Sadr’dan Kürtlere Mesaj, Kürtlerle Araplar Arsasında Fark Yoktur..

Sadr Hareketi lideri Mukteda es Sadr, Kürtlere hitaben, “Birlikte yaşamak istiyoruz. Irak’ı hep birlikte kurtaramazsak, hep birlikte yine küfrün yemi olacağız..
Bu haber 2018-10-15 20:45:33 eklenmiş ve 1052 kez görüntülenmiştir.

 

Sadr’dan Kürtlere Mesaj, Kürtlerle Araplar Arsasında Fark Yoktur..

 

Bağdat (Doğu Medya)- Sadr, Yüzyıldan Fazladır Küresel Soykırımcılar bütün halkları atomlarına kadar parçaladılar. Müslüman milletleri, İslam Medeniyetini yok etmek için şeytana pabucunu ters giydiren planalar ortaya koydular. İslamın Müslümanların Afrikadan Asyaya, Avrupaya.. bütün büyük şehirlerini, medeniyetlerini  yok etmek için yüzyıldır amansız bir saldırı yiyoruz. Artık bütünleşme zamanı.. dedi.

 

 Sadr Hareketi lideri Mukteda es Sadr, Kürtlere hitaben, “Birlikte yaşamak istiyoruz. Irak’ı hep birlikte kurtaramazsak, hep birlikte yine küfrün yemi olacağız.. Yüzyıldır sırasıyla soykırımlara uğruyoruz. Yüzyıldır yaşadığımız soykırım tarihinin bir daha tekerür etmemesi için birliği ve kardeşliği öne çıkarmalıyız. Bunu engellemeye çalışan ihanetçileri, kriptoları Kürt ve Arap halkları çözmelidir, çünkü geleceğimiz bölünmelerde değil birlikte var olmadadır.." dedi.

 

Aynı zamanda Sairun Koalisyonu lideri olan Mukteda es Sadr, bugün “Iraklı Kürtler ve siyasilere” adı altında bir açıklama yaptı.

 

Sadr, açıklamasında, şunlara yer verdi:

 

“Bizimle ayırım yapılmaksızın yaşamanızı istiyoruz. Bu da sevginin en üst tanımıdır. Birleşik Irak’ta bir olalım. Birlikte büyük ve güçlü olmak istiyoruz. Ne zulüm yapmalı ne de zulme uğramalıyız. Vicdan ve adalet ile yaşamalıyız.

 

Size saldırı yapılmasına müsaade etmeyeceğiz. Sizden kimin arabuluculuk ve sevgi istediğini biliyoruz. Kürtlerle Araplar arasında fark yoktur. Bu amaç doğrultusunda da birlikte çalışalım. Irak’ı kurtarmak adına yardım edin. Tüm yolsuzlukları bitirelim. Irak için yeni ve temiz bir dönemi başlatalım. Kürtlerin ve tüm Irak halkının konumunu güçlendirelim.

 

Tüm bileşenler için Kerkük’ü barış içerisinde birlikte yaşama emsal olması için geçmiş ve günümüzdeki torunlarımızı bir kılalım.”

 

12 Mayıs’ta gerçekleşen Irak Parlamento seçimlerinde Sairun Koalisyonu 54 sandalye kazanmıştı.

ETİKETLER : Sadr’dan Kürtlere Mesaj Kürtlerle Araplar Arsasında Fark Yoktur..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA