SARIYER’DE BAŞKAN ŞÜKRÜ GENÇ RAKİPSİZ AÇIK-ARA ÖNDE..

SARIYER’DE BAŞKAN ŞÜKRÜ GENÇ RAKİPSİZ AÇIK-ARA ÖNDE..
Bu haber 2019-02-14 20:56:45 eklenmiş ve 1469 kez görüntülenmiştir.

 

SARIYER’DE  BAŞKAN ŞÜKRÜ GENÇ RAKİPSİZ AÇIK-ARA ÖNDE..

 

Yerel Yönetimler seçimi yaklaştıkça heyecan dahada büyüyor. Sarıyer’de hemşerilerimiz ezici çoğunluk olarak Şükrü Genç’in etrafında kenetlenmeye başladılar. Sarıyer’de beklendiği gibi yine Şükrü Genç rakipsiz olarak Sarıyer Bld. Başkan adayı.  Bu seçimde de açık ara farkla seçimi kazanacağından Sarıyerlilerin ezici çoğunluğu hem fikir.

 

Başkan Şükrü Genç  neden rakipsiz, bunun temel nedeni tek cümle ile özetlersek partilerüstü bir yaklaşım, teneke-tabela olmayan, yönetim, denetim, katılım ayağı çalışan  ciddi STK’larla birlikte hareket etme, uyduruk dernek ve yapılara geçit vermeme, STK’lartla birlikte, halkla birlikte karar alma, şefaf açık bir yönetim. Birçok özelliği ile Şükrü Genç bir ilçeden ziyade İstanbul’u yönetecek kapasitede ender başkanlardan, yeteneklerden biri. Pek azına dokunduğumuz bu özelliklerinden dolayı Genç yıllardır girdiği her seçimde çıtayı biraz daha yükselterek her girdiği seçimde farkı biraz daha büyütmekte, seçimleri kazanmaktadır.

 

ERSİN ÖZER GURUR VERİCİ BİR DESTEĞE SAHİP BİR HEMŞERİMİZ OLARAK KARŞIMIZA ÇIKTI..

 

Seçim yaklaşırken hemşeri camiamız açısından da Sarıyer’de yeni simalar, yeni yüzlerle ilgili 1-2 gün araştırma yaptık. Sarıyerde CHP meclis üyeliği aday adaylığına 3 hemşerimizin başvurduğunu öğrendik. Ekrem Tekçe, Ersin Özer, Mehmet Yıldız..

 

Ekrem Tekçe kamuoyu tarafından, hemşeri camiamız tarafından bilinen bir isim. Mehmet Yıldız’da Sarıyerde tanınan bir sima. Bu üç adayın içinde Meclis üyesi adayı Ersin Özer adlı hemşerimiz gurur verici bir başarı, gurur verici bir desteğe sahip.

 

Özer, iş adamı kimliğinin yanı sıra üstdüzey eğitimli,  PTT evleri Derneği başkanı, sarıyerdeki birçok STK’ya üye. Ve bugüne kadar hiçbir adayın sahip olmadığı gurur verici bir desteğe sahip.

 

Sarıyerdeki Ardahan dernekleri, Sarıyerde Maden Mahallesi derneği başta olmak üzere Ardahan dışında Sarıyer STK’larının da desteklediği tek aday ünvanına sahip bir hemşerimiz. Bir başka deyişle Özer hemşerimiz olmasa dahi Sarıyer halkının mecliste görmek istediği bir isim olarak öne çıkmış bulunmaktadır..

 

Özetle şu anda Sarıyer Meclis üyeleri aday adayları içinde büyük bir desteğe sahip, Sarıyer halkınn, muhtarlarının ve hepsinden önemlisi STK’larının desteklediği ender insanlardan biri Özer..

 

Bu araştırma haberi neden yaptığımıza geleince Sarıyerde hemşeri camiamız arasında Meclis üyeleri ile ilgili sıkıntılar ve tartışmalar vardı. Bir sıvaslı Ardahanlılar adına ahkam kesiyor eleştirileri havada uçuyordu. Bu tartışmaların kaynağı ne , nereden çıkıyor. Toplumumuzun, hemşeri camiamızın sevip saydığı Ekrem Tekçeye karşı bir abluka mı var. Bütün bu sorunların cevabını bulmak için işi kaynağında araştırmak zorunda kaldık. Bu araştırma sonucu Ersin Özerle ilgili bilgilere ulaştık. Tekçe’de böyle başarılı genç bir hemşerimizin çıkışından en az bizim kadar gurur duyacağına da eminiz..

 

İddialardan biri bir sıvaslının Ardahanlılar adına ahkam kestiğiydi. Gidip o sıvaslıyı da yakaldık. . O Sıvaslı dedikleri Kars-Ardahan nüfusunun en yoğun olduğu Maden Mahallesinin dernek başkanı, Sarıyerin sembol isimlerinden biri. Başarılı icraatlarıyla bütün Sarıyerlilerin sevdiği, saydığı ender başkanlardan Ali Doğan olduğunu öğrendik. Ali Doğan, Bahattin Kılıç vb. birçok hemşerimiz Madende Sarıyerin kimliğini kazanmasında önemli kanaat önderleri, o mahallerrde alt yapı, su, elektirik vb. verilen mücadalenin baş aktörleri.. önemli insanlar, Sarıyerin sembol isimleri. Dolayısıyla Doğan, nüfusumuzun yoğun olduğu mahallenin başkanı olmasından dolayı, sizin-bizim kadar Karslı-Ardahanlı olduğunu öğrendik.

 

Sarıyer Ardahan Dernek Başkanı Orhan Topçu ve Genel Sekreter Cemil Şit’e hemşerilerimiz arasında ayırım yapılıyor itirazları, eleştirilerini sorduk. Aldığımız cevap net. Bütün hemşerilerimize eşit mesafedeyiz. Karslı-Ardahanlıdan önce biz Sarıyerliyiz. Meclis üyeleri, adaylar belirlenirken de doğal olarak buradaki STK’lar fikir alışverişinde bulunuyor. Bu demokrasinin, şefaflığın, halkın iradesinin açığa çıkmasının bir gereğidir.

 

Sarıyerde başkan Genç STK’larla, STK’lar ise halkla hareket eder. Sizinde gördüğünüz gibi sadece Kars –Ardahan STK’ları değil diğer Sarıyer STK’ları, muhtarlar, kanaat önderleri Ersin Özeri Sarıyer Meclis üyesi olarak görmek istiyorlar. Özer sarıyerde hiçbir aday adayının sahip olmadığı bir desteğe sahip. Bu durum bugüne kadar hiçbir hemşerimizin sahip olmadığı bir başarı, bir destektir. Biz sadece Özere karşı gelişen bu yoğun desteği STK’lar  olarak başkan Genç’e  taşıdık.

 

Ekremde , diğer arkadaşlarımızda değerlerimizdir. Aralarında asla ayırım yapmıyoruz. Ekrem Tekçe ve Diğer Kardeşimiz Mehmet Yıldıza neden karşı çıkalım. Bir derneğin böyle bir lüksü yok. Hepsine eşit mesafedeyiz. Biz sadece Özerin destek anlamında özgün durumuna vurgu vurgu yaptık. Bu yüzden bölgemiz adına çıkacak adaylara herkes saygı duymalı, ben yok biz olacağız.  Bizde insanız hatalarımız olabilir, eksiklerimiz olabilir, bunu oturup birlikte konuşmalıyız, birlikte çözmeliyiz. Dışa yansımasını doğru bulmuyoruz dediler..

ETİKETLER : SARIYER’DE BAŞKAN ŞÜKRÜ GENÇ RAKİPSİZ AÇIK-ARA ÖNDE..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA