ÖNCE KAFASINI KESTİLER ARDINDAN ÇARMIHA GERDİLER

ÖNCE KAFASINI KESTİLER ARDINDAN ÇARMIHA GERDİLER Suudi Arabistan'ın Mekke şehrinde, cinayetten suçlu bulunan Myanmarlı Elias Abulkalaam Jamaleddeen ..
Bu haber 2018-11-03 09:34:56 eklenmiş ve 2885 kez görüntülenmiştir.
ÖNCE KAFASINI KESTİLER ARDINDAN ÇARMIHA GERDİLER. .
 
Siyonistler ve  Amerikali  katiller karsisinda hazırla geçen suda sergerdeler  zayıf ve savunmasız insanlara vahşi hayvanlar gibi saldırıp parcaliyorlar. Endonezyalı vatandaşı idam etmekle yetimediler birde çarmıha gerdiler. 
 
 
Suudi Arabistan'ın Mekke şehrinde, cinayetten suçlu bulunan Myanmarlı Elias Abulkalaam Jamaleddeen önce idam edildi ardından cansız bedeni çarmıha gerilerek halka sergilendi.  
 
Bu korkunun ana nedeni Kasikci cinayetinde de görüldüğü gibi bu tür  diktatör ve vahşi rejimlerin sonu yaklaştı.  İnsanlık bunları aga babaları siyonist israille birlikte gömecek. . Bu korkudan dolayı uyuyamıyorlar. İnsanları parçalayarak,  korku salarak omurlerini uzatmaya çalışıyorlar. .
 
Jamaleddeen'in başı kesilerek idam edildildiği, ardından cansız bedeninin çarmıha gerilerek halka sergilendiği belirtildi.
 
Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı, Jamaleddeen'in bir kadının evine silah zoruyla girdiği, evin içinde ateş ettiği ve ev sahibi kadını bıçaklayarak öldürdüğünü açıklarken, mahkumun ayrıca silah çalmak, bir başka kişiyi öldürmekten de suçlu bulunduğu ifade edildi.
8 YIL SONRA İLK DEFA
Bloomberg'in aktardığına göre Suudi Arabistan'da en son çarmıha gererek idam etme olayı 2010 yılında gerçekleşmişti. Bir kadına tecavüz ettikten sonra hem kadını hem de babasını öldürmekle suçlanan Yemenli bir erkek, çarmıha gerilerek halkın önünde sergilenmişti.
Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Nisan ayında Time dergisiyle yaptığı söyleşide cinayet dışındaki suçlarda idam cezalarının azaltılarak müebbet hapis cezasının uygulanmasının tartışılabilir olduğunu söylemişti.
ETİKETLER : Suudi Arabistan'ın Mekke şehrinde cinayetten suçlu bulunan Myanmarlı Elias Abulkalaam Jamaleddeen
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA