TÜRKİYE’NİN BEKLEDİĞİ MUHALEFET DOĞMAYA BAŞLADI…

Sadece Türkiyenin değil dünyanın tüm mazlum milletlerinin ve coğrafyalarının beklediği siyasi çıkış Türkiyede Yeniden Refah Partisiyle doğmaya başladı..
Bu haber 2018-11-25 21:02:28 eklenmiş ve 1148 kez görüntülenmiştir.

 

TÜRKİYE’NİN BEKLEDİĞİ MUHALEFET DOĞMAYA BAŞLADI…

 

Sadece Türkiyenin değil dünyanın tüm mazlum milletlerinin ve coğrafyalarının beklediği siyasi çıkış Türkiyede Yeniden Refah Partisiyle doğmaya başladı..

 

Çin’in sınırlarından Afrikanın derinliklerine İslam Coğrafyasını, Mazlum Milletleri ve Halkları bir araya getirecek, İslamın Adaletini, Osmanlı Ruhunu, ecdadın cihanşumul adaletini insanlığa taşıyacak olan 2. Milli Görüş harekatı ve dönemi olan 'Yeniden Refah Partisi' kurucuları aralarında Osmanlı Şehzadelerinin de bulunduğu bir mitingle halkla buluştu..

 

Yeniden Refah Partisiyle birlikte Küresel emperyalizmin oyuncakı tüm partileri ve anlayışlarından tutun Küresel emperyalizmin islam dünyasına döşediği ırkçı tapar, puta tapar, partilerden yüzyıldan fazladır halkların başına bela edilmiş sahte kurtarıcılar ve diktatörlüklerinde sonuna gelinmiş oldu.

Bu son sadece Türkiyede değil dünya geneleinde hayta geçecektir. Küresel soykırımcı emperyalizmin tüm oyun ve pislikleri 50 yada yüz yıl içinde dünyadan silinecek bir döneme de geçilmiş oldu.  Yüzyıllardır insanlıkla oynayan tüm karanlık güçler ve soykırımcı çeteler içinde sonun başlangıcı olan bütün dünya halklarının özlemle beklediği Osmanlı Adaleti yeniden bütün dünyayı yeniden saracak. Osmanlı Ailesinin içinde yer aldığı bir parti sadece Türkiyede değil dünyanın dörtbir yanında insanların içine akacağı bir parti olacaktır. anlamda Yeniden Refah Kurmayları sadece Türkiyeyi değil bütün dünyayı baz alanm bir tüzükle ortaya çıkma gibi ağır bir yükünde altına girdiklerinin farkına vartmalıdırlar. En katışıksız profesyonel ajan ve pislikler bu yapının yürümemesi için şeytana pabucunu ters giydirecek oyun ve kumpaslarla hem partiye sızmaya hemde düşürmeye çalışacaklardır.

 

Kim ne derse desin bu yönlü hareketlerin, siyasal yapılanmaların sadece ülkemizde değil, dünya genelinde ortaya çıkmasının baş mimarı Erdoğan şahsında ak parti kadroları, ak parti tabanıdır.. 

 

Fatih Erbakan ilk mitingini yaptı: Tek başına iktidar olacağız

 

"Yeniden Refaf Partisi"ni kurduklarını açıklayan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, "Tek başına iktidar olacağız" dedi.

 

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan ve Osmanlı Padişahı Abdulhamid'in torunu Abdulhamid Kayıhan Osmanoğlu'nun kurucuları arasında yer aldığı “Yeniden Refah Partisi" Eyüp Sultan Meydanı'nda düzenlenen mitingle tanıtıldı .

 

Eyüp Sultan Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Erbakan partisini iktidara taşıyacaklarının sözünü verdi.

 

“TEK BAŞINA İKTİDAR OLACAĞIZ"

 

Erbakan, “Milli görüşün koalisyon ortağı olduğu birinci 40 yıldan sonra, mili görüşün tek başına iktidar olacağı ikinci 40 yılın startını veriyoruz" diye konuştu. Erbakan, babası Necmettin Erbakan döneminde memurun maaşını 2 katına çıkardıklarını söyleyerek, “Denk bütçenin gerçekleştirildiği birinci 40 yıldan sonra bütün iç ve dış borçlarının ödeneceği ikinci 40 yılı başlatacağız" dedi. Erbakan ilk işlerinden birisinin Ayasofya'yı ibadete açmak olduğunu kaydetti.

 

“PARTİYİ ŞEHZADEYLE KURUYORUZ"

 

Milli görüş akımının ilk siyasi partisi olan Milli Nizam Partisi'ni sultanların kurduğunu söyleyen Fatih Erbakan, “Babam Milli Nizam Partisi'ni kurarken 'Bu partiyi sultanlar kurdu. Bu partiyi sultan Abdulhamid Han kurmuştu' demişti. Şimdi biz de diyoruz ki milli görüşün ikinci 40 yıldaki temsilcisi olan Refah Partisi'ni Erbakan'ın kastettiği şehzademizle birlikte kuruyoruz" dedi.

 

"İNTİKAM İÇİN GELMİYORUZ"

 

Refah Partisi'nin 20 yıl sonra vücut bulduğunu söyleyen Erbakan, “Yeniden Refah Partisi olarak kavga için intikam için çatışma için değil, kinle hasetle hırsla yola çıkmıyoruz. Bizler Yeniden Refah Partisi olarak yapılan tüm hayırlara teşekkür etmek, eksikleri tamamlamak, yanlışları düzeltmek için yola çıkıyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Abdulhamid Kayıhan Osmanoğlu da yaptığı konuşmada Yeniden Refah Partisi'yle birlikte Osmanlı ruhunun geri geleceğini söyledi.

 

Partinin Kuruluşu Hacı Bayram Veli Cawmiinde Açıklanmıştı..

 

Milli Görüş'ün lideri Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, "Yeniden Refah Partisi" adıyla bir parti kurduklarını açıkladı.

Milli Görüş'ün lideri Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, "Yeniden Refah Partisi" adıyla bir parti kurduklarını açıkladı.

 

Parti hesabından, "Yeniden Refah Partimiz'i Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın öncülüğünde Hacı Bayram Veli Camii'nde ilan ettik. Rabbim hayırlı eylesin" mesajı paylaşıldı.

 

İkdam gazetesi de Fatih Erbakan'ın genel başkanı olduğu Yeniden Refah Partisi'nin kurucular kurulu üyelerinin listeyi paylaştı.

ETİKETLER : TÜRKİYE’NİN BEKLEDİĞİ MUHALEFET DOĞMAYA BAŞLADI…
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA