KÜRTLERİ AV HAYVANLARI KONUMUNA ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR..

Fıratın Doğusuna Operasyon hazırlıklarının yapıldığı bu zaman diliminde Kürtler VE bölge halkları Av Hayvanı Konumuna Çekilmeye çalışılırken, Türkiye’de ise Cinayetler ve Kazalarla 3. Dünya Savaşı senaryoları ülkemize taşınmaya çalışılmaktadır..
Bu haber 2018-12-13 09:24:25 eklenmiş ve 1517 kez görüntülenmiştir.

 

KÜRTLERİ AV HAYVANLARI KONUMUNA ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR..

 

Fıratın Doğusuna Operasyon hazırlıklarının yapıldığı bu zaman diliminde Kürtler VE bölge halkları Av Hayvanı Konumuna Çekilmeye çalışılırken, Türkiye’de ise Cinayetler ve Kazalarla 3. Dünya Savaşı senaryoları ülkemize taşınmaya çalışılmaktadır. Kripto muahalefetle ajan medya ise halkı sokaklara davet ederek biran önce Türkiye'yi de bölge ülkeleri gibi düşürmeye çalışıyorlar. Ama vatandaşın sağduyusu bu yönlü tüm oyunları boşa çıkarmaktadır..

 

TÜRKİYE’DE 3. DÜNYA SAVAŞI CİNAYETLER, KAZALAR ve OPERASYONLARLA DEVAM EDİYOR..

 

EMNİYET AMİRİNİN ŞEHİT EDİLMESİ, HIZLI TREN KAZSI, SURİYENİN DOĞUSUNA  OPERASYON  3. DÜNYA SAVAŞININ ÜLKEMİZDEKİ YANSIMALARI..

 

KRİPTO SAVAŞLA EMNİYET AMİRİ, HIZLI TRENLE VATANDAŞLAR KATL EDİLDİ, BU OPERASYONLARDA KULLANILANLARDA FETÖ GİBİ KRİPTO KAREKTERLERDİR. 7 SÜLALERİYLE ÇÖZLMELERİ GEREKMEKTEDİR..

 

Başkan Erdoğanın Fıratın doğusuna operasyon yapılacak demesinin ardından Sınırımızda bombalar, bombalı saldırılar, içerde ise yüzyıldır sistemin hücrelerine kadar sızan kriptolar harekete geçtiler.

 

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin katl edilmesi tamamen profesyonel bir mosad-cia saldırısı olduğu gibi, Ankarada gerçekleşen hızlı tren kazası das aynı şekilde bu güçlerin kripto yapılarının hayata geçirdiği profesyonel bir terör eylemdir. Kimlerin nasıl organize ettiğini çözmek ortaya çıkarmakta istihbaratın işidir..  Türkiye dünyanın en değerli ülkesi ve bu ülkenin vatandaşı olmak ise günümüzde dünyanın en ağır bedellerini ödemek olurken, bu bedel ayırımsız  bütün vatandaşların sırtına yüklemiş bulunmaktadır.. Ve bu ağır bedeller karşısında Kürtler başta olmak üzere bölge halkları uyanmazsa bütün bölge halklarını hepsini soykırıma, köleliğe ve bölünmeye çekeceklerdir..

 

KÜRTLERİ ve BÖLGE HALKLARINI AV HAYVANLARI GİBİ SOYKIRIM KOŞULLARINA ÇEKİYORLAR..

 

KÜRDİSTANA OPERASYONUN ALT YAPISINI KÜRTLER ADINA ORTAYA ÇIKAN-ÇIKARILAN LEGAL-İLEGAL PARTİ ve ÖRGÜTLERLE BİRLİKTE HAZIRLADILAR..

 

PYD-İŞ-İT, DAEŞ TİYATROLARI İLE  SURİYE ve IRAK’A OPOERASYONUN ALT YAPISINI KRİPTO KÜRTLERLE BİRLİKTE HAZIRLADILAR, BÖLGE DEVLETLERİ DE İÇİNE DÜŞÜLEN EKSİKLİKLERDEN FARKINDA OLMADAN VAHŞİ KAPİTALİZMİN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYORLAR..

 

20. Yüzyılın başında Osmanlının yıkılmasının ardından uydu-uyduruk, sahte suni sınırlarla ortaya çıkarılan Türkiye, Irak, Suriye’nin diktatörlüklerle halklarını kuşatmaları, halkların soykırım-kölelik koşullarına çekilmesi, İran’da Mola darbesi ve kurdurulan terör devleti İsrail bir daha bu bölgedeki halkların bellerini doğrultmamaları, sürekli soykırım ve kölelik koşullarında yaşamları için ustaca  ortaya konan senaryolardı. Yüzyıla yakındır bu senaryolarla halklar soykırıma uğratılıyorlar..

 

Günümüzde ise diktatör devlet organizasyonlarının yerini terör ordu ve örgütleriyle doldurdular. pyd-pkk-fetö-iş-it-daeş  gibi terör organizasyonları yüzyılın başında kurdurulan uydu-uyduruk diktatör devletlerin yerine inşa edildiler. Bu terör örgütleriyle amaçlanan hem dış güçlerin hemde bölge devletlerinin Kürdistana Mezopotamyaya hertür operasyonu yapamlarına zemin hazırlamaktı ve bu Kürtler adına ortaya çıkan, çıkarılan legal-ilegal parti ve örgütlerin cia-mosad ajanları ve kripto Kürtler sayesinde kolaylıkla bu senaryolar hayata geçirildiler.

 

KÜRTLER TÜRKİYE İLE AMASIZ BÜTÜNLEŞMELİ, AMASIZ HAREKET ETMELİ..

 

İŞ-İt Kobaniye saldırdığında PYD vb. Tüm yapıların bire tiyatro olduğunu Kürtlerin ve Kürt halkının Türkiye ile amasız hareket etmeleri ve Türkiye ile acilen bütünleşmeleri gerektiğini, Türkiye’nin devlet olarak Suriye Kürdistanına girmesi için hertür kolaylığın sağlanması gerektiğini o günlerde  söylerken yaşanan gelişmeler ne kadar haklı olduğumuzu ortaya çıkardılar.

 

Pentagon-İsrail  kripto kürtlerle, ajanlarıyla kürtleri yanıltarak kandırarak para ve hertür silahı vererek bir araya topluyor, doğal olarak Türkiye buna sesiz kalamyacağı için çaktırmadan Türkiye’ye, bölge devletlerine ortamı hazırlayarak operasyon yaptırıyorlar.. Yani kendileri Kürtlere direkt soykırım yapmıyorlar, yeri gelince iş-it gibi vahşi lejyonlarını kullanıyorlar, yeri gelince bölge devletlerinin müdahale etmesi için gereken ortamı sağlamaktadırlar. Bu planlarla hem bölge ülkeleri içinde halkları ve toplumu ayrıştırıp kutuplaştırıyorlar, hemde vahşi kapitalizm, kürtlerin devletler, terör örgütleri.. tarafından soykırıma uğraması için hertür altyapıyı şeytana papucunu ters giydirecek şekilde döşüyorlar..

 

PYD-Daeş, iş-it vb. örgütler ortaya çıktığında bunların birer tiyatro olduğunu Kürt halkının amasız bir şekilde Türkiye ile bütünleşmeleri gerektiğini, Türkiye'nin de devlet olarak azami düzeyde Kürtlere sahip çıkması gerektiğini, Kürt halkının  kendileri adına ortaya çıkan, çıkarılan legal-ilegal tüm parti ve örgütleri gömmeleri gerektiğini Kürt Halkı, Kürt Aşiretleri, Kürt halkının aydınları ve STK’ları söylerken hem yoğun bir saldırı yediler, hemde ne demek istediklerini ilk etapta büyük çoğunluk kavrayamadı..

 

Ama ABD-İsrail-Nato güçlerinin Kürtleri nasıl yem olarak kullandıkları, Türkiye başta olmak üzere bölge devletlerini de nasıl toplumu ayrıştırmak için yanlışlara çektikleri giderek netleşmeye başladı. Kürtler adına ortaya çıkarılan legal-ilergal parti ve örgütler  kürtleri hertür gaz ve oyunla kandırmaya çalışırken, bu yapıların oluşturduğu atmosferde ise abd vb. güçler kürdün başını okşuyor,cebine dolar dolduruyor, silah veriyor ve Türkiye başta olmak üzere bölge devletlerini tahrik ederek operasyona mecbur bırakıyorlar. Kürdistan coğrafyasına hertür operasyonun yapılması için ustaca yolu açıyorlar. Buyurun kuşlar-kazlar burada istediğiniz gibi kırıp yok edebilirsiniz planıyla vahşi kapitalizm bir taşla iki kuş vuruyor. Hem terör ordu örgütlerini, hemde bölge devletlerini çıkarlsarı doğrultusunda kullanıyor ..

 

Türkiye Fıratın Doğusuna uluslararası hukuk çerçevesinde hem meşru müdafa, hemde meşru müdahale hakkını sonuna kadar kullanacaktır. Türkiye daha müdahaleye başlamdan abd askeri içerilere kripto ajanlarıyla güneye şimdiden kaydı. Hedef ve soıykırıma açık sürü haline getirilen Kürt çocukları ise ne yapacaklarını bilmez bir halde terör örgütlerinin kullandıkları yemlere, av hayvanı gibi soykırıma açık sürülere dönüştürülmektedirler.. 

 

Türkiye ve Rusya burada vahşi kapitalistlerin tuzağına düşmeden Kürtleri her alanda kazanmaya yönelik bir plan ve program geliştirmezlerse terör ordu ve örgütleri gibi devletlerin de toplumsal katmanları ayrıştırmada kullanıldığını, kullanılacağını asla unutmamalıdırlar.. Türkiye'nin tek başına buradan çıkışa gücü yetmeyeceği için Ruysya ile işbirliği içinde ABD vb. güçlerin kullandığı Kürtleri onların kullanamyacağı bir formulasyona çekmeleri hayati önemdedir. Türkiye ve Rusya çok-çok profesyonel davranarak Kürt kartını vahşi kapitalizmin elinden almayı başaramazsa Ortadoğuda abd-israil lehine bölünmeler kaçınılmaz olacaktır..

 

YEREL SEÇİMLERDE KÜRTLER HDP ve CHP’Yİ GÖMMELİDİRLER..

 

Özetle, abd-nato-israil .. vb. güçler için, siyonist yahudiler için Kürtler kolaylıkla imha edilen, kolaylıkla harcanabilen, av hayanı konumuna çekilen ve av yapılan sürülerdir yönündeki yüzyıllık soykırım ve kölelik politikalrını yüzyıldan fazladır Osmanlı yıkıldığından beri pervasızca uygulamakta, sürdürmektedir.. Kürtlerin buna verceği en iyi cevap ise devletle her alanda bütünleşmedir. Yerel yönetim seçimlerinde kendileriyle oynayan legal-ilegal yapıları gömmelerinde yatmaktadır..

 

Kürtler Metropollerde CHP’yi, Bölgede ise HDP’yi tarihe gömmelidirler ve her alanda iktidar ve devletle bütünleşmelidirler.. Burada particilik ve siyaset yapmıyoruz. Devlet ve iktidarda pir paktır demiyoruz. Bölge devletlerinin tüm eksik-aksaklıklarına karşın bölge halklarının tek çıkışı vardır, oda devletler üstü bir anlayış ve birliktelik gerektirmektedir.. 3. Dünya savaşının yaşandığı koşullarda vatandaş ve bölge halkları var olacaksa yaşadıkları ülkeye, devlete, coğrafyaya hakim olmalarıyla ve ancak birlikte hareket etmeleriyle mümkün olacaktır. Geri kalan tüm senaryolar soykırımdır, köleliktir.. Bu anlamda Kürt halkını, bölge halklarını soykırım sürülerine çeviren, çevirmeye çalışan vahşi kapitalizmi ve onların alana döşedikleri  legal, ilegal yapılara Kürt halkının Osmanlı tokadı çakmasının zamanı çoktan geldi geçiyor.. Kürtler ve bölge ülkelrinde yaşayan bütün halklar kendilerini kullanalara karşı cevap üeretmedikçe heryerde harcanan sürülere dönüştürülmektedirler. Bundan dolayı dünya genelinde Kürt halkının uyanıp kendilerini kullandırmammaları, kendileri adına ortaya çıkan legal-ilegal tüm yapıları tarihe gömmelidirler, Kürtlerin bu yönlü uyanışı ve harekete geçişi hem kendilerini, hemde bölge halklarının tümünün de soykırım koşullarının dışına çekecek  en önemli hamledir. Bu hamle bölge ülkerinin bölünmesini değil bütünleşmesini de beraberinde getirecektir..

 

ETİKETLER : KÜRTLERİ AV HAYVANLARI KONUMUNA ÇEKTİLER..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA