CHP DAĞILIYOR, MUHALEFET TOPYEKÜN ÇÖKÜŞTE..

CHP, Türkçe Ezan çıkışı ile bu partinin gerçek misyonunu ortaya koymaya çalışan, chpnin dini yönünü deşifre eden Ardahanlı hemşerimiz milletvekili Öztürk Yılmazı afaroz etdi.
Bu haber 2018-11-09 19:54:02 eklenmiş ve 880 kez görüntülenmiştir.

 

CHP DAĞILIYOR, MUHALEFET TOPYEKÜN ÇÖKÜŞTE..

 

CHP ÖZTÜRK YILMAZI AFAROZ ETDİ..

 

CHP, Türkçe Ezan çıkışı ile bu partinin gerçek misyonunu ortaya koymaya çalışan, chpnin dini yönünü deşifre eden  Ardahanlı hemşerimiz milletvekili Öztürk Yılmazı afaroz etdi. CHP din eazan kutsal kelimelerle halkı  dizayn etyme oyununu bozan  öztürke karşı  topyekün saldırıya geçti.  bu partinin halkın değil, beyaz turklerin partisi olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

 

Öztürk Yılmazın türkçe ezan çıkışı dini anlamda  tutacak bir çıkış değil. Çünkü Arapçada bir kelimeninin işareti ile oynamak dahi anlam değişikliğine neden oluyor. Ve Arapça tüm Müslümanların kabul ettiği vahiy ve ibadet dilidir. Dolayısıyla Yılmazın beyanı fikir özgürlüğü, ifade özgürlüğü kapsamında değerlendirilmelidir. chp başkanlık koltuğuna aday olarak bende varım meyanında dikkatleri üzerine çekme yönünde masumane bir çıkıştır. Kılıçdarbeyle beyaz tırkler bunu büyük bir fırsata çevirerek Öztürk Yılmaz gibi donanımlı insanların chpde yeri olamayacığının altını çizdiler.

 

Türkiye’nin tarihi miras ve misyonunu kavrayamayan ve halkı dizayn etme üzerine kurgulanan CHP ve mevcut Muhalefet partileri hızla çöküşe geçtiler.

Aylar önceden belirlediğimiz gibi Türkiye toplumu sağcılığı-solculuğu takmaz, takmadığı gibi de bu kavramlara bir anlam da vermez. Bu toplum hele-hele ırk-ırkçılık dayatmalrını, ataturk-atakurt gibi söylemleri ve dayatmaları da asla hazm edecek bir toplum değil.

 

Türkiye toplumu Osmanlıda ki gibi özü Müslüman, yaşamı laik, ırk, dil, din, görüş üstü cihanşümul bir medeniyetin varisçileri. Bu medeniyeti 15 yıldır en iyi şekilde Ak Parti temsil ettiğinden hem Türkiye’de hemde dünyada Ak Parti çizgisi giderek büyümeye başladı.

 

Türkiye gerçeklerine, Türkiye’nin tarihi miras –misyonuna uygun bütün Türtkiyeyi kapsyacak bir muhalefet çıkmadıkça da mevcut komedi muhalefet partileri tdikiş tutmayacak zamanla siyaset sahnesinden snecekler. CHP ise bir zamanların halkı dizayn etmeye çalışan proje partisi olarak müzeye kaldırılackatır. Önümüzdeki yerel seçimlerde sık-sık vurguladığımız gibi Büyük şehirlerde chp doğuda ise hdp halk tarafından sıfırlanacaktır. Türkiyenin tarihi miras ve misyonuna uygun bir muhalefet çıkmadıkçada 2040- 2050 lili yıllara kadar hiçbir güç Ak Partiyi iktidardan indiremeyecektir..

 

CHP sahillerdeki zengin sınıfın, beyaz tırkın, hdp ise marijinal sol grupların partisi olarak, İyi Patide de durum malum yola çıkanlarla değil yolda katılanlarla yola devam ve kim tarafından yönetildiği de bilinmediği için istifalar peş peşe patlamaya başladı..  doğal olarak bu partiler, Türkiye geneline hitap edecek birer yapılanma değillerdir. Bu gerçeklerden yola çıktığımızda Ak Parti hem İslam Dünyasında, hemde dünya genelinde giderek daha da büyüyen bir harekat olacaktır, sadece Türkiye değil dünya siyasi arenasına da şimdiden damgasını vurmaya başlayan en siyasi hareket de kuşkusuz Ak parti.. Söylediklerimizin ispatı ise Ak partinin kendisidir. Hiçbir parti bu kadar uzun süre ne iktidar oldu, ne halk tarafından sahiplenildi, nede ölümüne savunuldu, nede çıplak elleriyle tankalrı delen bir kitle oluşturdu, nede  gezegendeki tüm baronlara dur demişti..

 

İşte Türkiyenin ak partiyi geçecek daha büyük destanlar yazacak milli-yerli olan, proje olmayan bir muhalefete ihtiyacı var. Afganistandan Filistine akraba halklar arasında döşenen sahte suni sınırları kaldırcak, Çin’in sınırlarından Afrikanın derinliklerine mazlum millet ve halklarla gönül köprüleri kuracak.. daha büyük düşünen bir muhalefete ihtiyacı var. Şimdi herkes kendinse samimi bir şekilde sorsun, hangi muhalefet partisinde böyle bir ışık görüyorsunuz…?

 

Sözün özü CHP halk partisi değil, halkı dizayn etme üzerine kurgulanmış bir koltuk partisidir. . Koltuk yoksa herkes kaçar.. 

 

ETİKETLER : CHP DAĞILIYOR MUHALEFET TOPYEKÜN ÇÖKÜŞTE..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA