YENİ HAREMU ŞERİFEYN NATANHU-HU..

Kaşıkçı cinayeti ile suçüstü yakalanan Trump, Natanhu, Salman ve ve Trumpın damadı kuş kazım ne yapacaklarını iyice şaşırdılar..
Bu haber 2018-11-06 06:20:29 eklenmiş ve 1462 kez görüntülenmiştir.

 

MEKKE ve MEDİNENİN YENİ HAMİSİ-HAREMU ŞERİFEYNİ  NATANHU-HU..

 

Kaşıkçı cinayeti ile suçüstü yakalanan Trump, Natanhu, Salman ve ve Trumpın damadı kuş kazım ne yapacaklarını iyice şaşırdılar..

 

Bir grup siyo bu kankalarına, bu guruba apaçhi dansı yaptırıyor.

Bu gurup, bir taraftan sisi-natanhu-salman-kuşner trumposlu ışıklı küreler etrafında dans ettiriken, Trump ve İranlı Sülmanı Games Of Thronesli iii dans ettirirken, Persiadan-Kurdistandan-Amerikaya nasıl köprüler döşendiğini ..(Burada bir derinlik var açarsam buraya sığmaz),   nathunhuya ise kungfu yaptırarak mekke ve medinenin yeni hamisi  yaptılar.

 

Natanhu ve avanesi –zihniyeti yüzyıllarca sinsi –sinsi dünyayı kıyamete sürüklemek için her tür pisliği (izimler, fetöler, hitlerler..) dünyamıza döşediler..  Ama birşeyi hesaplayamıyorlar her tez antitezini doğurur. Derin oyunlar etki-tepki babından daha derin karşı saldırı geliştirir. Yani bumerang döner sahibini vurur.

 

Şimdi Filistini işgal edecek, Semavi Dinlerin başkenti Kudüsü tarihi dokusunu, kültürel mirasını yerle bir edeceksin, Mescid-i Aksayı Havraya çevirmeye çalışacaksın, genom, tohum-toprakla oynayıp tüm insanlığı soykırıma ve köleliğe çekerek düşürmeye çalışacaksın.. iş-it piş-it binbir terör-ordu  örgütüyle soykırımlara imza atacaksın ve bu pislikle tüm gezegeni düşürmeye çalışacaksın.. Ve Sudi Arabistan İstikrarından bahs ederek Mekke-Medinenin Haremeyni Şerifliğine soyunacaksın. Şüphelenmeye başladım, Bu natanhu gizli müslüman filan mı oldu, Yoksa Sudi Arabia mı siyonlaştı, 2.israile mi dönüştü ve yıkılmasını istemiyor..?!

 

Geçmişte sık-sık vurgulamıştık, siyonizm daha derin anti siyonizmi doğuracak diye.. Anlamadılar. Oyunlar sürerse.. Yahudi halkını kullanan gezegenimize her alanda soykırımı dayatan natanhu ve ekipleri.. En büyük soykırımıa yahudi halkını çekmektedirler..Yani dünyanın selamete çıkmasının en ağır yükü Amerikan ve İsrail halkının sırtında.. Kendilerini kullanan Natanhu ve avanesini -*siyoları ve patronlşarını durdurmasalar bunların işlediği hertür suça ortak olmaktadırlar..

 

Bunu nereden bilyorsunuz diye  soran olursa 90’larda bizim gibi saf ve dünya siyasetine kafası pek basmayan Kürt Aydınlar puta tapıcı diktatör-soykırımcı tc avanelerine samimi bir şekilde dedik ki  Bu ırkçılığı terk edin herkesi kapsayacak anayasal çerçeveyle mevcut tc yi çöpe atın, terörün ürediği bataklıkları yok edin..  aksine bush  ve avanesi (yani abd-israil-siyolar) gelip kürdü öpecek orta asyadan gelen tırkın, arap çölünden gelen baldırı çıplak arabın kürdistanda ne işi var diyecekler  Dedik ve “Kıro sen kim oluyorsun, bize akıl veriyorsun..” ölümcül işkencelere tabi tutuluyor, yüzyılları bulan cezalarla kuşatılıyorduk.. ((Hani bir fıkra var –bir türkün bağına bir ermeni, bir tırk, bir  kürt girer, bağ sahibi  önce kürtle tırkı kafalar ula siz müslüınız size helal ya bu ermeninin ne işi var diye ermeniyi paketler. Tırka derki senle aynı soydanız ya bu kürdün ne işi var kurdu paketler. en son ula bunlar başka soydan ama sen aynı soydan olduğumuz halde bağıma nasıl girersin diye tırkı paketler ve bu fıkraya bir ekleme yapalım işbirliği yapan iki hırsız bağcıyı yakalayıp  sen nasıl olur bu insanlara bunu yaparsın deyip tüm bağa konarlar..).. Yani Ortadoğuyu-Mezopotamyayı babaşlarının çiftliği zan eden siyolar herkesi kullanarak en son bağın sahbi Kürdü, Arabı-Trıkı terör ordu ve örgütleriyle paketlemenin peşinde.. Bu baptan ermeni-rum ve müslüman halklara kumpas üstüne kumpas, oyun üstüne oyun.. mezopotamya düşerse bu sefer aynı oyunlarlar rus-çin-hint diğer halklara yazılacak.. Ve burada ABD vatandaşlarını ve Filistini işgal ederek kendilerini bir anda o topraklarda bulan yahudi halkını uyarıyoruz. Kendinizi kullandırmayınıkz. Bugün olmaz yarın, yarın olmaz yüzyıl sonra bunun bedelini misliyle ağır ödersiniz.. 

 

Hadi bi iyilik daha yapalım.. Dünyaya kimse çivi çakamayacak, insanın haps olduğu bu kürei arzdan akıl sahibi tüm insan soyu işbirliği yapmasa gömülüp kalacak.. Artık dünya tek köy, tek devlet. Natanhu, trump, salman, sisi  ve suleman yada perde arkasındaki patronları gezegendeki 8 milyar insanı gerizekalı kendilerini akılı zanediyorlar.. Osmanlıyı yıkarlarken de aynı hastalıklı histerilerle yola çıkmışlardı. Myüzyıl geçmeden dünyayı tam bir cehenneme çevirdiler.. Artık dil,din, ırk farketmeksizin tüm insanlar dünya vatandaşı. Bu anlamda oyunları kesmeleri lazım,  Asya halkları oynadıkları  oyunlara dalarsa ki yavaş-yavaş dalmaya başladılar bırakın dünyayı içinde bulunduğumuz uzay bütün galaxsileriyle patlar.. Yani düşünmediğini dahi varsaydığımız canlı-cansız yaşama, düşünen varlık insana karşı kurguladığımız her oyunun özü-anlamı tek cümledir: Aslında kendimizi vuruyoruz (hem bu dünyada, hemde başka dünyalarda) .. Siyolar başkalarına değil kendilerine yönelmedikçe de bu hastalıkla baş edemeyecekler..

Ve son bir cümle gezegen çapında bu deşifrasyona atfen,  Erdoğanın ve Putin gibi liderlerin bize değil,  bizim onlara  en az 2040 yılına kadar ihtiyacımız var, yoksa siyolar herkesi sisi salman,suleman, kuş kazımi, nathu - trump gibi games of thronesle dans ettirmeye pek hevesliler..

Bütün İnsanlık Adına Games Of Thronesin Finalini Yazıyorum: Yedi krallık için savaşan

1.        Lannister

2.        Targaryen

3.        Stark

4.        Tully

5.        Arrny

6.        Baratheon

7.        Tyrell

8.        Greyjoy

Ailelerini Dünya halkları hepsini  yakalayıp –Paketleyip tümünü kafese tıkıyorlar. Kanuninin “Dünya bir kişiye çok, iki kişiye az” sözüyle ne demek istediğini çözmeyene kadar da kodeste çıkmamayacaklarını söyleyerek dizi finishliyor.. Üzülmeyin devamı gelecek Yeteneklerini uzaya açılma üzerine geliştiren hırslı 7 kralık mensupları ne kadar kuş beyinli olduklarını sınırlı kaynaklarla çevrili olan Westeros’ta  (Hikayenin geçtiği kıta Westeros’ta 7 büyük krallık bulunuyor) biri galip gelse yarın çocukları aynı şeyler için birbirlerine gireceklerini anlıyorlar. Ve kafalarını kaldırıp uzaya bakıyorlar. Devamı diğer galaxsilerde çekilecek..

 

Natanhu Heremu Şerifeynliğe soyunurken.. Tıklayınız..

 

ETİKETLER : MEKKE ve MEDİNENİN YENİ HAMİSİ-HAREMU ŞERİFEYNİ NATANHU-HU..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA