NÜKLEER SAVAŞ, PATATES ve SOĞAN..

Küresel soykırımcı firmaların güdümündeki Batı (ABD-Avrupa, uyduruk İsrail vb. ) demokrasi, insan hakları vb. zırvalamalarıyla, oyunlarıyla, insanlıkla oynamada tam traji komik bir duruma yaşarken, bizde muhalefet soğan-patates edebiyatında..
Bu haber 2019-02-10 14:40:19 eklenmiş ve 1190 kez görüntülenmiştir.

 

NÜKLEER SAVAŞ, PATATES ve SOĞAN..

 

Küresel soykırımcı firmaların güdümündeki Batı (ABD-Avrupa, uyduruk İsrail vb. ) demokrasi, insan hakları vb. zırvalamalarıyla, oyunlarıyla, insanlıkla oynamada tam  traji komik bir duruma yaşarken, bizde muhalefet soğan-patates edebiyatında..

 

ABD başkanlık seçimlerinde  TRUMP’ın seçilmesinde Rusya müdahale etdi, Trump vatan hainidir oyun ve kumpasları ile başkan Trump’ı  esir almaya çalışırken Venezuella gerçeği ile ne kadar yalancı, sahtekar ve insanlığı bir bütün olarak aptal yerine koyduklarını ispatladılar. Bir sergerde bulup Venezuella halkının seçtiği Maduroyu ve demokrasinin beşiği olduğu iddia edilen Avrupa devletleriyle  birlikte aşağı çekme, darbe oyununa açık açık giriştiler..

 

Bütün dünyanın bildiği gibi ABD işgal, darbe, açık, gizli operasyonlarla, soykırımlarla, cinayetlerle, devletlerle, firmalarla, bilim adamlarıyla,siyasetçilerle.. Küresel soykırımcı çetelere karşı savaş veren herkese ve kesime karşı oyun üstüne oyun sergilemekte, dünya genelinde demokrasi değil, diktatörlükler, terör ordu örgütleriyle bütün gezegeni esir almaya çalışmaktadır. Küresel katillerin çıkarını koruma oyunları için sürekli insanlığa karşı büy6ük şeytani suçlar, insanlık suçlarını pervasızca işlemektedir..

 

Küresel katilllerin kurguladığı 1. Ve 2. Dünya savaşının ardından tüm dünyayı esir aldlar.  İranda Dr. Musaddık devrildi. Guetemala, Türkiyede ve dünyanın birçok ülkesinde askeri darbeler.. Ve günümüzde Akdeniz bölgesinden, Afrikadan Asyaya, buradan Latin Amerikaya terör ordu ve örgütleriyle  bütün dünyada soygun-soykırım, darbe  operasyonlarını açık açık pervasızca yapmaktadırlar.. Batı bütün bu pisliklerin zeminini, deccal oyunlarını Osmanlı ve Çarlığı yıktıktan sonra hızla tüm dünyaya döşedi. Kürdistanı ve Kürtleri yerlebir etdi. Kürtler bir sabah uynadıklarında evleri başka bir devlette, tarlaları, akrabaları ise başka bir devlette kalmış, neye, nasıl bir kumpas, soykırım oyunlarına çekildiklerini hala tam anlayabilmiş, tam çözebilmiş değiller ve bu soykırım oyununun acısını yüzyıldır en şidetli şekilde yaşıyorlar. İşin ilginç yanı kürtlere bu soykırımı dayatan batı ve küresel soykırımcılar, hala kurtarıcı rolu ve oyunlarıyla, kürtleri terör lejyonlarıyla, uyduruk devletlerle ablukaya  kürtlerle dalga geçmeye devam etmektedirler.  Bütün dünyayı geren, patlamaya hazır hale getiren uyduruk terör de3vleti israilden onlarca uyduruk diktatörlük Kürdistan-Mezopotamya ve Ortadoğuda inşa ederek, kurarak dünyayı patlamaya hazır bir bomba haline getirdiler. Ve yüzyıl içinde yaşadığımız dünya artık her an patlamaya hazır bir bombaya çevrilmiş bulunmaktadır..

 

VENEZUELLA HALKINA DARBESİNİ YEDİRMEK İÇİN BİR ANDA AŞIK OLAN AMERİKA YEMEN HALKINI AÇLIKTAN ÖLDÜRÜYOR, SUDİ REJMİ BOMBALARIYLA AÇIK-AÇIK SOYKIRIMA UĞRATIYOR..

 

Amerika –Siyonist İsrail ekseni Yemende Ortadoğuda suudi rejmi gibi uyduruk diktatörlüklerle, terör ordu ve örgütleriyle açık açık soykırım yaparken, DEAŞI terör lejyonların Çin ve Rusya sınırlarına kaydırdı. Afganistan-Belucistan gibi Petrol denizi gibi ülkelerde Çin’in çok değerli onlarca devlet ve bilim  adamını eşkiyavari yöntemlerle, terör lejyonlarıyla kaçırmaya insaığa karşı suçlarda giderek çıtayı yükseltmeye başladı..

 

ÇİN-RUSYA-TÜRKİYE  ve DÜNYA DEVLETLERİ ASYADA ABD’NİN GİRDİĞİ HER ÜLKEYE GİREREK AMERİKAN VARLIĞINA SON VERMELİDİRLER..

 

Amerikanın sergilrediği siyonist oyunlar dünyayı hızla nükleer savaşa götürmektedir. Belucistan – Kürdistan (Suriye-Irak), Yemen .. Amerikanın oyun soykırım arenasına çevirdiği tüm coğrafyalara girerek soykırım-soygun oyunlarına bir an önce son vermelidirler. Dünyayla oynama bütün dünya bazında biran önce durdurulmalıdır.

 

DÜNYADA DÖNEN BU BÜYÜK SAVAŞI GÖRMEYEN İÇERDEKİ APTAL MUHALEFET HALA PATATES SOĞAN OYUNLARIYLA MEŞGUL..

 

Türkiye küresel soyguncu ve soykırımcıların dünya genelinde deşifrasyonunu sağlayan en önemli ülke olmaya başladı, tarihi miras misyonuna dönmeye başladı.. Bu anlamda yüzyıldır halkı, vatandaşı soykırım oyunlarıyla bitirilmeye düşürülmeye çalışılan bir ülke. Ve en çok operasyona maruz kalan bir ülke. Ve muhalefet patates –soğan oyunlarıyla meşgul ve son 15-20 yıldır devrimci bir karekter kazanan Türkiye devleti bu oyunuda mükemmel bir hamleyle yerle bir etdi. Gıda, sebze, zaruri ihiyaç malzemeleri belediyeler aracılığıyla halka ulaştıracak belediyelerin marketler zinciri TR’de halkın cebi ve sağlıyla oynayanların oyunlarını yerlebir etdi. Bu operasyonla Marketlerde fiyatlar şimdiden dibe vurdu..

 

KÜRESEL SOYKIRIMCILAR DÜNYA ve İNSANLIKLA OYNAMAYALA  KENDİLERİ DAHİL TÜM YAŞAMLA OYNADIKLARINI GÖRECEKLER , AKSİNE HARAKİRİ RUH HALLERİYLE KENDİLERİNİ ve DÜNYAYI YOK ETMELERİ KAÇINILMAZ BİR GERÇEK OLDUĞUNDAN.. BİR BÜTÜN OLARAK İNSANLIK BUNLARIN OYUNLARINA SON VERİP TÜMÜNÜ HESABA ÇEKECEKTİR..VE EN ÇOK KORTUKLARI NOKTA DA BUDUR. MİLYARLAR UYANMADAN OYUNLARIMIZA NASIL DEVAM EDERİZ. BUNDAN DOLAYI İLAÇ SANAYİNİ ELE GEÇİRME, YİYECEK-İÇECEK, SU ve HAVAYI DAHİ SİLAHA ÇEVİRMEYE BAŞLADILAR.. ÖZETLE BULUDUKLARI HERŞEYİ KULLANARAK İNSAN SOYUNU YOK ETMENİN PEŞİNE DÜŞTÜLER..

 

Aslında günümüzün en önemli sorunu maddi-manevi bulduğu her değeri, herşeyi tüketen, giderek ifrite dönüşen, giderek yaratıklara  dönüşen insan soyunun kendisidir.

 

Bir başka deyişle yerküre-dünyamız,  yayılma, yeme, yok etme, sınırsız, sonsuz tüketme iştahı, sonsuz sınırsız işgal etme, tanrılaşma, arzu ve istek bakımından sınır tanımayan insan soyuna kendisidir. Gezegenimizde bulduğu her maddi manevi değeri tüketen insan soyuna dünyamız bu gidişle daha fazla dayanamayacağı gerçeğidir..

 

İçinde yaşadığımız dünya özünde bir akvaryum, içine süs balıkları konan bir cam fanustur. Bu fanusun insan dahil içinde barındırdığı canlı-cansız yaşamı ne kadar barındıracağını bilbilecek teknoloji ve bilgiye tahmin ve tez dışında da tam sahip olmadığımız gibi gezegeni yanlış kullanma milyarlarca yıllık yaşam servünenimizin sonsuza dek yok oluşunu da beraberinde getirecek karşı karşıya olduğumuz en acımasız gerçeği de içinde barındırmaktadır..

 

Ama bildiğimiz bir gerçek var. Sonsuz sınırsız yeme, yok etme, iştah-işgal.. dürtüsüne sahip olan insan soyu dizginlenemese dünyamız patlayacak. (gelişen teknoloji ve silahlara bakıldığında dünyayı atomuna kadar yok edebilir, magmaya çevirip kül olarak uzaya savrubiliriz. Bir başka deyişle canlı cansız yaşamıyla dünyayı bir bütün olarak yüzlerce kez yok edebilecek silah ve bilgi mevcut..)

 

DÜNYAMIZ İÇİN EN BÜYÜK TEHLİKE İNSAN EGOSUNUN KENDİSİDİR..

 

Dünyamızın neden patlayacağını özetleyen ana gerçek, insanın sınırsız-sonsuz tüketme-yok etme iştahıdır. Bunu iki örnekle açıklayalım: Yüce Peygamberim Hz. Muhammed:

 

“İnsanın en büyük savaşı nefis savaşıdır, insanın kendisiyle verdiği savaştır, insan bu savaşı kazanamasa geriye kalan hiçbir savaşı kazanamaz” şeklinde özetlediği gerçektir. Yani insan kendisiyle, kendisine karşı birey olarak  verdiği savaşı kazanamasa.. Kendisini dizginleyemese.. bulduğu herşeyi yiyen, tüketen.. kontrolsuz bir yaratığa-mahluka dönüşmektedir..

 

Bu durumu dünya çapında en iyi formule eden bir diğer Örnek ise Kanuni Sültan Süleymanın bir cümleyle ortaya koyduğu gerçektir, Kanuni:

“Dünya bir kişiye az, iki kişiye  çoktur..” cümlesiyle ifade ettiği insanın nasıl bir mahluk olduğunu ortaya koyan  benzersiz tesbitidir.

 

İnsanın, dünyamızın en önemli sorunu insan en üstün varlık olarak yaradılışın sırlarına varıp gidebileceği sınırlara mı yönelecek, yoksa deccal oyunlarına yenilip yok mu olacak.. İnsanlığın temel sorunu budur..

 

Uzun uzadıya sosyal, felsefi, dini.. belirlemlere girmeden dünyamız dünya canlı-cansız yaşamı esas alan yeni bir sisteme gebedir. Küresel soykırımcı vahşi kapitalizm, aile ve firmalar dizginlenmeli, hesaba çekilmeli. Soygun, sömürü, soykırım, yok etmeye yönelik vahşi kapital anlayış insanı bitiren, kölelştiren robotlaştıran küçülten tüm hastalıklar biran önce sonlandırılmalıdır..

 

ARTI DEĞERE EL KONULMALI, DÜNYA YENİDEN SİYASAL BİR YAPILAMNMAYA KAVUŞMALIDIR..

 

Dünya canlı-cansız yaşamı baz alan yeniden bir ssiyasal sisteme kavuşmalı.. Dünya genelinde kar marjı artı değere sınır konmalı. Sınırı aşan artı değerin ise bütün dünya medeniyet ve uluslarının kontrol ettiği ortak fona geçmlidir. Bu fon uzaya yayılma ve yeni dünyaların keşfi veya kurulmasına, inşasına ayrılmalıdır. İnsanlığın en büyük hedefi insanın gidebileceği akli, fiziki, maddi-manevi sınırlar olmalıdır..

 

DÜNYAYI SOYGUN, SOYKIRIM, KÖLELEŞTİRMEYE OPERASYONLARIYLA DÜŞÜREN AİLE ve FİRMALAR TESBİT EDİLİP BİRİKTİRDİKLERİ TÜM SERVETLERİNE EL KONMALI, HESABA ÇEKİLMELİDİRLER..

 

Geçmişten günümüze kıtaları, devletleri, ulusları halkları soyan-soykırıma çeken vahşi kapitalist düzen, siyonist yahudi oyunalrına bir an önce son verilmeli, bu oyun ve kumpaslar kurucularıyla birlikte bir an önce yok edilmelidirler..

 

Afrikayı, Avrasyayı, kıtaları dünyayı yüzyılarca batı dediğimiz küresel vahşi soyguncu-soykırımcı aile ve firmaların kontrol ettiği devlet aygıtından nato, nasa.cia, mossad, kurumlarıyla..  düşürdü. Şimdi ise ortaya çıkan Çin vb. diğer aktörler aynı yöntemlerle sadece kar marjlı dünyayla oynarlarsa, siyonist oyunlara dalarlarsa..  dünya dayanmayacak sınırsız, kontrolsuz soygun sömürü köleleştirme oyunları nükleer dahil her tür silahın kullanımını berbaberinde getirecek nükleer bir savaşı kaçınılmaz kılacaktır. Bir başka ifadeyle insanlığın Kanuninin, dünyanın bir kişiye az iki kişiye çok gerçeğini acil olarak bütün insanlığın kavrayacağı bir sistem gerkmektedir.. Bu gerçeğe göre dünya nizam ve sisteminin yeniden yapılandırılması gerekmektedir.. Kutsal kitapların sık-sık vurgu yaptığı bu gerçek kavranamazsa dünya bir bütün olarak yok olacaktır..

 

Bilim, tarih, sosyal bilimler, ekonomi günümüzdeki sistemler ve mevcut dünya düzeni tatamıyla yalan, dolan, insan ve insan soyunu düşürme, hayvanlaştırma ve yok etme, köleleştirme üzerine kurgulanmıştır. Bu oyunların gideceği tek sonuç gezegenin milyarlarca yıllık yaşam serüveniyle yok oluşu olacaktır..

 

Dünyayı yöneten ana güç firmalar olduğuna göre insanlık küresel soykırımcıların firmalaştığı, ele geçirdiği tüm alanlara girerek bu soykırımcıların önüne set çekmelidir.. Dünya için en önemli çıkış bu alanda olacaktır..

 

ETİKETLER : NÜKLEER SAVAŞ PATATES ve SOĞAN..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA