İstanbul ibb adayı olması büyük bir gurur kaynağı olurken ak parti bunu bölge nüfusu içinde işleyecek donanımdan yoksun bir şekilde ülkemizin en büyük beyinlerinden biri olan Yıldırımı topluma taşımada büyük zaafiyetler yaşadı.. Yıldırımın seçilmemesi sadece istanbul için değil ülkemiz açısından büyük bir kayıp olacaktır..  
 
AK partideki bu stratejik akıl yoksunluğuna karşın chpnin serhat nüfusunun yoğun olduğu isatanbul ilçelerinde 4-5 adayı başkan  göstermesi meclis üyeleriyle sağlam tahkimat yapması.. bölge nüfusumuzu şoke eden önemli bir hamle oldu.. Ve tüm gözler chpye çevrildi..
 
Bu yönlü hamleleri yapmak içinde alanda olmak, stk ve halkı iyi okumak gerekmektedir. Bu anlamda chp açıkları iyi gördü iyi okudu. İyi kötü stkları mercek altına aldı. Gerekli tüm sızmaları yaparken ak parti uyudukça uyudu.. CHP Tektipçi totemci bünyesine uymadığı  halde kim olursan ol gel kurnazlığına yatdı. Terörü ve terörizmi, meşrulaştırmak için şeytanın aklına gelmeyen maymunluklar ortaya koydu. CHP dehşet bir taktikle bir taraftan hdp Yİ KONTROLE KENDİNE BENZETMEYE.. ve iyi partiyi bitirirken.. Diğer yandan bu seçimin en büyük kazanını oldu.
 
İktidar kanadı ise bu ülkenin yasal partilerine terörist yaklaşımı  kendisi mhp ile ittifak yaparken muhalefetin ittifakını İLEGAL BİR GELİŞME GİBİ OKUMASI, ayıpsaması iktidarı 80 lardaki erzurumlu çoban konumuna çekti. (80lı yıllarda erzurumlu bir çoban yapılan kominst vb. propagandaların etkisiyle karslıları mahluk vb. zanediyormuş, bir gün çeşme başında bir karslıyı ile karşılaşır şoke olur ve ilk gördüğü erzurumlulara heycanla ola valla onlarda bizim gibi insan iki göz kulak el ayakları vardı.. diye bağırarak anlatmış..) İktidar bu seçimde yasal partilerin ittifakı ile terörü karıştırarak erzurumlu çoban gibi geri bir yaklaşımın içine düşerek, sıradan vatandaşı nasıl ürküttüklerini görmeyecek derecede geriledi.. Doğu Medya gibi ak pati çizgisini benimseyen, ak partinin içine düştüğü ı açıkları göstermeye çalışan basını aydınları dikate alamayan, kendi içinde kürt sorununa duyarlı kürtleri öcü gibi görme yaklaşımı ak partili seçmenin ak partiyi cezalandırması şıkkını da beraberinde getirdi.. Bu gerilemeyi ülke genelinde mhp profesyonelce kazanca çevirdi..
 
Esenyurtta serhat stklarının ataklarını 2017-18 sürekli işledik. CHP vb partiler gelişmeleri iyi okudu ve takip etdi. Ak Parti kanadı siyasi alan gelişmeleri doğru okumalı açıklar ve alan kayıpları büyüyor yönlü ak partili kürt aydınlarının uyarıları dikkate alınmadı... Kaale bile alınmadı.. kriptolar bu açıkların görülmesini engellediler..
 
Esenyurtta bölge stklarının ayırımsız Kemal Deniz Bozkurt etrafında kümlendiğini bu gelişmenin diğer ilçeleri tetikleyeceğini de seçimden aylar önce belirtmiş kamu oyuna en iyi şekilde taşımıştık. Ve 2017 den başlayarak.. 2018 de gözler gölefed üzerinde haberimizle toplumun stkların nereye kaydığı haberimizi belirlemelerimizi yerelde yaparken, genel de de bu kafayla zafer kazınılmaz hezimet kaçınılmaz olur onlarca analiz yazı haber yayınladık. Ak Partide antenler kapalı olduğu için can alıcı açıklar görülmedi.. Özetle ülkemizde gelişmeleri en iyi chp analiz ettiğini, seçim sürecinde gördük..
 
Ülke geneli büyük stratejik açıkların büyüdüğünü, iktidar açısından büyük alan kayıplarının yaşandığı gerçeğini sürekli alanda olan bir yayın olarak işlerken ak partide masa başlarını tutanlar ne demek istediğimizi anlamayı bırakın.. Küçümseme modunda yaklaşım ve yıllar aylar öncesinden yapılması gereken çalışmaların yapılmaması neticesinde deyim yerindeyse TR’nin tüm büyük şehirlerini kayb ettiler.. AK parti 2000’li yıllardan günümüze tarihinin en büyük hezimeti ülkemizi doğru okuyamayan kadrolar nedeniyle yaşadı..
 
Bölgemiz açısından baktığımızda  muhalefet sık –sık vurguladığımız gibi serhat sivil toplumunun  stratejik ana yayını olan doğu medyayı iyi takip ettiği gibi sık-sık işlediğimiz gibi İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında serhatlıları öne çıkararak deyim yerindeyse tarih yazdı..
 
İktidarın toplumsal tüm kesimleri doğru okuyamama ve önceden alınması gereken tedbirleri almama gibi büyük eksiklikler yaşanan yenilginin temelini oluşturdu.. Serhat bölgesi açısından Muhalefet analizlerimizi çok iyi merceğe alıp boşluklara en hızlı şekilde sirayet edip lehine çevirirken ak partideki, çok bilmişler ne dediğimizi anlamaları konusunda bu büyük yenilgiye rağmen hala şüphelerimiz var.. Topluma tepeden bakma vb. birçok hastalığı bünyesinde taşıyan, iki gram stratejik aklı olmayan bir sürü insana koltuk ve imkan veren iktidar yaklaşımı bir sonraki seçimde Bu tepeden bakma yanılgısıyla daha büyük hezimetler yaşayacaktır..   Totemci-Putçu chp analyışına iktidar kapıları açılacaktır..
 
Ak Partinin gerilemesinden neden bu kadar kaygı duyduğumuızu özetlersek Türkiye toplumu çaktırılmadan totemci, putçu ve köleci bir zemine çekilyor. Toplumun özgür iradesi ve aklı elinden alınyor Bunu biraz açarsak:
 
İNSANLIĞIN UZAYA AÇILDIĞI BİR ÇAĞDA HALA ATATÜRKLE YATIP KALKIYORUZ..
İnsanlığın uzaya açıldığı bir çağda bilim kurgu filimlerinde örneğini yaşayabileceğimiz bir durum yaşanıyor Türkiyede.. Koca koca devlet adamları asker bilim adamı sıfatı taşıyan vb. adamlar dünyada örneği olmayan anıtkabire giderek ölmüş bir insana karşı hazır ola geçiyorlar. Bu manzarayı her gördüğümde bu gerçekmi bilim kurgu filmi mi.. siyonizm yüzyıldır türkiye toplumunun beynini boşaltmış totemci puta tapıcı bir top*lum inşa etmiş. Milyonlarca müslümanın ydığı ve tiskindiği bu durum chpnin güçlenmesiyle daha da gelişecek daha imamoğlu mazbatayı alamdan ataben geldim diyerek anıtkabirde hazırola geçmesi türkiye toplumunnasıl bir akıl tutulması içine çekildiğinin en somut delili oldu..
Bu yaşana durum Müslman Kürtler ve Türkler açısından tam bir utanç vesilesidir..
Medeni dünyanın hiçbir başkeinde insanlar bir komutanı, bir devlet adamını totemleştirip anıtkabir yapıp resmi tören vb. yapmazlar.. Bu durum 80 milyon müslüman bir toplumun özgür iradesiyle, inancıyla dalga geçmek olduğu gibi Türkiyenin ülkemizin de hala büyük ve derinden bir işgal altında olduğunun en büyük kanıtı..
 
CAHİLİYE ARAPLARINI GEÇTİK GÖLGELERE TAPANLAR ÇIKMAYA BAŞLADI..
 
Türkiye’de hiçbir muhalefet partisinin biz iktidar olursak anıtkabir ankaradan çıkarıp Türkiye gündeminden bu totemciliği ve putçuluğu bitireceğiz dediğini duyan oldumu..
 
Ama gerek iktidarın devrimci çıkış çizgisinden uzaklaşması, gerkese kürtler adına ortaya çıkanların totemci-putçu kemalizme yama yapılmaları Müslüman Türkiye toplumunu çaktırmadan puta tapan bir toplum konumuna çekmeye başladı..
 
KURTARICI EDEBİYATI ve TOTEMCİLİK ÖZGÜR İRADEYİ ve İNSANI YOK EDEN BÜYÜK HASTALIKTIR..
Bir siyasetçi, bilim adamı asker bu totem kültürü ile asla özgür bir iradeye sahip olamayacğı gibi ülkemizde de bu kafa ve eğitim sistemiyle 80 milyonun özgür iradesini yok ediyoruz. Edirneden Ardahana sirayet ettirilmeye çalışılan bu totemci yaklaşım nedeniyle ardahanda bazı guruplar bir dağda çıkan ki 40 lı-50 lil yıllarda o zamanın aeriyuedki ajanları tarafından şeklin gövdesi ve dolgusunun mühendislik hesaplarıyla yapıldığı.. gölgeye tapmaya başladılar..
 
Cahiliye arapları döneminde adamlaar helvadan put yapıyorlardı.. Yolda giderken acıktıklarında yiyorlardı. Bizimkiler cahiliye araplarını çoktan geçtiler. Gölgelere tapan aklı izanı imanı bitirilen putçu-totemci bir toplum oluışturulmaya çalışııyor. Türkiye yzyıldır gençliğin ve çocukların beynini putçu-totemci bir zehirle 89 milyonun özgür irade3sini, özgür düşünmesini, bilimsel bilgiye ulaşmasını engelleyerek vatandaşı bitirmektedir..
 
Ak Parti toplumu değiştirip dönüştürme yolunda kendiside bu geriliğe saplanarak geri gitmeye başlaması ülkemiz açısından telafisinin imkanı olmayan   eski tcnin tüm hastalıklarının yeniden hortlatılması ve toplumu sarmasıyla eş anlamlıdır..
 
Hele müslümanım ve kürdüm diyen bazı zevzekler kendilerini iyice bu putcu ve totemci analayışa kaptırarak kendilerine soykırımı, köleliği  dayatan bir sistemin nasıl kölelerine dönüştüklerini analamyacak derecede giderek insanlıkan nasıl çıkmaya başladıklarını totemci tcnin ilkokul talebelerine dönüşmeye başladıklarını görünce bir insan olarak üzülmemek elde değil..
 
Türkiyede Atatürk gibi değerli, bir komutanın insanın siyonizm tarafından totemleştirilerek Türkiye toplumunu düşürme aracı olarak kullanılması çaktırmadan vatandaşın özgür iradesini ipotek altına alıp köleleşirken., sanki  balta girmemiş bir ormanda geri kabilelerin gulu-gulu dansını seyrediyor izlenimine kapılıyor insan.
 
Türkiye’de bir yüzyıldır süren putçu-totemci siyonist kuşatma 21. Yüzyılda da devam ederek 80 milyon açısından utanç kaynağı olmaya devam etmektedir.. Türkiye toplumu beynini kitleyen bu totemci siyonist saldırıyı çözemese korkarım bir yüzyılını daha kayb edecektir..
 
Allahtan.. Yeniden Refah diye bir parti ülke genelinde giderek yükselmeye ve hızla yayılmaya başladı..   Büyük ihtimalle önümüzdeki seçimlerde girer girmez de iktidar olma şansı çok yüksek. Çünkü ülkemizde totemciliği –putçuluğu bitirme, ayasofyayı ibadete açma, ülkemizi nato, bm, ab vb.tm siyonist kurumlardan tümünden geri çekme islam birliği hedefi tüzüğüyle ortaya çıkan tek rahmetli erbakanın çizgisinde mükemmel bir siyasal yapılanma olarak hızla yükseliyor..
Bu partide Türkiye halkı Osmanlıda içine düştüğü basitlik ve hafifliklerin içine düşmemeli. Osmanlının yıkımının temelerini şeyhul islamdan vezirliğe hareme kadar giren siyonistler hazırladı.. Bundan dolayı Yeniden Refaha kripto sızma olmaması için Türkiye toplumu şeytanı alt edecek bir zeka ve uyanıklıkla kurumlarına sahip çıkma gibi ağır bir sorumlulukla jkarşı karşıya..  
 
Türkiye geneli stk alanın yetkinleşmesi, yerel yönetimler başta olmak üzere bütün alanların halkla mahalle meclisleriyle hırsızlık-yolsuzluk .. vb. olmayacağı şekilde gelişmiş demokrasilerde olduğu gibi yönetimlerin yetkinleşmesi hesap veren açık-şefaf bir hale çekilmesi, demokrasinin içselleştirilmesi gerekmektedir. Devlet ve siyaset bu alanı doğru temellerde oturtmadıkça hangi parti olursa olsun düşüş ve çürüme kaçınılmaz olacaktır. Bu çürüme ucube yönetici siyasetçi vb. insan tipini ortaya çıkarmaktadır. Halka vatandaşa karşı değil, totemler putlar karşısında eğilen , kendi kutsallarını topluma dayatan bilim kurgu Filizlerindeki köle insan tipini ortaya çıkarmaktadır..
ETİKETLER : AK PARTİ TARİHİNİN EN BÜYÜK YENİLGİSİNİ ALDI..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA