DÜNYA KÜRT KARTINI ABD-İSRAİLİN ELİNDEN ALMALIDIR..

Türkiye, Suriye, Irak Kürtleri PKK-YPG’yi istemediklerini her fırsatta dile getirmekteler. Nereden bakarsanız bakın ABD girdiği tüm coğrafyaları yıkıma terör ve kaosa boğarak çözümsüzlüğü ve soykırımı dayatmaktadır. Dünya Kürt kartını ABD'nin elinden almalıdır..
Bu haber 2018-11-04 21:51:31 eklenmiş ve 2961 kez görüntülenmiştir.

 

DÜNYA  KÜRT  KARTINI ABD-İSRAİLİN ELİNDEN ALMALIDIR..

 

Amerikanın Nükleer anlaşmalardan çekilmesi, kafasına göre ambargolar, kafasıan göre küdüsü başken t yapması bir yana, Suriye’de açıkça ortaya çıktığı gibi iş-it, yada daeş terörünü bizzatihi kendisi besliyor. Hem Suriye halkını hemde YPG’leri elinde tutmak için bir taraftan iş-iti semirten siyonistler, diğer yandan  Rakkada olduğu gibi bazı aşiret reislerini katlederek YPG_PKK kanadını iyice sıkıştırıp tek kelime ile Suriye Kürtlerini kendisine esir bir hale getiriyor. ABD-İsrail çizgisinin vazgeçmeyeceği en büyük kart iş-ittir. İş-it olmazsa-terör olmazsa ne israil varlığını sürdürür nede abd bölgede var olabilir..

 

Türkiye, Suriye, Irak Kürtleri PKK-YPG’yi istemediklerini her fırsatta dile getirmekteler.  Nereden bakarsanız bakın ABD girdiği tüm coğrafyaları yıkıma terör ve kaosa boğarak çözümsüzlüğü ve soykırımı dayatmaktadır. Dünya Kürt kartını ABD'nin elinden almalıdır..

 

Bu durumdan çıkışın en önemli yolu üç ülkede bulunan Kürtlerin ve örgütlerinin Rusya ve Türkiye ile birlikte kalıcı çözümler üzerine kafa yormaları gerekmektedir. ABD-İsrailin Kürtlerle ilgili tek politikası vardır. Kanton-kantoncuklara haps –etme ardından daiş vb. çetlerle soykırıma uğratma, Filistin benzeri Siyonist askerleri kürdistana kaydırma.. soykırıma açık sürü ve kölelere çevirmedir. Dolarla satın alınan Kürtler dışında dünyadaki bütün Kürtler bu gerçeği açıkça görmektedir. Ki  ABD suriyede hedeflerine ulaşsa burada iş-it ve daişi dahada güçlendirerek Kürtlere tarihinin en büyük soykırımını dayatacaktır. Başından beri söylüyoruz ypg-iş-it abdnin halkları ülkeleri düşürmede kullandığı en önemli tiyatrodur. Bu soykırımın ana nedeni ise terör devleti İsraili kuranların  açıkça Kürdistanı –Mezopotamyayı Kürtlerden temizlemeye yönelik yüzyıllardır süren sinsi planları ve politiklarıdır.. Bu plan bozulmazsa.. İleride ne Rusya, Ne Türkiye nede ayakta duran başka bir ülke bırakmayacaktır Amerika.

 

Çünkü Amerikanın egemenlik kurduğu her yerde iş-it benzeri vahhabi vahşeti yerleştirdiği gerek kaşıkçı cinayeti , gerekse iş-it olaylarından, gerek sudi rejminin  kendi içinde yaptığı infazlardan  artık bütün dünya biliyor, görüyor, abd girdiği ırak-suriye, libya, afganistan, mısır, kürdistan gibi her yeri yıkmıştır, yıkımın ardından çözümsüzlük,, terör-kaos ekmiştir .. Ve bütün dünya şu gerçeğide biliyor.

 

20. yüzyılın başında Kürt coğrafyasının, Kürdistanın asimilasyonu, parçalanması Kürtler başta olmak üzere halkların soykırımı, saddam, atatürk, esed  vb. tüm diktatörleri alana döşeyenler, sahte suni sınırlarla halkları paçavraya çeviren dünün siyonist haçlı firmalrı günümzde iş-it pyd vb. terör ordu –örgüt lrıyla alanı ve halkları düşürmeye çalışmaktadırlar.. Bir başka deyişle Selhaddinin ve Osmanlının kovduğu haçlı siyonistler bölgenin bütün halklarını düşürme ve bütün dünyayı esir almak için son iki yüzyıldır amansız bir saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar..

 

Osmanlıyı yıktıklarında Ticarette dünya çapında gelişen ermenileri, sanat, siyaset ve bilimde gelişen rumları ardından bütün müslüman milletleri hedef yapan dünün küresel soykırımcılarıyla günümüzdekiler aynıdır. Bu küresel soykırımcıların en büyük hedefi terör ve kaosu yayarak Kürtleri esir alma; ardından dünyayı düşürme.. Çünkü bu küresel katiller Kürtlerin dünya sosyo-politiği, dünyanın yönetimi, jeopolitiği, dünyanın maddi-manevi (din-ideolojiler..)  ve sayamayacağımız bir yazıya sığmayacak  sebeplerden son iki yüzyıldır önce diktatörlüklerle, günümüzde ise terör ordu ve örgütleriyle Kürtleri tarihten silmeye çalışmaktadırlar..Kürtleri kendi kontrollerine çekmek için milyar dolarlarını harcamaktadırlar.  Burada temel sıkıntı Rusya-Türkiye ve bölge ülkelerinin, dünya ülkelerinin  çözüm üretecek bir siyasal akıl ve duruştan yoksun olmaları yatmaktadır.Bu yoksunluk giderek siyonizmin dümen suyunda olan abd emperyalizminin kürdistanda kök salmasını ve dilediği gibi oyun kurmasını da beraberinde getirmektedir..

 

Birçok kez vurguladığımız gibi bir daha vurgulayalım, Türkiye, İran, Irak, Suriye yeniden bir siyasal yapılanmayla, ırk,dil, din üstü ve fiziki  sınırlarını kaldırarak yeniden bir siyasal yapılanmaya gitmelidirler. Bu projeye Rusya ve Çin gibi devlerle, İslam Dünyası da dünya barışı ve istikrarı açısından destek sunmalıdırlar..

 

Aksine siyonizmin güdümündeki ABD-İsrail bir taraftan tüm dünyayı savaşa, işgale çektiği gibi Mezopotamya-Kürdistan-Ortadoğudaki istikrarsızlık ve çözümsüzlük durumu Küresel katil firmalar dışında bütün dünyayı ve dünya halklarını düşürmektedir.. Bir başka deyişle siyonizim geçmişte hitler vb. faşizmle dünyayı işgali, terör-kaos, parçalama planları ile, günümüzde terör-kaos, atomizsayon-parçalamalarla bütün dünyayı  hedef haline getirmiş bulunmaktadır. Bu planın merkezi Kürdistandır bölünme ve plan tutarsa, Rusya ve Çin bu kör noktayı görmezse siyonistler, küresel katiller,  tüm dünyaya terör –kaosu hakim kılarak tüm kıtaları yeniden düşüreceklerdir.  

Nerden bakarsanız bakın geçmiş yüzyıllar ve bin yıllarda  olduğu gibi Dünyayı-İnsanlığı ilgilendiren bütün büyük oyunların merkezinde her zaman Kürtler ve Kürdistan yer almıştır. Yüzyıllar boyunca süren barbar saldırlar bir şekilde absorbe edilerek medenileştirildiler. Ama günümüzde bu saldırı Kürtleri aşan bir saldırı.. Kürtler  düşürüldüğünde bütün dünyanın düşeceğini bütün dünya halkları bir an önce görmelidir..

 

GERKSİZ ARAP AŞKI FELAKETE SÜRÜKLER..

 

Din, dil, ideoloji üstü İnsanlığından taviz vermeyen, dinine, diyanetine bağlı Müslüman Arabı,Müslüman Kardeşleri , Mazlum Filistin halkını.. dışarıda tutarak bir belirleme daha yapmalıyız. Burada Rusya ve özellikle Türkiye Osmanlının düşürülmesinde içine girdiği hataya bir daha düşmemesi, Vahhabi Arap soyo-politiğinin egemenden yana bir duruş olduğunu, bu sosyo –poltiğin son iki yüzyıldır süğrekli olarak efendi köle zihniyeti çerçevesinde şekillendiğini bir an unutmamalıdır.. Bir başka deyişle Siyonist İsrail zihniyetiyle-vehabi arap zihniyeti birbirini besleyen temel unsurlardır.. Din vb. öğeler değil, zor ve çıkar, efendi-köle  öğelerine göre şekillenmektedirler.. İş-it yada vahşi vehabbi zihniyetde  inanç ve değerler değil, çıkar, zor ve oyunlar ilişkilere yön vermektedir..

 

Özetle dünya Kürt kartını siyonizmin elinden almalı. Türkiye-İran-Irak-Suriyede ırk-dil-din ve sahte fiziki sınırların olmadığı bir siyasal yapılanmayla Kürt ve Filistin sorununu çözmezse, siyasal çözümler geliştirilemezse… Siyonizm bütün gezegeni yaşanmaz bir cehenneme  çevirmiştir, bu cehennem tüm insan soyunu soykırım ve kölelikle düşürecektir..

 

DEİZİM..

 

Burada güncelliği nedeniyle Deizme (Tanrının insanı başıboş bıraktığı, terk ettiği .. anlayışına da birkaç cümleyle değinelim. Ayette belirttiği gibi Allah İnsana şah damarından daha yakındır. Deizim düşüncesi tamamen insanı esir almaya yönelik şeytani bir düşüncedir. Özünde insanın özgür iradesini ve aklını yok ederek insanı düşürmeye ve teslim almaya yöneliktir. Matematik-Fizik, metafizik herşey Allahın bir ayetidir. Akıl Allahtan insana verilen en büyük nimettir. Silah tüccarı, savaşlar, ilaç sanayi, insanı gerzekleştiren tüketim ve hayvan topluluklarına dönüştüren silaha dönüştürülen yiyecek içecek, genom-toprak-tohumla oynama.. İnsanlık dünya tarihinde görülmemiş büyük bir yok oluş saldırısı altındadır. insan soyunun düşünemez bir merhaleye çekilmesine karşı insanlık iki ayaklı tanrıları yıkıp enerjisini  uzaya açılma, gidebileceği sınırlara yönelmeyi başaramazsa  iki ayaklı tanrıların kulu kölesi olacaktır.. İki  ayaklı tanrılar deizm vb. düşüncelerle insan aklına pranga vurarak teslim almaya çalışmaktadırlar..

 

Bu şeytani vesveslerden kurtulma, Allahtan başka bir ilah edinmemekle mümkündür. İşte iki ayaklı tanrılar deizm vb. düşünceleri yayarak insan soyu için yolun sonu, ne yaparsanız yapın yok olacaksınız düşüncesini insanın atomuna kadar işleyerek insanı teslim almaya çalışmaktadır. Allahın verdiği en büyük nimet  olan aklımızı kiraya verdiğimizde yada kitlediğimiz de kendi kendimizi harakiri yaptığımızı görmesek hem bu dünyamızı hem de öbür dünyamızı kaybedeceğimizi tüm insanlık görmelidir.. Küresel katilleri, iki ayaklı tanrıları devirip.., yönümüzü ve yüzümüzü Allahın bize bahş ettiği sonsuz nimetlere (uzaylara, galaxsilere)  çevirmeliyiz, insan olma gücümüzün bizi götüreceği sınırlara yönelmeliyiz.. Allah bize her zaman şah damarımızdan daha yakın, çünkü bize  akıl ve özgür irade vermiştir.. Allahın verdiği bu nimetleri kullanmasak haliyle iki ayaklı tanrılar bizi kullanacaktır.. Savaşa soykırıma silaha giden bütçeler bilime –ilime harcansa.. İnsanlık kısa bir zamanda başka bir moda geçecektir.. Bunu kim engelliyor…? Allah insana en üstün varlık olma hakkını vermiştir. Peki insan ne yapıyor..? Uzaydan dünyaya bakın: Et ve ot için birbirine giren milyarlarca iki ayaklı hayvan sürüsü aklını kullanacağına safari av hayvanına dönüşü, düşüyor..? İnsanlık beynindeki ilahları, putları, kendisini sarmalayan iki ayaklı tanrıları yıkmadıkça başkası değil kendisi, kendisini yok etmektedir..

 

Suriye’de Kürt Aşiretlerinin de içinde olduğu Aşiretler, YPG/PKK'yı  boykot etmeye, boykot giderek büyümeye başladı..

 

Suriye'de terör örgütü YPG/PKK'nın işgalindeki Rakka'da  Sabha aşiret lideri Beşir Faysal Huveydi'nin öldürmesinden sorumlu tutulan terör  örgütünün boykot edilmesi çağrısına, El Huleysat aşireti de katıldı.

 

El Huleysat aşiretinden yapılan yazılı açıklamada, YPG/PKK'ya  muhalifliğiyle bilinen Huveydi'nin öldürülmesinden terör örgütünü sorumlu tutan  Sabha aşiretinin boykot çağrısına, liderin kim tarafından öldürüldüğü ortaya  çıkana kadar destek verileceği bildirildi.

 

Açıklamada, "Aşiret liderinin öldürmesini şiddetle kınıyoruz. El  Huleysat aşireti olarak, sesimizi Sabha ile El Velde aşiretinin sesine katıyoruz.  Diğer aşiretleri de safları sıkılaştırmaya ve örgütü boykot etmeye davet  ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

 

Ayrıca açıklamada, Rakka ilinin meşru temsilcisi olan halkına iade  edilmesi çağrısında bulunuldu.

 

Sosyal medyada cinayeti kınayan aşiretler, "Beşir Faysal Huveydi  cinayetinde fail ortaya çıkana kadar örgütle iş birliği yapan herkes, asker ya da  sivil haindir." açıklaması yaptı.

 

Sabha aşiretinin boykot çağrısına El Velde aşireti desteğini  bildirmişti.

 

Terör örgütüne muhalifliğiyle bilinen Huveydi, dün terör örgütü  YPG/PKK işgalindeki Rakka il merkezinde uğradığı silahlı saldırı sonucu  öldürülmüştü.

 

Sabha aşiret mensuplarının, taziyeye gelen terör örgütünün  desteklediği Rakka Meclisi Eşbaşkanı Leyla Mustafa'yı kovduğu dikkati çekmişti.

 

Ocak 2014'te terör örgütü DEAŞ'ın eline geçen Suriye'nin Rakka şehri,  ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin hava destekli operasyonu sonucu 17 Ekim  2017'de terör örgütü YPG/PKK tarafından işgal edilmişti.

 

ETİKETLER : DÜNYA KÜRT KARTINI ABD-İSRAİLİN ELİNDEN ALMALIDIR..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA