KÜRTLER AKIN –AKIN AK PARTİYE AKMAYA BAŞLADILAR..

Kürtler 2000'li yıllardan itibaren Ak Partiye akmaya başladılar. 2016 Fetö işgal hareketinin ardından ise bu yönelme daha da büyüdü.. Artık Kürtlerin en büyük partisi Ak Parti..
Bu haber 2018-11-18 08:14:19 eklenmiş ve 1397 kez görüntülenmiştir.

 KÜRTLER AKIN –AKIN AK PARTİYE AKMAYA   BAŞLADILAR..

 

Türkiye genelinde olduğu gibi Kürtler 2000'li yıllardan itibaren Ak Partiye akmaya başladılar. Özellikle 2016 Fetö darbe-işgal hareketinin ardından, Yüzyılın başında Kürdistan coğrafyası üzerinde kurulan uydu-uyduruk devlet ve diktatörlükler gibi, Fetö-pkk vb. tüm terör organizasyonlarının cia-mosad gibi küresel firmaların, güçlerin istihbarat öergütlerinin lejyonları olduğu gerçeği belgeleriyle ortaya çıkmasıyla birlikte Kürt halkı Ak Partiye akın-akın kaymaya ve yönelmeye başladı.. Yerel yönetim seçimlerinin yaklaşmasıyla da bu yönelme daha da büyümeye başladı.Genel anlamda vatandaş, özel meyanda Kürtler uyduruk muhalefet yapılanması bitirilmedikçe ülkemizin düze çıkmayacağını hergeçen gün vatandaş net olarak görmeye ve anlamaya başladı..

 

Küresel Emperyalist firmaların ulus devlet zokkasını yemeyen, Osmanlıya ihanet etmeyen ve yüzyıl boyunca ulus devlet faşizmi ve diktatörlüklerine karşı kesintisiz mücadele eden tek millet olan Kürtler Yüzyıl boyunca Küresel katil firmaların soykırım hedefinde oldular. Ama Kürtlerin kurulan uydu ve uyduruk diktatör rejimleri kabul etmeyişleri giderek dünyayı da değiştirerek tekrardan imparatorluklar çağına geçişi sağladı. Rusya şahsında Çarlık, Türkiye sathında ise Osmanlı giderek hayat bulmaya başladı..

 

Yukarda vurguladığımız yüzyıları bulan soykırım ve esaret koşullarının dünya genelinde Kürtlere kimlerin dayattığını bilen Kürd halkı bu soykırımcı yapıya karşı savaş açan Osmanlı ve Çarlıkla dünya genelinde bütünleştikleri gibi, deyim yerindeyse akın-akın ak partiye kaymaya başladılar. İşinde başarılı olmuş kendini yetiştirmiş ulusal küresel ölçekte iş yapan, donanımlı Kürtler Ak Partide yerini alırken, eskiden sol partilerde boy gösteren aydın kürt kesimi diyebileceğimiz kesimlerde  son yıllarda hızla akpartiye kaydığı görülmektedir. Birilerinin yaptığı algıların aksine Kürtler sağ-sol, kürctü-türkcü partilerde değil Ak partiye akmaya başladılar. Bir başka deyişle Kürtlerin en büyük partisi Ak Parti..

 

Örneğin Dilovası Belediye başkanlığına aday adaylığını açıklayan küresel bazda ithalat –ihracat işi yapan Hamza Şair gibi sanayiciler “Başkan Erdoğan’la yan yana olmak, birlikte yürümek büyük bir şereftir” diyerek  adaylığını açıklarken,  binlerce hemşerimiz ayırımsız desteklerini sundular. Şair vb. iş adamları koalisyon hükümetleri döneminde eski puta tapıcı-ırkçı rejmin kendilerini nasıl batırmaya bitirmeye çalıştıklarını birebir yaşayan insanlar olduklarından Ak Partinin Türkiye ve dünya açısından en iyi önemini bilen insanlar..

 

Ardahanlı hemşerimiz Foryou Gayrimenkul firması gibi donanımlı firmalar ortaya çıkaran Çağdaş Yılmaz gibi yüzlerce Kürt Kökenli, aydın, kendini her alanda yetiştiren, genç iş adamları da ak partiye kaydılar. Bu kaymanın ana nendi ise eski puta tapıcı diktatör TC’de bırakın vatandaşın iş adamı olması, iş yapması vatandaşın faili meçhule ve kurduğu işinin batması için devlete kümelenmiş ihanet çeteleri halka –vatandaşa 24 saat saldırıyorlardı.

 

Sadece koalisyon hükümetleri döneminde 500 milyar dolarlık soygunla özel sektör ve Türkiye çökertildi. Birçok firma yetişmiş beyin ve insan Türkiyeden kaçmak başka ülkelere yerleşmek zorunda kaldılar. Yüzlerce büyük aile ve firma yerle bir edildiler. Her askeri darbede de hakeza 500 milyar dolarlar dünyanın en büyük soygunları ülkemizde yapıldı. Fetö darbesi ile gördükki bu ülke atomlarına kadarişgal edilmiş ele geçirilmişti. Faili meçhulların yanı sıra, Ahmet kaya gibi değerler kaçırtıldı siyonsitler tarafından biyolojik silahlarla katl edildiler..

 

Kürt iş dünyası başta olmak üzere AK Parti iktidarı ile vatandaş şaha kalktı. Geçmiş yıllarda Kürdün bakalı marketi başına yıkılırken, faili meçhul olurken, Ak Parti iktidarı ile birlikte Holdingler fışkırmaya başladı. Günümüzde Turizm-Hizmet sektöründe Serhatlılar başı çekerken, kriz-mriz dinlemeden büyük bir büyüme yakalarlarken.. Ulusal –uluslar arası ticarete yüzlerce firma ve holding hızla filizlenmeye başladılar. İşin en güzel yanı Kürtçülük-türkçülük sağcılık-solculuk gibi basit vatandaşı aptal yerine koyan eski puta tapıcı rejmin tüm hastalıkları cılık-culuklarıda tarihe gömüldüler. Türkiye halkları ilk defa ırk-dil-din üstü tek millet-tek bayrak-tek vatan şiarında buluştular.

 

Adını koymasak ta eski puta tapıcı tc Birleşik Anadolu Cumhuriyeti, Irk ve ırkçılığı Küresel emperyalizmin dayattığı ırkçılığı,Siyonizme hizmet eden türk ırkçılığı ve sahte kurtarıcuıları putlaştıran puta tapıcılık bu topraklarda bir daha dirilmemek üzere gömüldüler. Irk yerine bütün vatandaşı kürdü-türkü-lazı-çerkezi, arabı, rumu-ermenisiyle din-dil-ırk üstü herkei, kesimi kapsayan Milleti Ali Osman olarak yeniden küllerimizden doğmaya başladık. Türkiye en üst kimliğin vatandaşlık olduğu kimliğini hızla kavramaya ve hayata geçirmeye  başladı..

 

FETÖCÜLER PAKETLENDİ ATOCULAR AYAKLANDI…

Kürtler başta olmak üzere vatandaşın Ak partiye akmaya başlaması ataturkculuk kisvesine bürünen hainleri rahatsız etdi.  Karşı  atakta bu puta tapıcılardan, atoculardan geldi. Fetöcuların paketlenmesi, vatandaşın komedi muhalefeti gömmesini hazm edemeyen ergenkoncu-atocular Atatürk soylem ve eylemleriyle harekete geçip yine komik düşmeye başladılar. Önümüzdeki yerel seçimde büyük şehirlerde chp yi Anadolu ve Türkiye Kürdistan’ında diğer muhalefet partilerinin Türkiye sathından silindiğini görmeleri hepsini çılgına çevirmiştir. Oyun üstüne oyun, eylem üstüne eylem yapmaya çalışıyorlar nafile… Tek kelime ile Türkiye toplumu yüzyıldır Ak Parti iktidarına gelene kadar nasıl cehennemsi bir soykırım çemberine alındığını çok iyi kavradı kavradığı gibi kendisi oynayanın 7 sülalesiyle oynayacak  kadar da yetkinleştiğini 15 temmuz fetö işgal hareketinde ortaya koydu..

 

15 TEMMUZ RUHU TÜM DÜNYAYI SARDI…

Türkiyede fetö darbe –işgal girişimine karşı 2016 yılında 15 Temmuzunda verilen destansı mücadele, devrimci çıkış tüm dünyayı etkiledi. En son dün şilide bir yerlinin devlet güçleri tarafından katl edilmesi deyim yerindeyse bütün ülkeyi ayağa kaldırdı.. Devletim deyip vatandaşla oynayanların feleği şaştı.

Artık bütün dünyada 15 temmuz ruhu giderek tüm ülkeleri kapsamaya başladı. 15- Temmuz Devrimiyle.. Türkiye ve Rusya gibi ülkeler istedikleri gibi dünyanın geri kalanına halklara öncülük edecek bir düzeye ve güce yükseldiler.. Ama milleti ali osmanın 15 temmuz devrimiyle kendilerine nasıl bir güç verdiklerinin hala  tam farkına varamadılar.. 

 

ETİKETLER : DONANIMLI KÜRTLER AKIN –AKIN AK PARTİYE AKMAYA BAŞLADILAR..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA