BUMB-BUMB-BUMB..!

Bu trump Afganistan ve Kürdistandan çekiliyorum dedi. Der demezde Afganistandan Mezopotamyaya peş peşe bombalar patlamaya.. İsrail ise Suriyeye füze saldırılarına geçti.. Öyle bir terör devleti ki haftada bir Suriyeyi vuruyor.
Bu haber 2019-01-21 21:33:46 eklenmiş ve 1494 kez görüntülenmiştir.

 

BUMB-BUMB-BUMB..!

 

 

 

Bu trump Afganistan ve Kürdistandan çekiliyorum dedi. Der demezde Afganistandan Mezopotamyaya peş peşe bombalar patlamaya.. İsrail ise Suriyeye füze saldırılarına geçti.. Öyle bir terör devleti ki haftada bir Suriyeyi vuruyor. Medeni dünya ise  İsrailin terörü karşısında sus pus Kürtlerin yaşadığı Golan Tepelerini ise onyıllardır işgal etmiş. Petrol ve kaynaklarına bu terör devleti konmuş..

 

Küresel silah-ilaç, soykırımcı firmaların devleti olan Amerikan derin devleti ve İsrail ayağı talaibanı, iş-it, ve diğer terör ordu ve örgütlerinin hepsinin kendi malları olduğunu kendi aleyhlerine bir karar çıktığında hemen patlayan bumbs ve olaylarla anında açığa çıkıyor.. Afganistanda 100-*200 asker Suriyede pyd-abd askerleri havaya uçurulmaya başlandı..

 

 Özellikle Kürt halkı başta olmak üzere bölge halkları bu oyunları iyi çözmelidirler. Normalde Amerikanın çekilmesi bunlara karşı olan dinci örgütler başta olmak üzere  bayram havasında karşılanması gerekirken ki bumb-bumb yapmaları ve patlamaları bütün dünyanın bilidği bir gerçeğin teyididir. Bütün terör ordu ve örgütlerinin küresel soykırımcı firmaların lejyonları olduğu gerçeğidir. Bu örgütlerin dinli-dinsiz, sağlı-sollu olması bu gerçeği değiştirmez.

 

Kürtler ve bölge halklarının tümü düze çıkmak istiyorsa Son yüzyıllık tarihi iyice irdelemeleri gerekmektedir. Çıkarlarının nerede olduğunu halklar olarak iyi analiz etmek zorundadırlar. Bir iki örnek verelim: 1959 yılında mosad ve kripto kürtler Suriye kürdistanında yüzlerce kürt çocuğu Suriyede bir sinamya doldurup diri diri yaktılar.(Amude Sinamsı soykırımı), Takip eden yıllarda Halepçe katliamına bakın kimyasal silah ve gazları sağlayan yine mosad ve ciadır. Batlı devletlerle bölgedeki ayaklarıdır..

 

10 bin- 20 bin arabı bir araya getirip devletleştiren israil terör devletini kazık gibi bölgeye çakan güçler Kürtleri atomuna kadar parçaldılar. Sahte suni sınırlarda kurdun tarlası bir devletde evi öbür devlette kaldı..  PKK ve PYD vb. Kürtler adına ortaya çıkarılan örgütlerin tarihine bakın. Kürt aile ve aşiretlerini adeta soykırıma uğratmak için  mosad cia ve bölge diktatörlüklerinin, küresel emperyalist  güçlerin  resmen soykırımcı lejyonları olarak Kürde her alanda soykırımı ve kölelik dayattılar.  Kürt halkından değil emir ve talimatları küresel patronlarından almaktadırlar..

 

Kürtlerin ve diğer bölge halklarının (Suriye-Irak-Türkiye-İran) tek bir çıkışıı var. Bu dört devletin ırk-dil-din-mezhep devleti, ulus devlet statülerinden çıkıp fiziki sınırları kaldırıp dil, din, ırk üstü bir siyasal yapılanmaya gitmelerinde yatmaktadır. Bu yönlü bir çıkışı aramayan örgüt, devlet ve siyasi yapılanmaların ihanetçi ve kripto olduğunu bu coğrafyada yaşayan halkların düşmanları olduğunu herkes, her her millet artık net olarak görme dönemine girmeye başladı..

 

Yüzyılın başında bölgeyi ve kürdistanı bölen küresel soykırımcılar sahte kurtarıcı ve kurtuluş senaryolarıyla Mezopotamya halklarını kuşa çevirdiler. Yukarda dediğimiz yönde bir gelişme olmasın diye özellikle Musul Kerkükü TR dışına çektiler..Çünkü Kürtler düşürülmezse bölgenin düşmeyeceğini adları gibi bilyorlardı..

 

Kürtler şunu net kavramalıdır. Diktatör devletlerle, diktatörler dönemi Mezopotamyada bitiyor. Küresel soykırımcılar Kürdistandaki kaynakları sömürmek için ise terör ordu örgütlerini kullanıyorlar. Başkalarının beslediği yönlerdiği örgütlerin, ailerinaşiretlerin.. asla Kürt halkına hizmet etmeyeceğini halk iyi bilmelidir. Yani ataürk esed-saddam vb. diktatörleri kurtarıcı yapanlar şimdide terör ordu örgütlerini kurtarıcı yaparak bölge halklarını soykırım çeberlerinde tutmaya çalışıyorlar..

 

PYD –PKK vb. örgütlerin ardiyesine bakın resmen Kürtlerin soykırımı Kürt halkının düşürülmesi ve ablukaya alınması üzinden yükselmişlerdir. Suriyede binlerce kürt bu örgütler eliyle faili meçhul yapılmıştır. Dünya halkları gençliği bilim, araştırma vb. konularda gelişirken Türk-Kürt arap, acem ermeni vb gençleri yüzyıldır kürt-türk, sağ –sol  oyunlarına çekilerek düşürülerek soykırıma açık koyunlara çevrilmektedirler.. Bu düşürülme bizi hibrit topluma çevirmektedir, geleceğimizi yok etmektedirler. Yani başkalrının silahlarını satıtığı kullandığı Pazar, soykırıma açık koyun sürüleri, bilgi toplumunun  2-3 dolara ürettiği cep telefonu-tablete 1000-1500 dolar ödeyip şişinerek kullanan  hayatı biten bitirilen sürülere dönüştürülmüş bulunmaktayız..

 

İşte bu koyunluktan çıkmanın 1. Şartı devlet-diktatör, birey terör ordu örgüt vb. hiçbir gücün kurtarıcı olmadığı gerçeğini kavramakta yatmaktadır. Bu gerçeği ilk okul çocuklarına açıkdığımızda eski tc birgün dahi öğretmenliğime dayanamamıştı  aynı gün okuldan uzaklaştırmışlardı.. Kurtarıcı düşkünlüğünden çıkılmadıkça yüzyıllardır herkes  kaybediyor. Uyanmasak yüyllarımızı yine  kayb edeceğiz. Eski TR de Lenin mao vb. ni babalarından çok tanıyan yabancı ülkelrin sokak şehirlerini ezberleyen  salak solcu türü ile kıblesi washington olan birsürü saftirik müslüman vardı.  Günümüzde savaş  okadar derinleştiki Mekkenin şerifi küresel derin güçlerin bekçisine dönüştü..

 

Yetersizde olsa, faşist geri uygulamaları da olsa bütün vatandaşlar kürdü-türkü tüm vatandaslar olarak  bütün güçleriyle Türkiye’ye kendi devletlerine destek sunmalı, sahip çıkmalıdırlar. Çünkü Kürtler başta olmak üzere bölge halklarının tek çıkışı ancak ve ancak güçlü bir Türkiye ile yukarda işaret ettiğimiz dil-din ırk üstü siyasal yapılanmada yatmaktadır. Eğer süreç içerisinde TR, İran, Suriye ve Irak Yönetimleri bu projeye yanaşmadıklarında Rusya vb. devletler ve halkların yardımıyla bu dört devlete ve  mezopotyamyaya sinen kriptolar suyu kesilmiş balıklar gibi şimdiden açığa çıktıkları gibi büyük bir hesaba da çekileceklerdir.. Bundan dolayı Mezopotamya halklarının bütününü kapsayamayan hiçbir proje tutmayacağı gibi önümüzdeki yıllarda ise bu coğrafyada kriptolar ve ihanet şebekeleri bütün boyutlarıyla hesaba çekileceklerinden herkes emin olmalıdır.. Çünkü buradaki siyonist oyunlar ve istikrarsızlık bütün dünyayı vurmaktadır. İnİnsanlık dünya halkları buna müsaade etmeyecektir.. Bir başka ifadeyel dünya halklarıyla bizim kaderimiz birbirine bağlıdır. Mezopotamyadaki siyasal yapılanma bütün dünyanın kaderini belirleyecek ana yapılanmadır; maalesef tarih boyunca olduğu gibi günümüzde de bu yapılanmanın merkezinder Kürtler yer almaktadır. Kürtlerin kurtarıcı yem ve edebiyatını aşıp kendilerini dünyadan silmaye çalışan soykırımcı emperyalizmi dünın  her yerine taşımalrı gerken bir dönemden geçiyoruz..

ETİKETLER : BUMB-BUMB-BUMB..!
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA