SİYONİST POLİTİKALAR YAHUDİ HALKINI HEDEF YAPIYOR…

Amerika’da geçen aylarda Fetö’nün inine saldırı girişimi, eski yeni abd başkanlarına bombalı paketler ve sinagoga saldırı yapılması siyonist politikaların sahadaki tezahürüdür. Bu politikalar tarihte birçok kez görüldüğü gibi Yahudi halkını hedef yapmaktadır. Yahudilerin geleceği yok edilmektedir..
Bu haber 2018-10-28 08:42:11 eklenmiş ve 3185 kez görüntülenmiştir.

 

SİYONİST POLİTİKALAR YAHUDİ HALKINI HEDEF YAPIYOR…

 

Amerika’da geçen aylarda Fetö’nün inine saldırı girişimi, eski yeni abd başkanlarına bombalı paketler ve  sinagoga saldırı yapılması siyonist politikaların sahadaki tezahürüdür. Bu politikalar tarihte birçok kez görüldüğü gibi Yahudi halkını hedef yapmaktadır. Yahudilerin geleceği yok edilmektedir..

 

Yüzyıllardır küresel kapitalizm bütün medeniyetleri ve insanlığı çökertiyor. Dünya insanların birbirlerine oyun ve kumpas kurduğu, kendileriyle birlikte doğal kaynakları, iklimi  ve canlı yaşamı yok etmeye çalıştığı bir arenaya dönüşmektedir.

 

Küresel İlaç, silah, gıda sanayinsinin, dolar imparatorluğunun (soykırımcı kapitalizmin) son yüzyıllarda insanlığa dayattığı yaşam biçimi tam bir afrika safarisi.. Gücü yetenin zayıfı yediği bir safari. Burada büyük bir yanılgı var. İnsanlık, insanoğlu hiçbir zaman zayıf bir varlık değildir. Av hayvanı da değildir. Sinsi, küresel siyonist saldırıya karşı giderek dünya genelinde büyük karşı dalga saldırısı tüm gezegeni kapsayacaktır. Bir başka deyişle küresel soykırımcı kapitalizmin Asya-Ortadoğuda ortaya koyduğu savaş-soykırım oyunları, kapitalizmin sebep olduğu savaş, soykırım .. suçları masumiyeti ve sivil yaşamı tehdit ediyor.

 

Mezoptamyalı, Ortadoğulu, Afrikalı, Asyali insanın yaşam güvevencesi yoksa, savaş, saldırı, soykırıma uğruyorsa gerikalanı da olmayacaktır, aynı akibete uğrayacaktır. Çünkü bu durum psikolojik bir yıkımdır. Ölme ve öldürülmeye alıştırılan insan bitrilmiş insandır. Hedef bulmazsa babasını öldürür..

 

Dünya nüfusu çoktur vb. bahanelerin (Çünkü bm toplanıp dünya nüfus popülasyonunu istediği düzeye çekecek kanunları istediği zaman çıkarır..) arkasına saklanarak savaş, soykırım, köleliği.. kendini efendi geriye kalanı köle gören zihniyet insana ait bir zihniyet değildir. Eninde –sonunda zıddını oluşturarak savaş ve çatışmayı kaçınılmaz kılmaktadır..

 

İsrail terör devleti kontrol edilebilir bir yapıya dönüştürülmedikçe.. Filistin ve Kürdistan sorunu çözülmedikçe, oyun ve diktatörlüklerle yıkılan, Afganistandan mısıra dünya ile oynamaya son verilmedikçe ileri yüzyıllarda bunun en büyük acısını yahudi halkı çekecektir. Çünkü takip edilen siyonist politiklar yahudileri tarih bouyunca 1. Dereceden hedef haline getirmektedir..Dünyanın efendi-köle zihniyetini çöpe atacak bir çıkışa ihtiyacı var, kendini akıllı insanlığı aptal yerine koyan küresel soykırımcıların da insanlığa bir daha oyun yapamayacakları kontrol mekanizmalrının ve bir yönetim sisteminin dünyaya hakim kılınması gerekmektedir.  Soykırımcı kapitalizmin dayattığı yaşam biçimi tüm dünyayı terör-kaos  yuvasına, dünyayı pimi çekilmiş bir bombaya çevirmektedir.

 

Sonuç olarak insanı, insanın  kendisini ve yaşadığı dünyayı yok etmeye çalışan bir silah olmaktan çıkarılmadığı  sürece terör-kaos üreten şartları, sebepleri ekarte etmedikçe  tehdit giderek daha da büyüyecektir. Afrikalı, Asyalı masum çocuklar soykırıma uğruyorsa natanhu yada trump bunun dışında kalamaz. Bu bir kandavası gibi bir kısır döngüdür. Bir bumerangtır. Döner dolaşır sahibini vurur.  Nerden bakarsanız bakın siyonizm, küresel kapitalizmin poltikaları  Yahudi halkını soykırıma çekmektedir.  Yahudiler Kürtler gibi Ortadoğuda-Mezopotamyada  ırk-dil, din sınırlarının olmadığı bütün halkları kapsayan yeni bir siyasal sistemin inşası için harekete geçmelidirler. İsrail terör devletini yıkarak bölge ve bölge halklarıyla bütünleşmlidirler. Kendilerine verilen üstünlük gazı vb. modundan biran önce uyanıp çıkmalıdırlar. Dünya bütün insanların ve canlı yaşamındır geçeğini acilen kavramalıdırlar..

 

Dünya ve insanlık acilen gerçek suç çeteleriyle, bunların ürediği yoksuluk-yolsuzluk bataklıklarıyla, nüfus polülasyonu.. vb. ağır sorunlara yönelmelidir. Ortadoğulu çocuk soykırıma, latin amerikalı, afrikalı, asyalı..  çocuk mafya ve uyuşturucu şebeklerinin kurbanı oluryasa… asıl büyük tehdit budur. Tüm dünya kurban edilmektedir.. İnsanlık bu noktayı kavramalıdır.. İnsanın insana oyun yapmadığı, herkesin yeteneği gücü oranında geliştiği uzaya açılımın esas alındığı yeni bir dünya düzeni, nizamı tüm insanlığın ana hedefi olmalıdır, hayata geçirilmelidir..

 

Son dakika… ABD’de sinagoga silahlı saldırı

 

Son dakika... ABD'nin Pensilvanya eyaleti Pittsburgh şehrinde Musevilerin ayin düzenlediği saatlerde sinagoga silahlı saldırı gerçekleştirildi. Polis açıklamasına göre saldırgan teslim oldu.

 

Cumartesi günü ‘Şabat Ayini’ gerçekleştiren Musevi cemaatinin en kalabalık olduğu zamanın seçildiği saldırıda polis raporuna göre 11 kişinin hayatını kaybettiği 5 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Saldırganın bir saldırı tüfeği ve üç tabanca ile saldırıyı gerçekleştirdiği bildirildi.

Saldırganın Yahudi düşmanlığı motivasyonuyla saldırıyı gerçekleştirdiği açıklandı. Görgü tanıkları zanlının “Bütün Yahudiler ölmeli” diye bağırdığını aktardı.

TRUMP AÇIKLAMA YAPTI

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Olay yerinde olanlar evinden çıkmasın. Birden fazla kayıp olduğu anlaşılıyor” dedi. Trump ayrıca saldırının Yahudi düşmanlığı ile yapıldığını ve seçim çalışmalarını iptal edebileceğini açıkladı.

8 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili İsrail’den de kınama geldi.

ŞABAT NEDİR?

Şabat veya Sebt, Yahudilerin dinlenme günü olan Cumartesi gününü ifade eder. Yahudiler için Yehova ile aralarındaki özel bir bağı temsil eder. İbranice “lişbot” (iş bırakma) kelimesinden gelir.

Yahudilikte evrenin başlangıcında (Bereşit) Tanrı’nın dünyayı 6 günde yarattığına ve 7. gün dinlendiğine inanılır ve Tanrı’nın bu günü Yahudilere armağan ettiği kabul edilir.

ETİKETLER : SİYONİST POLİTİKALAR YAHUDİ HALKINI HEDEF YAPIYOR…
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA