İŞTE DÜNYA BÖYLE FETH EDİLİR…

Çağımızın en büyük yıkıcılığı Osmanlı ve İslam adaletinin dünyadan silinmeye çalışılmasıydı. Ve bu anlamda Türkiye derinden işgal edilmişti.
Bu haber 2018-10-23 19:45:34 eklenmiş ve 3352 kez görüntülenmiştir.

 

İŞTE DÜNYA BÖYLE FETH EDİLİR…

 

Çağımızın en büyük yıkıcılığı Osmanlı ve İslam adaletinin dünyadan silinmeye çalışılmasıydı. Ve bu anlamda Türkiye derinden işgal edilmişti.

 

Başkan Erdoğan bu derin işgali, ceberrut soykırımcı diktaör TC’yi yıkarak Türkiye’yi özüne tarihi miras ve misyonuna döndürdü. Küresel katiller, firmaları oyunları yerlebir oldu. Amerikalılar, Çinliler, Ruslar bilimum dünya halkları Türkiyenin tarihi miras ve misyonuna dönmesiyle birlikte insanlığın, adaletin, insanlığın bin yıllarının kazanımlarını, hukukun, canlı yaşama saygının yüzyıllardır nasıl yok edildiğini Türkiyenin cihanşumul İslami-evrensel çıkışlarıyla hem görmeye hemde anlamaya başladılar. Hemde içinde yaşadıkları ülkelerin nasıl derinden işgal edildiğini yavaş yavaş görmeye başladılar Ve Kaşıkçı cinayeti ile Yeni Türkiye’nin güvensiz bir ülke olduğunu, elini kolunu sallayarak zulme-zalime çıkanları  yok ediyoruz algısını yaratmak için mosad-cia, suudi rejminin yaptığı kaşıkçı cinayetiyle suçüstü yaklandılar.Gerçek yüzleri tüm dünyada deşifre oldu..

 

Twetter vb. sosyal medyayı istemediklerini düşürmek için planlamışlardı. Ama tutmadı. Amerikada Erdoğan hayranlığı tavan yaptı..Küresel soykırımcı sömürgeciler dünyanın heryerinde giderek daralan bir çembere girmeye başladılar. Amerikan, Çin, Rus ve İslam dünyasının tümünde gözlem altına alındılar.

 

 Bir başka deyişle Roma, Bizans.. eski uygarlıklardan Osmanlıya ve günümüz TCsine kadar Anadolu ve Mezopotamya insanlık tarihinin ve medeniyetinin beşiğiyse, kültürlerin ve medeniyetlerinde birbiriyle buluştuğu kesiştiği eşsiz bir coğrafya ise, aynı zamanda bu uygarlıkların tüm kötü ruhlarının, yanlarının birbiriyle kesiştiği toplandığı bir coğrafyadır.  ve bu pislik eski tc yapılanmasında hayat bularak 100 yıl boyunca dünya insanlığının soykırıma uğramasına yol açtı.

 

İşte Erdoğan ve Ak parti devrimi bu kötü ruhu gezegenden insanlık eliyle çıkamayacağı bir çukura haps etmeye başladı. Müslüman Kürt halkının eski tcyi kabullenmeyişi, yüzyıl boyunca bu ucube yapıyı zayıflatması,  Türkiyenin günümüzde tarihi mirasına ve misyonuna dönmesini sağlayan en büyük etkenlerden biri  oldu. Her ne hikmetse günmüzde Kürtler adına ortaya çıktıklarını iddia edenler,  Kürtlerin yüzyıl boyunca savaştığı bu diktatörlüğü ve pisliği silen Ak partinin bu devrimci yönünü manüpüle etmeye çalışmaları, bunları legal-ilegal Kürdistan coğrafyasından sildi bitirdi.. Güya Kürt halkını yanıltıp kandıracaklarını zan ettiler, ters tepti.. Beyaz kripto tırk chpde siyaset yaparken, sahilde viskiyi yudumlarken..  siyahıda kürdistanda kürdü ateşe atmak için her oyunu yapmaya başladı. Takdiri ilahi fetö-fütosuyla hep birlikte deşifre oldular..

 

AK PARTİ TÜRK-KÜRT ADI NE OLURSA OLSUN IRKÇILARA KRİPTOLARA ATATAPARLARA KESİNLİKLE GEÇİT VERMEMELİ..

 

Türkiye Çin’in sınırlarından Afrika’nın derinliklerine mazlum milletlerin, İslam coğrafyasının kalbi-beynidir ve anavatanıdır. Türkiye milliyetçiliğinin aslı esası budur. Osmanlıda olduğu gibi İslami-İnsani gelenektir. Irk, dil, din üstüdür. Kürtçülük, Türkçülük, cılık-cülük ve izmlerin siyonizme, küresel katillere hizmet ettiği gerçeğini biraz daha ivedilikle halka taşıma, taviz vermeme, dik durma.. Partiyi kendi kişisel çıkarları için kullanan, diğer insanları vatandaşın işine, aşına dadanmaya çalışan kriptoları çözerek.. Bu hasletler ve özellikleriyle Ak Parti büyük şehirlerde CHP’yi, diğer bölgelide ise komedi muhalefeti yerle bir edecektir.  Temiz, dürüst namuslu vatandaşları aday göstermeye özen göstermeli. Filan büyük adam filan parti den de oy alırım yanılsamalrı kripto saldırılardır.  Yersiz korku ve endişleri çöpe atmalı, vbu ülkede milliyetçilik, vatan sevgisi vb. değerler birilerinin babasının malı değildir. Bütün vatandaşların ortak değeridir. Ak parti kürçülük, Türkçülük vb. miadı dolmus siyonist yemleri halka taşıyarak gerçek milliyetçilikle sahtesini kavratıkça kriptoların tümü suyu kesilmiş balıklar gibi sırıtacaklardır.. Yani partilere vb. değil direkt halka hitap etmeli, halka güvenmelidir.  KAİ tanıtım günlerinde onbinler kürdü-türkü-arabı-suriyelisi Ahmet Arslanı omuzladılar.. Yani halkın gerçek liderleri islami-insani çizgilerinden taviz vermeyen tarihi-miras misyona sahip çıkan insanlar vatandaşın rehberidir. İdolüdür..Ak Parti bu anlamda partiler üstü bir çizgidir..

 

15 Temmuz fetönün devrilmesi İstanbulun fethi kadar önemli bir çıkıştı. Dünya derin işgalcilere karşı uyandı. Uyanan dünya insanlığını uyandıran gezegenimizin en mümtaz, en ilerici, en devrimci halkı artık Türkiye vatandaşlarıdır. İsrailoğulları nathuyu, Amerikalılar evganlistleri.. her millet artık içindeki derin yapıları gözlem altına aldı.. Bir başka deyişle küresel katiller, soykrımcıların bize ihtiyacı var. Bizm onlara değil, milyarlar kendilerine yönelmeye başladılar. Yaşamın bulunduğu 2. Bir gerzegen de olmadığına göre.. geçmişte olduğu gibi yine bu coğrafyada nefes alacaklar. Ama bir farkla yüzyıllardır yaptıkları soykırım, sömürünün hesabını vereceklerdir, insanlık yeni adil bir sisteme geçecektir, dünya tüm canlılarındır, babalrının çiftliği zan eden tüm sergerdeler bugün olmazsa yarın muhakak hesaba çekileceklerdir..

 

Başkan Erdoğanın çelik iradesiyle bütünleşen Ak Parti harekatı  sadece ülkemizi değil, dünyayı değiştirip dönüştürmeye başladı. Ama çoğu saf-temiz vatandaşımız bu gerçeğin farkında değil.. Avrupa’da ki Erdoğan sevgisi şimdi Amerikaya da sıçradı.. Çünkü İnsanlık insanlığı arıyor, tekrar hayvanlaşmaya geriye gitmeye izin vermeyecek, dünya artık tek bir köy.. bu köyde kim kimin kim olduğunu çok iyi görmeye anlamaya ve tanımaya başladı gerisi yalan..

 

AMERİKAN Twetleri..

Erdoğan'ın Cemal Kaşıkçı Cinayetine İlişkin Açıklamaları ABD'nin Gündemine Oturdu

 

Dünya medyası tarafından canlı takip edilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin açıklamaları, sosyal medya platformu Twitter'da da günün en çok konuşulan konular arasına girdi. ABD'de' Turkish President' ve 'Erdoğan' hashtagleri ile on binlerce tweet atıldı.

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM'deki grup toplantısına katılarak konuşma yaptı. Erdoğan'ın gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülmesine ilişkin soruşturmanın detaylarıyla ilgili açıklaması sosyal medya platformu Twitter'da en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

 

Erdoğan'ın Cemal Kaşıkçı Cinayetine İlişkin Açıklamaları ABD'nin Gündemine Oturdu

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARI ABD'DE 'TT' OLDU

 

ABD'de 'Turkish President' ve 'Erdoğan' kelimeleri hakkında on binlerce tweet atıldı. Atılan tweetlerin bazılarında Erdoğan'ın tüm konuşması çevrilerek paylaşıldı.

ETİKETLER : İŞTE DÜNYA BÖYLE FETH EDİLİR…
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA