ANKARA HOÇVAN DERNEĞİ KURULUYOR..

Ankara Arda-Fed’den sonra, Ankara Hoçvanlılar Derneği Kuruluyor. Ankara Ardahan Dernekler Federasyonunu kuran ekipten olan, ve federasyonun başkan yardımcılarından Canan Avşar Uzun Ankara Hoçvan Derneğini kurmak için çalışmalara başladı
Bu haber 2018-10-28 08:28:04 eklenmiş ve 2753 kez görüntülenmiştir.

 

ANKARA HOÇVAN DERNEĞİ  KURULUYOR..

 

Ankara Arda-Fed’den sonra, Ankara Hoçvanlılar Derneği Kuruluyor. Ankara Ardahan Dernekler Federasyonunu kuran ekipten olan, ve federasyonun başkan yardımcılarından Canan Avşar Uzun Ankara Hoçvan Derneğini kurmak için çalışmalara başladıklarını bildirdiler. Alt yapı çalışmaları yapılan Ankara Hoç-Fed yakın bir zamanda kurulabilir.

Ankara Arda-Fed Bşk yrd. Cana Avşar  bölge STK yapılanmızda önemli emekleri olan Arev Başkanı İlter Avşar ve vakfın sekreteri, Gölgeli Dernek başkanının da yakın akrabaları. Avşar Arev bşk ve yönetimini ziyarete geldiğinde bu açıklamaları yaptı.

 

Siyasal Yaşam Erkan Sarıkaya’nın haberi..

Avşar; Ankara’da Hoçvan Derneği’ni Kuruyoruz

Merkezi Ankara Çankaya'da bulunan, Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu Başkan yardımcısı Canan Avşar Uzun yaptıkları çalışmalar konusunda açıklama yaptı.

Ankara ARDA-FED Başkan Yardımcısı Canan Avşar Uzun ile İstanbul Maltepe sahilinde Avşar Cafe Restaurant'ta bir görüşme yaptık.

 

Canan Avşar Uzun, ''  Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu olarak hemşerilerimize yönelik çeşitli etkinliklerimiz oldu. Ayrıca üye derneklerimiz piknik organizasyonları oldu, onlarada destek verdik. Yerel seçimler öncesi Federasyonumuzun yönetiminde Belediye Başkan adaylığı veya meclis üyesi adaylığı için hergangi bir başvuru yapılmadı. İstanbul'da yapılan Ardahan tanıtım günleri benzeri etkinliklere daha önce Ankara'da Kars ve Iğdır ile birlikte yapılıyordu bizde destek veriyorduk. Şimdi ise Sadece Ankara ARDA-FED tarafından Ardahan tanıtım günleri yapmak için bir çalışmamız var. Ankara'da Ardahan ve ilçelerin dernekleri var. Fakat Hoçvan derneği yok. Ben ve arkadaşlarım gelen talepleri gözönüne alarak Ankara Hoçvan derneği kurma konusunda çalışmalara başladık'' dedi.

 

 

Bir Yorum:

Sosyal medya ve masabaşı geyiklerine…

Birileri lafta masabaşlarında sosyal medyada geyik muhabetleri devrimcvilik vb. ayaklarına yatıp rezil olurken.. Avşar gibi özverili  samimi  hemserilerimiz hiçbir basitliğe düşmeden samimi bir şekilde deyim yerindeyse 24 saat halkın içinde halkla birlikte halkın-hakkın  hizmetinde  (ardahanda robotik kodlamam projesi gibi) koşaktadırlar,  harika çalışmalar ortaya koymaktadırlar. Sahte devrimciler, sahte sol-sağ ayaklar  ise gram emek sarf etmeden, koşmadan  oturdukları yerde, sosyal medyada  ahkam keserek  koşan insanlara, üreten insanlara saldırrarak  komik düşerek dikatleri üstlerine çekmeye çalışmaktadırlar. Bir çalışmanın içinde olmadan, emek sarfetmeden  birşeyler yapıyıormuş algısı ve sahtekarlığına yatanların toplumda tek bir karşılıkları vardır. Oda komedyenler.. oluyor. Vatandaşın ilk tepkisi bu komedyen nerede koştu ne emek verdi de saldırıyor. Hele gel bir çalış boyunun ölçüsünü alalım… ondan sonra konuşma hakkın olur diyor.  Özetle toplum, vatandaş emek sarfetmeden, koşmadan oturduğu yerde ahkam kesen aşağılık kompine sahip olanlara itibar etmiyor. Tedavi yöntemini de gösteriyor. Gel koş kendini isbatla boyunun ölçüsünü alalım. Oturduğu yerden ahkam kesen ahmaklara duyrulur..

 

ETİKETLER : ANKARA HOÇ-FED KURULUYOR..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA