TEKİNLER, BY PATRONLA MİLYONLUK BİR YATIRIMA DAHA İMZA ATTILAR…

Bölge iş dünyamızın önde gelen temsilcilerinden yüzlerce insanımıza iş ve istihdam sağlayan Tekinlerden Tekin Grup Silivride By Patron Restaurantla milyonluk bir yatırıma daha imza attılar..
Bu haber 2018-12-04 10:58:04 eklenmiş ve 2373 kez görüntülenmiştir.

 

TEKİNLER, BY PATRONLA MİLYONLUK BİR YATIRIMA DAHA İMZA ATTILAR…

 

Bölge iş dünyamızın önde gelen temsilcilerinden yüzlerce insanımıza iş ve istihdam sağlayan Tekinlerden Tekin Grup Silivride By Patron Restaurantla  milyonluk bir yatırıma daha imza attılar..

 

Bölge iş dünyamızın önde gelen temsilcilerinden, Tekin Ailesinden Turizm, Hizmet Sektörü, Otomotiv ve Gıda Sektöründen tanıdığımız iş adamlarımızdan Serhat Tekin, Tekirdağ, Silivri, Çorlu bölgesinde  inşaat ve emlek sektörününün önde gelen temsilcilerinden Hakan Tekin ve Sezai Kütük’ün birlikte hayata geçirdikleri By Patron birçok özelliği ile Silivride ilk ve tek olma özelliğini taşıyan bir restaurant oldu.


BY PATRON TÜM DETAYLAR TIKLAYINIZ..

 

 

BY PATRON FOTO GALERİ-1

 

BY PATRON FOTO GALERİ-2

 

 

BY PATRON FOTO GALERİ -3

 

BY PARTON RESTAURANTLA MÜZİKHOLU ve SAHNESİ İLE, HER AKŞAM SAHNE ALACAK SANATÇILARIYLA  TAKSİM-BEYOĞLUNDAKİ  GAZİNO KÜLTÜRÜ, İSTANBULUN LÜKS RESTAURANT KÜLTÜRÜ  SİLİVRİYE TAŞINDI..

Beşiktaş, Beyoğlu, Taksim, Galta Köprüsü ve İstanbul Boğazının nadide mekanlarınına benzer bir mekanı ilk olarak By Patronla silivriye taşıyan girişimci iş adamları  sahneden menülere, canlı müzikten organik ürünlere, yiyeceğe ve içeceğe dört-dörtlük bir hizmet sunarlarken, Maramara denizine bitişik konumu, temiz havası ve manzarasıylada By Patron eşsiz bir mekan oldu.

Tekin Grup’un hayta geçirdiği By Patron içinde lunapark, oto parkların da olduğu Marmara Denizi Kıyısında 10 bin Metre Kare alanda bin Metre Kare alan üzerinde hayta geçirilen harika bir mekan oldu.

By Patronda alkolu içeceklerin yanı sıra, kahvaltıda bölgemize özgü organik yiyecek içecek, yağ-kaşar, bal,çeçil peynir gibi bölgemize has organik ürünlerin yanısıra, kış aylarında ise bölgemizin en önemli lezzeti olan kaz etide menülerinde yer almaktadır..

 BY PATRON FOTO GALERİ-1

 

BY PATRON FOTO GALERİ-2

 

BY PATRON FOTO GALERİ -3

Silivri belediye başkanı Özcan Işıklar. Çorlu belediye başkanı  Ahmet Sarıkurt, Mustafa Sarıgül; Spor, Sanat, eğitime katkı, gençlik dendiğinde, stk alanı-toplumsal alan dendiğinde,  eğitim dendiğinde katkıları ile öne çıkan ağaların ağası iş dünyamızın önde gelen temsilcisi Taner Tekin, Yahya Göktaş, Dilovası Bld Bşk Adayı Hamza Şayir, Silivri emniyet müdürü Taner Ertürk, Ayhan Şayir, Güven Kaya, Tekin Talay, Mithat Aslangörür esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Nuray Koçer ilçe başkanları dernek başkanları sanatçılar Haktan Emrah Erdoğan,  Bora Gencer,  Aşkın şit, Çetin Kaya, Akın Kaya,  Ergin talay, Silivri, Çorlu STK’ları başkanları, iş-sanat siyaset  dünyasının önde gelenleri BY Patronun açılışında birbiriyle buluştular.

 

İki Yıl Önce İstanbul’a bağlanan Marmara Denizi kıyısında cennetten bir köşeyi andıran Silivri İlçesi,  Ardahanlı hemşerilerimiz başta olmak üzere son yıllarda hemşeri camiamızın yoğun olarak yerleşmeye başladığı bir ilçe olmaya başladı.  1960-70’lerde ilçeye yerleşen hemşerilerimiz olduğu gibi son yıllardada yerleşmeye başlayanlar artmaya başladı. Uzun Yıllar önce Siliviriye taşınan hemşerilerimizden Paşa Tekin gibi önde gelen kanaat önderleri, ve bir çok hemşerimiz açılışa katılırken, otopark işletmeciliği ile İstanbuldan silivriye uzanan çizgide  öne çıkan Ardahanın en ünlü muhtarı, kanaat önderi Kerem Tekin’de o renkli kişiliği ile açılışa katılanlar arasındaydı.

 

SERHAT TEKİN KİMDİR..

1979 Ardahan Doğumlu olan Tekin 2000’li yıllardan beri iş dün içinde. İşlettiği onlarca mekanda üstdüzey yönetici, yüzlerce insana iş veren bir girişimci, Tekin aynı zamanda bölgemizin birçok derneğinde üye, yönetim kurulu üyesi ve yöneticilik yapmaktadır.

Gıda, Turizm-Hizmet, Otomotiv, tanıtım ve organizasyon sektörlerinde iş veren olan Tekin aynı zamnda Medya sektöründe de deneyimli olan bir insan. Yakın Doğu Üniversitesi Basın Yayıni halkla ilişkiler bölümü mezunu olan Terkin, ilk özel kanalların açıldığı zaman diliminde Kanal 6 başta olmak üzere birçok kanalda magazin muhabirliği başta olmak üzere, medya sektöründede uzun yıllar yöneticilik yapmış, kendini her alanda iyi yetiştirebilen donanımlı bir hemşerimiz..

Birlikte iş yaptığı Hakan Tekin’de Silivri, Çorlu, Tekirdağ bölgelerinde 2000’lerden beri Tekin Gayrimenkul Firmasıyla emlak ve inşaat sektöründe  faaliyet gösteren bir hemşerimiz.

 

TEKİN, HEMŞERİ CAMİAMIZI TEMSİLDE  SİYASİ ANLAMDA DA  ÖNDE GELEN BİR HEMŞERİMİZ..

 

Siyasetende hemşeri camiamızı temsilde ön sıralarda olan Serhat Tekin’in 2009 Yerel Yönetim seçimlerinde Şişli ilçesinde Bld. Bşk Yrd. olma ihtimali en yüksek olan hemşerilerimizden biri. Şili’deki hemşeri camiamızın neden Şişlide Serhat Bölgesinin Yerel Yönetimde Temsilcisi yok sorusuna en çok muhatap olan insanlardan başında iş adamlarımızdan Taner Tekin’le, Serhat Tekin gelmektedirler.. Toplumsal alandan gelen baskıları dikate alan Serhat Tekin bu dönem Şişli ilçesinde Meclis üyeliğine aday olacaklarını da belirtiler..

BY PATRON FOTO GALERİ-1

 

BY PATRON FOTO GALERİ-2

 

BY PATRON FOTO GALERİ -3 

ETİKETLER : TEKİNLER BY PATRONLA MİLYONLUK BİR YATIRIMA DAHA İMZA ATTILAR…
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA