ORTDAOĞU’DA YANKE GO HOME, YANKEE RUN HOME’A DÖNÜŞTÜ..

Ortadoğu’da yüzyıllardır süren halkları düşürme, kölelştirme operasyonları tutmadı. Son bir yüzyıldır sahte suni, sınırlar, sahte ideolojilerle bölgeye döşenen terörist ve diktatör ulus devletler projesi de patladı. Bu devletlerin yerine inşa edilmeye çalışılan, yarım yüzyıla yakındır sıklıkla kullanınlan terör ordu ve örgütleri projesi de tutmadı, ellerinde patladı..
Bu haber 2018-12-20 09:00:45 eklenmiş ve 1677 kez görüntülenmiştir.

 

ORTDAOĞU’DA YANKE GO HOME, YANKEE RUN HOME’A DÖNÜŞTÜ..

 

Ortadoğu’da yüzyıllardır süren halkları düşürme, kölelştirme operasyonları tutmadı. Son bir yüzyıldır sahte suni, sınırlar, sahte ideolojilerle bölgeye döşenen terörist ve diktatör ulus devletler projesi de patladı. Bu devletlerin yerine inşa edilmeye çalışılan, yarım yüzyıla yakındır sıklıkla kullanınlan terör ordu ve örgütleri projesi de tutmadı, ellerinde patladı..

 

Özetle Küresel soykırımcı firmaların yüzyıllardır dünya ve insanlığa dayattıkları soykırım, köleleştirme operasyonları bütün insanlık tarafından görüldü ve çağımızın firavunlarına dönüşen küresel soykırımcı firmalar için yolun sonuna gelindi... Küresel soykırımcı firmalarla, onların ulus devlet aygıtı, terör ordu aygıtları  dayattıkları tüm yıkıcı etkileriyle birlikte silinicek bir zaman dilimine girildi. Dünya sadece insanların değil üzerindeki tüm canlı yaşama saygı duyulan, Karıncadan file herşeyi hesaba katan yeni bir sisteme geçme dönemine girdi..

 

Küresel soykırımcıların kendilerine Ortadoğu’da atmaya çalıştığı kazığı ve çıkmazı gören uyankee’ler Wietnamda içine düşkleri rezil duruma düşmeden..  Wietnamda klişeleşen “yankee go home”, (amerikali hadi evine siktir git manasina gelen cumle) cümlesi evrim geçirdi. Yankee’ler, “yankee go home” cümlesine ihtiyaç kalmadan ‘yankee run home’ai, Amerikalılar eve kaçıyor  cümlesine dönüştü..

 

Küresel katil firmaların israil terör devleti gibi  yarım yüzyıldır alana işlledikleri terör ordu ve örgütlerinin tutmayacağını, insanlığın bunlarıa deşifre edeceğini ve bu örgütlerin kullanıcılarınınn elinde patlayacağını Kadim Kürdistan Coğrafyasında iş-it pyd vb. örgütler alana sürüldüğünde belirtmiştik..

 

Ulus devletler yıkılacak dünya tek devlet olacak, hiçbir firma artı değeri ardiyesine indirmeyecek.. kıtaları ve insanlığı düşürecek bir hamlenin içine girenin anında kellesinin alıncağı, kimsenin ardiyesinde insanlığa tehdit oluşturacak tek bir sırrı, gizli ar4diyesi kalmayacak, kraliçenin, siyonistlerin ve dünyadaki tümistihbarat örgütlerinin arşivleri tek merkezde toplanacak. Bu hasta iki ayajklıların insan soyuına ve canlı yaşama nasıl bir yaşam dayyattıkları hangi oyun ve kumpaslarla bütün canlı yaşamı ve dünyayı yok oluşa sürükledikleri kriptolaruıyla nasıl ulusların genleriyle oynamaya çalıştıkları.. üniversitlerde tez konuları arasına gierecek.. Kısacası yeni bir sisteme dünya geçiyor. İnsanlık uzayda kolonileşme ve yayılma dönemine geçiyor. Terör devleti israil ve ardiyelerinde yer alan küresel firmaların hepsi insanlığa karşı işledikleri suçlarından dolayı yargılanacaklar, en ağır cezalara işledikleri soykırım suçlarının hesabını vereceklerdir.. Kimsenin yaptığının yanına kar kalmayacağı yeni bir dünya düzeni bütün ağırlığıyla giderek bütün dünyayı sarıyor. Kendini akıllı insanlığı aptal yerine koyan bütün hasta iki ayaklı hayvanların dönemi gezegenimizde bitiyor, sona eriyor..Kıta imparatyorlukları ve bu imparatorklukların dünyayı birlikte yönettikleri tek devlet dönemine insanlık adım atamaya başladı..

 

Bizim saftirikler başta olmak üzere dünyadaki saftiriklerde ulus devlet faşizminden yedikleri kazıkları çözemediklerinden.. Bu uyduruk devletlerin yerine inşa edilen terör ordu ve örgütlerini kurtarıcı zan edecek kadar da aptallaştılar. Yeni dünya sisteminde insanların nasıl böyle aptallaştırılıp kullanıldığı sorunu da bütün detaylarıyla çözülecektir..

 

Kürtler özelinde insanlığı  tarihten silmeye çalıştılar, deşifre oldular, wietnamdaki rezil duruma düşmeden yankee’ler evlerine dönmeye başladılar.. Terör devleti israil başta olmak üzere, ulus devletler ve ve onların yerine inşa ediklmeye çalışılan terör ordu-mörgütleri dönemi birlikte biti,yor.. Bu gelişmenin aksi, büyük bir dünya savaşıydı.. Çinlilerin ve Rusların bu savaşa izin vermeyceğini, savaş çıksada küresel katillerle onların uydu-uyduruk devletleriyle terör orduları vb. insanlık tümünü belkide gezegenimiz birlikte yok olacağı bir savaş olacaktı.. Dünya şimdilik büyük bir badireyi atlattı.. İnsanlık bu badirenin sonunu Sonunu getirecek sağlam adımlar atmasa yüzyıllardır süren insanlığı düşürme, gezegenimizin insan eliyle yok edilme tehlikesi en büyük tehdit olarak varlığını sürdürecektir..

ETİKETLER : ORTDAOĞU’DA YANKE GO HOME YANKEE RUN HOME’A DÖNÜŞTÜ..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA