AREV’İN ETKİNLİĞİ BU AKŞAM BY OTELDE..

Aralarında Orhan Atalay, Doğan Şentürk, Gürsel Tekin, Hülya Avşar, Selçuk Şirin..Onlarca iş adamı, siyasetçi, sanatçının, ulusal yerel basın temsilcilerinin yer aldığı AREV’in yemeği bu akşam, akşam saatlerinde BY Otelde yapılacak..
Bu haber 2018-11-21 07:47:27 eklenmiş ve 2019 kez görüntülenmiştir.

 

AREV’İN ETKİNLİĞİ BU AKŞAM BY OTELDE..

 

Orhan Atalay, Doğan Şentürk, Gürsel Tekin, Hülya Avşar, Selçuk Şirin..Onlarca iş adamı, siyasetçi, sanatçının, ulusal yerel basın temsilcilerinin ve aralarında kodlama alanında Türkiye 1. olan Ardahanlı çocuklarında yer aldığı  AREV’in yemeği bu Perşembe akşamı akşam saatlerinde BY Otelde yapılacak..

 

ARDAHAN Eğitim Vakfı (AREV), bu yıl robotik kodlama alanında Türkiye birincisi olan ve ardından Türkiye'yi Çin'de temsil eden Ardahanlı çocuklar için Kozyatağı BY Otel'deki  etkinliği 22-11-2018 saat 19.00 -23.00arası By otelde

 

ARDAHAN Eğitim Vakfı (AREV), bu yıl robotik kodlama alanında Türkiye birincisi olan ve ardından Türkiye'yi Çin'de temsil eden Ardahanlı çocuklar için Kozyatağı BY Otel'de etkinlik düzenleyecek.

AREV Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetimi ve Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Doğan Şentürkbaşkanlığında, eğitim gönüllüleri ile 22 Kasım Perşembe saat 18.30 da Kozyatağı BY Otell'de bir araya gelinecek. Vakıf, robotik kodlama birincisi olan Ardahanlı çocuklara moral yemeği verecek.

 

 

AREV HABERİ  FOTO GALERİ

 

'KODLAMA VE ROBOTİK ATÖLYESİ'

AREV Robotik Kodlama Projesi Atölyesi'ni mart ayında açtı. Ardahan Merkez 23 Şubat İlköğretim Okulu'nda 'Kodla Üret Ardahan Projesi' kapsamında 'kodlama ve robotik atölyesi' oluşturuldu. Merkezi İstanbul Maltepe'de bulunan AREV'in öncülük ettiği robotik kodlama sınıfı öğrencileri İstanbul'da yapılan yarışmada birinci oldu. - İstanbul

 

ETİKETLER : AREV’İN ETKİNLİĞİ YARIN AKŞAM BY OTELDE..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA