EKİM AYI İŞ-STK DÜNYAMIZDAN PORTRELER-HABERLER..

Ekim Ay’ı Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Platformunun oluşmasıyla bölge STK yapılammaız açısından önemli bir gelişmeye imza atarken, iş dünyamızda da önemli gelişmeler yaşanmaya başlandı.
Bu haber 2018-10-18 07:57:29 eklenmiş ve 6064 kez görüntülenmiştir.

 

EKİM AYI İŞ-STK DÜNYAMIZDAN PORTRELER-HABERLER..

 

Ekim Ay’ı Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Platformunun oluşmasıyla bölge STK yapılamamız açısından önemli bir gelişmeye imza atarken, iş dünyamızda da önemli gelişmeler yaşanmaya başlandı.

 

Çıkarcılar, ihanetçiler, zor zamanda ülkeyle, devlet ve milletle oynamayı seçerken bölge iş dünyamız daha fazal nasıl yatırım yaparız, daha fazla nası istihdam ortaya çıkarırız yönünde atağa geçtiler.. İşte Firma ve STK’larımızdan örnekleri sizler için bir araya getirdik.

 

İDEAL GROUP KURYE ALANINDA 1 NUMARA..

 

İstanbul trafiği ile keşmekeşliği ile, nüfus yoğunluğu ile Türkiyenin en büyük şehri olduğu gibi dünyanında en kadim en sayılı şehirlerinden biri. Ve bu şehrimiz giderek küresel ticaretin başkenti olmaya doğru hızla büyüyor.  Bu şehirde insanlar için yaşamı,ulaşımı kolaylaştıran en önemli  firmalardan biri İdeal Group.  Temizlik Sektörü, Kurye Sektörü, Otomotiv Sektöründe önemli bir firma olan İdeal Group’un  bünyesinde yer alan İdeal Kurye İstanbul daki ulaşım sıkınıtısını en aza minimuma indiren bir firma. Bir eşyayı, bir paketi, bir emaneti, değerli bir evrakı biryerden bir yere taşımayı istediğinde en ideal çözüm İdeal kurye. En geç 3 saat içinde eşya gideceği yere ulaşmaktadır.

İdeal Group’un Temizlik sektöründe  İstanbul dışında Ankara ve Bursa’da da şubeleri bulunmaktadır.

 

MÜTEVAZİLİĞİ İLE ÖNE ÇIKAN BİR İMPARATOR NASİP BAĞCI..

Temizlik Sektörü, Kurye Sektörü, Otomotiv Sektörünün devlerinden biriolan Nasip Bağcı İdeal Group’un da yönetim Kurulu başkanı.  Toplumsal alana, STK alanına, sivil topluma,  eğitime önemli  katkılar sunan Bağcı mütevaziliği yönüyle pek göz önünde olmayı sevmeyen  örnek hemşerilerimizden, örnek iş adamlarımızdan biri. 

İdeal  Group gibi temizlik sektöründe birçok hemserimiz iş yapmakta,  Toplumsal alana katkılarıyla öne çıkmaktadırlar..  İstanbul metropolunun yanı sıra  Ankara-Bursa, İzmir gibi Türkiyenin diğer büyük metropollerinde de hizmet sunmaktadırlar..

 

Kriz tellallığının yapıldığı ülkemizde firmalarımız İstanbulun Merkezinden Tuzla gibi en uç ilçelere  kadar da birçok sektörde  büyük gelişmelere imza atmaya başladılar. Kriz ve kur üzerinde ülkemizin çökmesini isteyen ihanet şebeklerinin aksine vatandaş giderek daha da donanımlı hale geliyor..

İdeal Group

Dilara Otomotiv

Keyif Kebap,

KAYALAR GIDA-İNŞAAT-OTOMOTİV AŞ.

SAFFET BALIKÇILIK..

BÖLGEMİZİN TÜM FİRMALARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

 

Ülkemizin zor bir zaman diliminden geçtiği günümüzde bölgemizden yukardaki firmalarımız gibi onlarca firma yatırımlarına hız verdiler.

 

KAYA SAHTE KONKORDATOLARLA ÜLKEMİZLE OYNUYORLAR..

İstanbul’un en büyük et dağıtım firmalarından olan Dörtel Et ve Kayalar Yapı, Kayalar İnşaatın sahibi i,ş adamı Volkan Kaya içinde geçtiğimiz zor süreçte gelişen firmaları ve ülkemizi çökertmek için ihanetçiler el-ele, dörtnala şaha kalkmışlar. İlan edilen konkordatoların ezici çoğunluğu sahte. Hem vatandaşla hemde devletle oynamaya  çalışan sürüsüne bereket ihanetçi ortalığı kaplamış. Devletin konkordato ilan eden tüm orta büyük firmaların ardiyesini iyice araştırması gerekmektedir.

Bu zor koşullarda sınırlarımızı aşan yatırımlar yapıyoruz ama binbir zorlukla karşılaşıyoruz. Adeta ülkemizde yatırım yapmamak için binbir oyunla kuşatılıyoruz dediler.

DÖRTEL ET TIKLAYINIZ..

 

TURİZM HİZMET SEKTÖRÜNÜN EN ÖNEMLİ TEMSİLCİLERİNDEN KOÇ,  DAİMA İLERİYE BAKMALIYIZ ..

İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Boğazı dendiğinde bölgemizde turizm-hizmet sektörünün en önemli temsilcilerinden biri İrfan Koç. Kandilli Balıkçısı (Tarihi Suna Abal), Ihlamur Cafe, Kavacık Merkezde yer alan et ve et ürünleri üzerine ülkemizin sayılı mekanlarından biri olan KöfTeCi İrfan gibi mekanlar Koç’un işlettiği mekanlardan sadece bazıları. Koç geri değil daima ileri diyerek istihdamı büyütmeye daha çok insana iş imkanı yaratmalıyız dedi.

 

Toplumsal alana önemli katkıları olan, deyim yerindeyse ekmeğini yemeyen yok  deyiminin yaşamında hayat bulduğu bir kişilik. Koç, sesiz-sedasız her toplumsal etkinliğe ya kendisi yada görevlendirdiği insanlarla katılıp üzerine düşeni  yerine getiren mütevazi, örnek bir insan. Köfteci İrfan gibi doğal ürün konsepti ve üstün mimari ile son bir iki yıldır yaptığı yatırımlarla onlarca insanı istihdam etmeye devam etmektedir..

KANDİLLİ BALIKÇISI,

KÖFTECİ İRFAN

IHLAMUR CAFE..

 

MİLLİ-MANEVİ DEĞERLERİN COĞRAFYASI SERHAT’TAN BİR KARE..


Serhat coğrafyası milli manevi değerlerin coğrafyası. Bu toprakların islam Medeniyetiyle buluşması, İslamla şereflenmesi  bin yılı aşarken bu tarih kesitinde Serhat illeri, Serhat insanı en vefakar, en cefakar ve dindar kimlikleriyle Selçukluda, Osmanlıda ve Cumhuriyet tarihinde her zman tarihe damgalarını vuran insanlar oldular. İnsanlık tarihi boyunca da medeniyetlerin en büyük temsilcileri oldular..

 

Eski ceberrut, diktatör puta tapıcı TC’de Rahmetli Erbakan zamanında, islama ve müslümanlara yapılan sadırılarda yine siper olan,  büyük bedeller ödeyen bölgelerin başında serhat bölgesi vardı. Bağrından çok önemli şahsiyetler çıkardı. Milli Selamet partisinde Teknoloji Bakanlığı yapan Rahmetli Abdulkerim Doğru ve  Rahmetli  Albay Kerem Avşar akla gelen ilk isimler. Doğru milli-manevi çizfinin bölgemizdeki en önemli temsilcilerinden biri olurkjen, Askeri kimliği nedeniyle önemli bir şahsiyet olan Albay Kerem Avşar’da bu çizginin en önemli askeri ayağı oluyordu.  Atürkçüler, puta tapıcılar, fetöcüler bu ülkeyi dizayn etme, derinden işgale soyunurlarken, küresel soykırımcılara peşkeş çekmeye çalışırken, askeri darbelerle yüzyılımızı heba ederlerken,  Albay Kerem Avşar gibi Abdulkerim Doğru gibi imanlı insanlar hayatlarını hiçe sayarak mili görüşün saflarında yeni Türkiyenin doğumuna büyük katkıları olan insanlar oldular..

 

Albay Kerem Avşar Hakkın rahmetine kavuşalı yıllar oldu. Ama ülkenin, Serhadın hizmetine soyunan onlarca insan yetiştirdi.. Albayın yeğenleri, Ardahan Eğitim Vakfı Başkanı İlter Avşar ve Genel Sekreteri Fuat Avşar 2017 yılında çağımızın en önemli eğitim sistemlerinden biri olan robotik kodlamayı , gelişmiş ülkelerin eğitim sistemini Ardahan’a taşımış, Eğitimde sondan 1. Olan Ardahanın makus talihini değiştirerek Ardahanlı çocukların bu alanda Türkiye 1. Ve Çin yolcusu olmalarını sağlamışlardı. Tabi bu süreçte duyarlı birçok iş adamı bizim gibi basın mensupları, hemşerimiz Doğan şentürk vb. bir çok insan aktör olmuştu.

 

Arhan Eğitim Vakfı başkanı İlter Avşar’ı ziyarete giderken Başkan Erdoğanla Babasının (Turan Avşar) gençlik fotoğrafını görünce  biraz daha şaşırdım. Erdoğanın cezalarla kuşatıldığı yıllarda çekilmiş. Birileri bu tür ilişkileri ranta vb. çevirmek için taklalar atarken, onlar sadece dualarıyla arkadaşlıkları anıyor ve yad ediyorlar. İşte büyüklük böylesine bir şey. Karşılıksız Allah rızası için sevgi-saygı en büyük değer, en büyük nimmet..

 

AVŞAR CAFE TIKLAYINIZ…

 

ÇİFTÇİ HAN PLUS’UN YK. BAŞKANI

Günümüzde gökdelenleriyle öne çıkan Esenyurt ilçesinde son yıllarda yapılan Han Plus  İş Merkezi, plazası Esenyurtun en sembol binalarından biri. Kara Bina olarak halk arasında tüm Esenyurtluların tanıdığı binanın Yönetim Kurulu Başkanı da Ardahan Kültür Evinin Başkanı  Efraim Çiftçi. Bina’da Giyimden Gıdaya, teknolojiden, Tekstile, Hukuktan ticarete yüzlerce firma bu devasa binada yer  alamktadır… 

 

 

ETİKETLER : EKİM AYI İŞ-STK DÜNYAMIZDAN PORTRELER-HABERLER..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA