TURİNN CATERİNG, TOPLU YEMEK SEKTÖRÜNDE BİR SANAYİ DEVİ...

TURİNN CATERİNG, TOPLU YEMEK SEKTÖRÜNDE BİR SANAYİ DEVİ...
Bu haber 2018-11-05 07:43:55 eklenmiş ve 1064 kez görüntülenmiştir.

 

TURİNN CATERİNG, TOPLU YEMEK SEKTÖRÜNDE BİR SANAYİ DEVİ...

 

İş, STK dünyamızın önde gelen Temsilcilerinden Veysel Çamlı 1990 Yılında kurulan , Çamlının kurucusu ve sahibi olduğu Turinn Catering Firması günlük 25-30 bin kişiye yemek veren alt yapısı ile bölgemiz çıkışlı İstanbul Merkezli en büyük Catering –Toplu Yemek Fabrikası; sanayi devlerinden biri. Turinn Catering sahip olduğu uzman ve profesyonel kadrosu ile bu sektörde 1 Numaralı firmalardan biri.

Turinn Catering, AVM, Okul, Üniversiteler, Hastahaneler, Kurumsal Firmalar, Holdinglerin bir başka deyişle özel ve tüzel kişiliklerin en çok tercih ettiği firmaların başında gelmektedir.

Ramazan Aylarında da binlerce insana verilen toplu yemek etkinliklerinde de firmaların, iş dünyasının en çok tercih ettiği firmalar arasında başı çekmektedir.

 

TURİN CATERİNG TIKLAYINIZ..

 


TURİNN CATERİNG KURUCUSU VEYSEL  ÇAMLI KİMDİR..

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, ofis ve iç mekan

Kars –Ardahan, Iğdır Sanayici İş Adamları Derneğinin de kurucu ve fikir babası olan  Veysel Çamlı, Kars’ın en eski, önde gelen ailelerinden, Sarıkamış’ın Çamkar Oteli gibi turizm vb. diğer alanlarda Sarıkamışın tanınması, marka bir şehir olmasını sağlayan Çamlı ailesine mensup. Aile turizm, gıda, hizmet sektörü, canlı hayvan ticareti ve ticaret alanlarıla öne çıktığı gibi kamu alanında, hukuk alanında  da Fevzi Çamlı gibi önemli değerlerin, bireylerin içinde çıktığı, yetiştiği bir aile.    

 

1965 yılında Kars Şehrinin Sarıkamış ilçesinde doğan Çamlı, ilk-orta öğrenimini İstanbul’da, Liseyi Erzurumda (Erzurum Anadolu Lisesi)  İstanbulda başladığı Ünversite eğitimini ise çeşitli nedenlerden dolayı yarıda bırakmak zorunda kaldı.  

 

80’lı yıllarda  turizm, gıda, hizmet sektöründe iş hayatına atılan Çamlı, Levent, Etiler, Mecidiyeköy gibi İstanbul’un en elit semtlerinde restaurant, otel, büfe, cafeterya  gibi onlarca iş yeri hayata geçirdi.  Gültepede Turing otel, Turing cafe restaurant, Etilerde sosyete dahil İstanbulun en önemli Restaurantları, Mecidiyeköyde ise Turing Cafe Restaurant işletmeciliği ile öne çıkmaya  başladı..

 

TURİNN CATERİNG’İ 1990 YILINDA KURDU

Çamlı, 1990 yılında Turinn Catering firmasını kurarak toplu yemek sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Turinn Catering Firması günlük 25-30 bin kişiye yemek çıkaracak bir alt yapıya sahip.

Birçok Okul, AVM, Hastahane ve Firmaya toplu yemek hizmeti veren Turinn Caterg’in AVM ve Hastahaneler bölümü başında ise bu sektörde profesyonel yönetimi ile öne çıkan Zeki Çamlı idare ve sevk etmektedir.

 

TURİNN CATERİNG FOTO GALERİ

 

BÖLGEMİZDE İŞ-STK DÜNYASININ ÖRGÜTLENMESİNDE DE EN ÖNEMLİ AKTÖRLERDEN BİRİ ÇAMLI ve KAİSİAD KURUCU KADROSU OLDU..

 

2000’li yıllarda Türkiye genelinde olduğu gibi İstanbul’da da yoğun bir dernekleşme ve federasyonlaşma süreci başladı. Çamlı bir iş damı olarak, bölgemizde boy gösteren birçok sanatçıya kol kanaat gerdiği gibi, kültür sanat etkinliklerine destek sunduğu gibi, bir taraftan da bölge iş dünyamızın örgütlenmesi, lobileşmesi için yoğun bir çaba ve çalışmanın içine girdi.

 

2010’da Veysel Çamlı ve Ahmet Demirbaş’ın açltığı yoldan, Nurettin Yılmaz, Ahmet Demirbaş, Süreyya Çinik, Yavuz Polatoğlu, , Ahmet Keske, Cemal Avcı, Özkan Gökçe, Hüsnü Bediroğlu, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Yasin Sit’in de gönnülü danışmanlık yaptığı bu süreçte onlarca iş adamı, gazeteci ve akademisyen bir araya gelerek Süreyya Çinik başkanlığında KAİSİAD Çatısı altında bir araya gelerek serhat bölgesinin lobi kelimesi ile tanışmasını sağladılar. İş dünyasının ilk defa ciddi bir şekilde örgütlenmesine imza attılar. Ardahan Dernekler Federasyonu(Güven Doğruyol), Hoçvan Dernekler Federasyonu (Osman Avşar), Ardahan Eğitim Vakfı (İlter Avşar-Fuat Avşar), Eyüp Karslılar Derneği (İsrafil Arslan)  başta olmak üzere etkinliklere STK’larla ortak çalıştılar. Bu dönmede bölge kamu, yerel, siyaset, iş dünyası birbiriyle buluştu. Ardahan’dan başlayarak Kars-Iğdırı da içine alan “Bir Adım da Sen At” etkinlikleriyle üç ilin öğrencilerine ilk defa bu dönemde kırtasiye ve giyim yardımları, eğitim, araç-gereç desteği sunuldu. Süreyya Çinik gibi Profesyonel bir STK yöneticisinin de iş dünyasını yönetmesinin avantajıyla, bölge STK yapılanmasına olağanüstü bir destek sunan bu ekip 2014-15 yılllarında federasyon ve derneklerin kurulmasıyla STK alanından kısmi olarak geri çekilselerde, ektiği tohumlar hızla hedeflerine varmaya başladılar. Günümüzde geçen ay KAİ tanıtım günleriyle de ortaya çıktığı gibi Serhat Bölgesi STK’ları yaptıkları etkinliklerle milyonları dahi birbirleriyle buluşturmaya başladılar, Ardahan Eğitim Vakfı, Ardahanda faaliyete geçmesin ön ayak olduğu Robotik Kodlama atölyesi ile eğitim alanında çığır açtılar, bu alanda Ardahanlı Öğrenciler Türkiye 1. Oldukları gibi Türkiye’yi de Çin’deki uluslar arası yarışmada temsil ettiler..

 

 TURİNN CATERİNG FOTO GALERİ

TURİNN CATERİNG FOTO GALERİ

 

ETİKETLER : TURİNN CATERİNG TOPLU YEMEK SEKTÖRÜNDE BİR SANAYİ DEVİ...
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA