Esenyurt, Beykoz, Sultanbeyli.. İstanbulda, Serhtta Birçok Hemşerimiz Hakka Yürüdüler..

Esenyurt, Beykoz, Sultanbeyli.. İstanbulda, Serhtta Birçok Hemşerimiz Hakka Yürüdüler..
Bu haber 2018-12-10 06:57:08 eklenmiş ve 1922 kez görüntülenmiştir.

 

Esenyurt, Beykoz, Sultanbeyli.. İstanbulda, Serhtta Birçok Hemşerimiz Hakka Yürüdüler..

 

Esenyurttan Yavuz Topcu, Ali Düz, Dilek Sarıtaç, Göle Merkezde Elim Bir Trafik Kazasında Serhan Akifoğlu, Ardahan Kültürevi Genel Sekreteri Ayhan Aydemirin Eniştesi Ardahanda, Sultanbeyli ve Beykoz’d e Gülbeyaz Yazıcı ve Hacı Selim Demir hakkın rahmetine kavuşan hemşerilerimiz oldular.

 

Cenazelerde Hoçvan Dernekler Federasyonu Üyesi Panik Derneği rutin hale getirdiği hizmetlerini, hem Sultanbeyli, hemde Beykoz’da hiçbir STK’nın becermediğini Başkan Memet Yıldız ve Yönetimi yine harikulade yaparak yemekten çadır kurmaya cenaze evlerine hertür hizmeti sunarken, Ardahan Kültür Evi ise hakeza her zamanki gibi taziye vb. hizmetlere ev sahipliği yapmada son yıllarda öne çıkan iki dernek olmaya başladılar.. Her iki dernekte halka hizmette her alanda farklarını ortaya koymaktadırlar..

 

Vefat eden hemşerilerimizi binler uğurlarken, Hacı Selim Demiri de binlerce hemşerimiz son yolculuğuna uğurladılar. Cenaze evinde helalik alındıktan sonra Beykoz Merkez camiinden kılınan namazın ardından Şahinkaya mezrlığına defin edildi.

 

Panig Derneğinin alt yapı hazırlıklarıyla son yolculuğuna uğurlanan Demir, namazında, niyazında, tüm komşuların memnun olduğu, hayatında harama hileye el uzatmamış herkesin Allah razı olsun dediği örnek bir insandı, arkasında Kuran okuyabilecek imanlı örnek çocuklar da bırakarak hakkın rahmetine kavuşurken herkes araksında hayır ve dua ile kendisini yad ediyordu. Halk arasında bir deyim var Melaike gibi adamdı ve herkes bu yönünden bahs ediyordu.  Hacı Selim Demir ara-ara Doğu Medya'da Köşe yazıları yazan Fikret Demir'in Babasıydı. 

 

Doğu Medya olarak STK’lşarımız adına 2018 yılı boyunca hakkınmetine kavuşan tüm hemşerilerimize Allahtan Rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz..

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

ETİKETLER : Esenyurt Beykoz Sultanbeyli.. İstanbulda Serhtta Birçok Hemşerimiz Hakka Yürüdüler..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA