BAĞDER’DE FİNAL MAÇI GERÇEKLEŞTİ

Merkezi Avcılarda bulunan ‘’Bağımlılığa karşı eğitim yardımlaşma ve koruma derneği’’,’’ Özgür hayatlar farkındalık halı saha turnuvası’’ 17 Kasımda start verilmişti.
Bu haber 2018-11-26 14:18:02 eklenmiş ve 2029 kez görüntülenmiştir.

Bağder mahalle anneleri projesi kapsamında BAĞDER ÖZGÜR HAYATLAR FARKINDALIK FUTBOL ETKİNLİĞİ’ nin final maçları gerçekleştirildi.

Finale kalan takımlarımızdan Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi takımı son maçı da kazanarak birincilik kupasını, Avcılar Kulüpler Birliği Veteranlar Futbol Takımı da ikincilik kupasını kazandılar. 

Takımların kupalarını kendisi de futbol severlerden olan Avcılar ilçe kaymakamı Ömer YARAN ve oğlu olan Alperen YARAN verdi.

BAĞDER YETKİLİLERİ,

‘’ İki haftadır turnuvaya katılarak  desteğini esirgemeyen
Kaymakam Sayın Ömer Lütfi YARAN beye,  Avcılar İlçesinde bulunan Murat Kölük Hastanesi  başhekimi Sayın Dr İbrahim ULUSOY beye ve ekip arkadaşlarına, 
Avcılar Milli Eğitim Müdürü Sayın Emin ENGİN  beye ve ekip arkadaşlarına
Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Sayın 
Bülent YEŞİLYURT beye ve ekip arkadaşlarına ,Avcılar Müftüsü Sayın Bekir DERİN beye, Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Hüseyin TOPCU beye, gençlerimizin tedavisinde bizlere en büyük desteği sağlayan AMATEM Başhekim Yardımcısı Sayın Dr Bülent ÇETİKKAŞ beye, ekip arkadaşlarına çok değerli STK Başkanlarına, yönetimlerine, BAĞDER İl ve İlçe Başkanlarına, yönetimlerimize, Projemize sponsor olarak destek olan NİL GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ercan KODAZ beye, ekibine, Organizasyona fiziki desteğini esirgemeyen Kulüpler Birliği Başkanı Sayın Yunus YILDIRIM beye,  iş adamı Sayın Atilla DÜZ beye, sanatçı Sayın Selahattin ASLAN beye, gazeteci  sayın Mustafa KÜPELİ, İhsan DÖRTKARDEŞMesih EROL, Zafer YİĞİTER e BAĞDER MAHALLE ANNELERİ projemize destek olan çok değerli ve sorumluluk sahibi ekip arkadaşlarımıza, kısacası bütün Avcılarımıza teşekkür ediyoruz.dedi.

''BAĞIMLILIĞA KARŞI BAĞIMSIZLIK KAZANSIN'' DİYE ÇIKTIĞIMIZ BU YOLDA İNŞALLAH HER ZAMAN BAŞARACAĞIMIZA İNANCIMIZ TAM DIR...

                                                                                          Mesih EROL/ Sosyolog/Gazeteci

ETİKETLER : BAĞDER ÖZGÜR HAYATLAR FARKINDALIK FUTBOL ETKİNLİĞİ Finali..
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA