AVM’DE 21 MİLYON DOLAR HARCAYAN KADIN GÖZ ALTINA ALINDI..

AVM'de 21 Milyon Dolar Harcayan Kadın Gözaltına Alındı Zombi İnsan Türü Hızla Yayılmaya Başladı..
Bu haber 2018-11-09 06:08:56 eklenmiş ve 1087 kez görüntülenmiştir.

 

AVM’DE 21 MİLYON DOLAR HARCAYAN KADIN GÖZ ALTINA ALINDI..

 

AVM'de 21 Milyon Dolar Harcayan Kadın Gözaltına Alındı Zombi İnsan Türü Hızla Yayılıyor..

 

Eski Türkiye’de Bankalar çuval-çuval soyulurken, Azerbeycanda kamyon-kamyon soyuluyorlar. Kocasının Bankası bulunan azeri kadın bir günde 21 milyon dolar harcayınca yakayı ele verdi. Geri kalmış ülkelerde hırsızlar baştacı edilirken, gelişmiş ülkelerde analarından doğduklarına pişman oluyorlar. Demokrasinin beşiği olan İngiliz adaleti devreye girdi. Kadın tutuklandı. Geçmiş yıllarda da Azerbeycanda devlet başkan vb. kızlarının nasıl soygunlar yaptıkları, nasıl servetler edindikleri wikilakes belgelerinde yer almıştı.

 

Hırsızlık, yolsuzluk, yoksulluğun girdabına giren ülkelerin tümünün ortak özelliği vatandaşlarının cahil olması, yapılan hırsızlık ve yolsuzluğu görecek yetenek,  karakter ve boyutta  olmamaları gerçeği yatmaktadır. Gelişmiş ülkelerde ki insan ve vatandaşa bakıldığında en büyük servetin eğitimli, donanımlı vatandaş olduğu gerçeği  ortaya çıkmaktadır. Afrika’dan Asya’ya uzanan çizgide devlet ve halklara bakıldığında Rusya gibi istisnai birkaç devlet dışında yolsuzluk, yoksulluk,  hırsızlık namussuzluk tavan yapmış durumda..

 

Buda İslam dünyası başta olmak üzere Afrika’dan Çin’e uzanan çizgide yaşayan halk ve devletlerin neden iki yakalarının bir araya gelmediğinin en büyük ispatı. İnsan bozuksa yaşadığı ülkede coğrafyada bozuluyor..

Bütün aksiliklere birde vahşi kapitalizmin ortaya çıkardığı zombi insan tipi giderek gezegen boyutunda büyük bir tehdit ve tehlike olarak yayılmaya başladı.

 

Yaşadığı dünyaya, ülkeye, topluma, canlı-cansız yaşama karşı tamamen duyarsız, anasını kesseler dahi tepki vermeyecek derecede bitmiş, bitirilmiş bir nesil-bir gençlik bizim ülkemizde de hızla ortalığı kapladığı yapılan çalışmalara ve incelemelere de yansımaya başladı. Vahşi kapitalizmin ortaya çıkardığı insan tipi bozuk bir bilgisayar programını andırıyor. Sadece kendi egosunu tatmin, kendi dünyasında eğlenmek-eğlenceye dalmak için ne gerekiyorsa onu yapan giderek biten-bitirilen bir insan tipi hızla ortaya çıkmaya başladı. Bilimkurgu filmlerinde gördüğümüz zombi insan tipi –önüne çıkanı yemeye çalışan bir tip hızla tüm dünyayı sarmaya başladı.

 

 Azeri kadın zombi insan tipinin gelişmiş bir nüvesi olarak  İngilterede ortaya çıktı. Basından..

İngiltere'de, lüks bir AVM'de 21 milyon dolar harcayan kadın gözaltına alındı. Avukatları, kadının dolandırıcı olmadığını, "müsrif biri" olduğunu ileri sürdü.

 

İngiltere'nin başkenti Londra'da, lüks bir AVM'de 21 milyon dolar harcayan ve İngiltere'deki "Açıklanmamış Servet Düzeni" adı verilen yeni kanunun ilk hedefi olan Azerbaycanlı Zamira Haciyeva gözaltına alındı. Haciyeva'nın, hakkında yakalama kararı çıkartan Azerbaycan'a iade edilebileceği belirtiliyor.

 

Avukatları, Zamira Haciyeva'nın herhangi bir dolandırıcılık faaliyetinde bulunmadığını öne sürüyor. İngiltere Ulusal Suçlar Dairesi ise kendisinden servetinin kaynağının açıklamasını istiyor. Haciyeva'nın Londra Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polisler tarafından geçen hafta gözaltına alındığı Londra'daki Westminster Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki davada ortaya çıktı.

 

AVM'de 21 Milyon Dolar Harcayan Kadın Gözaltına Alındı

Buna göre Haciyeva geçen Salı günü gönüllü olarak polise başvurdu. BBC Türkçe'nin haberine göre Haciyeva'ya iki ayrı yolsuzluk suçlaması yöneltildi. Kefalet duruşmasında savcılar, Haciyeva'nın ülkeden kaçma riski bulunması nedeniyle serbest bırakılmamasını istedi. Avukatları ise Haciyeva'nın "dolandırıcı" değil "müsrif" bir olduğunu ve ülkeden kaçma riski bulunmadığını savundu.

 

Haciyeva hakkında, 500 bin Sterlin kefalet ödemesi ve şartlı salıverilmesi kararı verildi. Ancak savcılar kararı hemen temyize götürdü. Temyiz duruşmasının, Perşembe günü Yüksek Mahkeme'de görülmesi bekleniyor.

 

AVM'de 21 Milyon Dolar Harcayan Kadın Gözaltına Alındı

35 FARKLI KREDİ KARTI

 

Mahkemenin ulaştığı bilgilere göre Azeri kadın lüks mücevher, parfüm ve saat satan bir mağazada yaklaşık 200 bin dolar, Cartier lüks mücevher mağazasında 130 bin dolardan fazla harcamıştı. Buna ek olarak 2,400 dolarlık şarap faturaları ve erkeklere yönelik lüks ürünler için yaptığı 26 bin dolarlık harcama ortaya çıkarıldı. Haciyeva tüm bu alışverişleri eşinin bankasına ait 35 farklı kredi kartı üzerinden yapmıştı.

 

Resmi belgeler, Haciyeva'nın 42 milyon dolar değerinde Gulfstream G550 model jet ile yine Harrods'ın otoparkında iki şahsi park alanı satın aldığına işaret etti.

 

ETİKETLER : AVM'de 21 Milyon Dolar Harcayan Azeri Kadın Gözaltına Alındı Zombi İnsan Türü Hızla Yayılmaya Başladı..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA