TÜRKİYE SADECE BİZİM DEĞİL BÜTÜN İNSANLIĞIN TEK DOSTU..

Demokrasi, insan hakları, özgürlük, bilim, hak-hukuk yalan dolanlarıyla dünyayı atom silhaları, biyolojik-kimyasal, genom - haarp silahlarıyla ablukaya alan soykırımcı küresel haydutların Venezuella komplosu ters tepti..
Bu haber 2019-01-26 14:21:22 eklenmiş ve 1344 kez görüntülenmiştir.

 

GERÇEK DOSTUMUZ TÜRKİYEYMİŞ, TÜRKİYE SADECE BİZİM DEĞİL BÜTÜN İNSANLIĞIN TEK DOSTU..

 

Dünya 1 yüzyıldır siyonist türk ırkçılığı ve faşizmiyle kirtletilmeye çalışılan Osmanlı ve İslam mirasının ne demek olduğunu kavramaya, Osmanlının yıkımıyla dünyanın nasıl badirler altına aldığını Venezulla öğrenği ile görmeye başladı.  Küresel soykırımcı, gaspçı firmaların devletleri ve milletleri nasıl kuşa çevirdikleri giderek bütün dünya tarafından anlaşılmaya başlandı..

 

Demokrasi, insan hakları, özgürlük, bilim, hak-hukuk  yalan dolanlarıyla dünyayı  atom silhaları, biyolojik-kimyasal, genom - haarp silahlarıyla ablukaya alan soykırımcı küresel haydutlar, giderek hava, su, yiyecek, içecek vb. doğal kaynaklarıda canlı yaşamı yok eden silahlara çevirirken, israil terör devletini kazık gibi İslam coğrafyasının kalbine saplarken.. yıkım ve diktatörlüklerle işgal ettikleri mısır, ırak, suryie, afganistan, kurdistan.. Afrikadan Asyaya ayakları üzerinde duran bir halk bırakmamak için yüzyıllardır sinsi ve derinden saldırmaktadırlar..

 

Küresel soykırımcıların bir diğer yumuşak karnı ise Latin Amerika ülkeleri.  Ortadoğu ve İslam coğrafyasında  ortaya koydukları sözde demokrasi (soykırım, diktatörlük-kölelik) oyunlarını yüzyıldır burada da sürdürüyorlar..

 

Çarılk ve Osmanlının Küresel işbirliği, Çin gibi bir devin bu soykırımcıların arka bahçelerine çevirdikleri Ortadoğu, Afrika ve Latin Amerikaya girmeleriyle birlikte bunların gerçek yüzlerinin bütün dünya tarafından açığa çıkmasını da beraberinde getirdi. Demokrasi insan hak hukuk vb değerlerin bunlar için birere yalandan ibaret olduğunu ortya koymaya başladı. 

 

Bu gelişmeler Kürt Sorununun bir ırk-din-mezhep sorunu olmadığını ortaya koyarken, Mezopotamyada küresel soykırımcıların ana hedefinin dünyayı işgal, düşürme dünya halklarını soykırma uğuratma ve bütün insanlığı köleleştirme ve düşürmeye yönelik olduğunu da bütün çıplsaklığıyla ortaya koymaya başladı. Kürt halkını tarihten silmeye yönelik sorununun ana amacın bütün dünya tarafından kavranmasıyla birlikte Küresel soykırımcılar siyonistleriyle, firma ve aileleriyle kraliçeleriyle  bütün dünyada deşifre oldular. Bu deşifrasyonu geciktirmek içinde küresel çapta alana döşedikleri terör ordu-örgütleri, lejyonları da kar etmedi. Deşifre olan küresel soykırımcılar Venezuella örneğinde olduğu gibi demokrasi, seçim, özgür irade, hak-hukuk herşeyin kendileri için bir yalandan ibaret olduğunu; demokrasinin beşiği medeni avrupanın sömürgelerden, sömürüden beslenen sömürge ve sömürü bittiğinde ise hepsinin içi boş kan emici sürüler oldukları net bir şekilde darbelere, soykırım, soyg ve gaspa açık -açık verdikleri destekleriyle ortaya çıkmaya başladı..

 

Sultan Vahdettinin ruhu, Osmanlının gölgesi  küresel tüm soykırımcıları bütün dünya genelinde nefes alamyacak şekilde kuşatıp insanlığa taşırken, Osmanlının bir yüzyıllık yokluğu dünyayı her alanda yok oluşa doğru sürekleyen tehliklerinde insanlık tarafından görülmesini beraberinde getirmiş bulunmaktadır.. Dünya ya soyugun soykırım arenası olmaktan çıkacak, küresel soykırımcılar hesaba çekilecek,  yada daha bütyük savaş ve felaketlerle insanlık daha kötü durumlara düşecek. Buda dünya halklarını vereceği mücadele ile ortaya çıkacak bir olgudur..

 

Küresel katillerin sahte Kürt sevgisi ise Sümer tabletlerinde gizlidir. Bilimsel bulguları insanlıktan saklayan dünyanın en büyük terör organizasyonuna dönüştürülen  Nasanın Planet X diye adlandırdığı.. Planet X  (Sumer tabletlerinde Nairobi diye geçer ) den Kürtlerin ataları dünyaya döndüğünde Çin’in sınırlarından Doğu Avrupaya Milyardan fazla nüfus ve insanla oynama, bu nüfusun çekirdeği Kürtleri tarihten silme projesinin tümünü proje sahiplerine nasıl yedirecekleri bilgilerini de kasalarında saklayan küresel soykırımcılar.. Deyim yerindeyse dünyada kıyamet kompasa bile büyük bir mahşer yerinin kurulacağını bilyorlar. Bizler o günleri görmesekte o günün yaşayan insanları görecek.. 3-4 bin yıllık aralarla dünyaya gelen insanlığı ataları ya tufan yada nükleer silahlarla dünya üzerinde sapkınlığa düşen insan soyunu şimdiye kadar en az 10 kez yok ettiler. İnsanlığa şu anda servis edilen bilgilerin büyük bölümü yalan ve kurgu.. Bütün bu bilgiler hep gzileniyor.. (bu cümleye ve kurguya deli saçması olarak gülüp-geçme hakkınız var, Ama insanlık küresel katillerin, kraliçenin mosadın, cianın birgün arşivine ve ardiyesine girecek..!)

 

TÜRKİYE SADECE BİZİM DEĞİL BÜTÜN İNSANLIĞIN TEK DOSTU..

 

Venezuela’nın Ankara Büyükelçisi Jose Bracho, Osmanlı-İslam, Anadolu ve Mezopotamya uygarlıklarının tek mirasçısı Türkiyenin sadece kendilerinin değil bütün dünya ve insanlığın tek dostu olduğunu yaşanan gelişmlerden anladıklarını ve Türkiyeden daha öğrenecek çok şeyimiz var diye bütün dünyaya açıklama yaptılar..

 

MOLLA MUSTAFA BARZANİDE TEK DOSTUMUZ TÜRKİYE DİYE VASİYET ETMİŞTİ..

Yüzyıl önce Kraliçenin başını çektiği Küresel soykırımcılar Molla Mustafa Barzaniye ve Kürtlere oyun üstüne oyun kurguladıklarında Mahabtı yıktıklarında empoeryalist oyunlar karşısında mideslanan Barzani de aynı sonuca varmış çocuklarına şu tarihi vasdiyeti yapmıştı. Tek dostumuz Osmanlı, tek dostumuz Türkiye bu gerçeği sakın unutmayın.. diye vasiyet etmişti.. (Akdeniz, Ege, İç Anadolu, Kardaniz ve Doğu Anadolu herhangibir köylüyü labarutura koyduğunuzda % 99 akraba benzer kan-gen kafatası yapısı, yani Antalya, Ege.. de ki Köylü ile Wandaki kürt %99 akraba.., KGB arsivleri ve Putine rica edin göstersin.. Bunda gülüp geçme hakkınız var..)

 

Venezuela’nın Ankara Büyükelçisi Jose Bracho, Ankara’da Stratejik Düşünce Enstitüsü’nde düzenlenen bir konferansta ülkesindeki olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Venezuela’daki olayların aslında yeni bir formatta darbe teşebbüsünün tezahürü olduğunu belirten Bracho, “Bir beyefendi anayasayı hiçe sayarak, kendisini devlet başkanı ilan ediyor. Bu soytarılığın en vahim kısmı, ABD’nin eteği altına sığınan ülkeler bu soytarılığa çanak tutuyor” dedi.

 

‘Gerçek dostumuz Türkiye’ymiş’© Milliyet ‘Gerçek dostumuz Türkiye’ymiş’ ABD’nin Venezuela’nın çevresindeki vekil ülkelerinden bir askeri müdahale olasılığını gözardı etmediklerini vurgulayan Bracho, “Ama umarız ki böyle bir şey yaşanmaz. Venezuela’da parlayacak kıvılcım, tüm Latin Amerika’yı sarar. Umarım ki, bu maceralarını ileriye taşımazlar” diye konuştu. Türkiye’yle ilişkileri geliştirmek istediklerini ifade eden Bracho, “Türk tarihi bizim için önemli. Düşman ortak, biz birçok ülkenin dostumuz olduğunu düşünüyorduk, gerçek dostları ise yeni fark ediyoruz. Türkiye’den öğrenecek daha çok şeyimiz var” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : GERÇEK DOSTUMUZ TÜRKİYEYMİŞ..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA