PAPAZ KAÇTI, AMA NİYE KAÇTI..? RAHİP BRUNSON KİMDİR, NEDEN SERBEST BIRAKILDI…

PAPAZ KAÇTI, AMA NİYE KAÇTI..? RAHİP BRUNSON KİMDİR, NEDEN SERBEST BIRAKILDI…
Bu haber 2018-10-14 13:51:42 eklenmiş ve 1533 kez görüntülenmiştir.

PAPAZ KAÇTI, AMA NİYE KAÇTI..?  RAHİP BRUNSON KİMDİR, NEDEN SERBEST BIRAKILDI…

 

Türkiye büyük bir İmparatorluğun Varisçisi olarak son bir yüzyıldır dünyada hiçbir devletin almadığı darbeleri alıyor. Dolayısıyla TR  Vatandaşları ve yönetimide dünyanın en büyük darbesini alan insanların başında gelmektedirler..

 

1962’den 1971’e iki kez MİT müsteşarlığı yapan Fuat Doğu, “"Ben MİT müsteşarlığı yapmadım, CIA'nın şube müdürlüğünü yaptım. Bir CIA yetkilisi gelse, beni Sinop'a götür dese onu oraya götürmekle memurum." İtirafında bulunmuştu.

Ve bu müsteşar, Mehmet Eymür, Sadi Sağdam, Şenkal Atasagun, Emre Taner ve Hiram Abas gibi MİT yöneticilerini yetiştirmiş, MİT'e bir dönem damga vurmuş bir isim. Bir rivayete göre de Fuat Doğu ölmeden önce anılarını el yazısıyla yazıp MİT'e teslim etmiş.

 

Ülkemiz 2000’lere kadar 30-40 yıl sağ-sol, 20-30  yıl kürt-türk, alevi suni oyunlarıyla kuşatıldı. Kürt çocuklar dağda, geriye kalan gençlik ise ovada koyun sürüsü gibi harcandılar; soykırıma uğratıldılar. Bütün bu pisliklerin ana nedeni içeride devleti yönetenlerin, iş,siyaset, askeriye, istihbarat kurumlar..  açıkça adb-israil hizmetkarı uşak ve ihanetçiler sürüsü olmalarından kaynaklanıyordu.

 

Türkiye 2010’lu yılların ardından milli bir devlet, tarihi miras ve misyonuna sahip çıkan bir ülke olmaya başladı.  2016 Yılında fetö terörünün, PKK’nın belini kırmasıyla birlikte yurtiçi dışı terörizme karşı operasyonları ile adeta destan yazdı.

 

İşt AK Parti sahte vatanseveleri, solcuları, sağcıları tarihe gömerek, içerdeki bu ihanet yapılanmasını darmadağın etdi. Birilerinin beklediği gibi, beklentilerinin tam tersine halk-vatandaş birbirine değil ihanetçilere  karşı birleşip Köklerini kazıdı. Fetö darbesinde açıkça ortya çıktığı gibi, başını kaldıran ihanetçiye devletin kanunlarının, gücünün yetmediği yerde artık vatandaş devreye girip ihanet şebekelerin kafasını kopartmakta, başını ezmektedir. Bir başka deyişle dünyanın en devrimci halkı Türkiye Vatndaşları oldular. İhanetçi şebekeler dışında bütün dünya halkları Anadolu Birleşik Devletlerinin (Türkiyenin) (Suriye, Irak, iran, Kürt-türk, arap; türkmen, afgan.. dan oluşan ..) bu devrimci vatandaşına karşı şapka çıkardılar.

 

Ve herkesin Malumu olduğu gibi TR kurulduğundan 2000’li yıllara kadar cia, mosd tarafından yönetilen bir ülke. Bir müstemleke, bir sömürgeydi.  Millişme hamlesi ortaya çıkar çıkmaz da , Menderes, Bitlis, Özal, Yazıcığlu, Rahmetli Erbakan’a opersayon üstüne operasyonlar, cinayetler ve  Kürt aydınları, Feqileri başta olmak üzere binlerce faili meçhul cinayet… ve nice cinayetlerle siyasetçiler, aselsan mühendileri, ıspartda bilim adamları aynı uçakta dağa çarpıtılarak yok edildiler. Zeki bir kürt-türk-laz-rum-ermeni farktmez çocuğunu (Vatandaşı) cia-mosad Ankarda, istanbulda canı istediği gibi envai çeşit oyunla (mikropla, trafik kazası, açık, kapalı infaz ve cinayetlerle.. imha ediyordu. Devletin içindeki ihanetçi ise aldığı dolarlarla gününü gün ediyordu, çizgi dışımna çıktığı anda ise ihanetçinin de fişi çekiliyordu..

 

İşte bu müstemleke rejmini yıkan Ak Parti bu müstemlekeyi oluşturan iç-dış ihanet şebekelerinin başını ezdi. Onları yerlebir etdi. Dokunulmaz  denilen Papaz Brunson ve nice kravatlı çeketli teröristi, ihanetçiyi ensesinden tuttuğu gibi içeri tıkadı. Ayaklarına, kafalarına prangayı vurdu.  Türkiye bu milli duruşundan dolayı dünyayı soykırım ve köleştirmek için bütün güçleri ile insanlığa karşı yüzyıllardır saldırıya geçen küresel katil, soykırımcı firmaların 1. Dereceden hedefi konumuna geldi. İçerde çelik iradeli, vatandaş, dışardıda Rusya-Çin gibi yeni güçlerin desteği olmasaydı şu anda Türkiye’nin yerinde yeller esiyor olacaktı...

 

Özetle  böylesine ağır bir savaşta bazen hukuk işlemez. Birkaç adım ileri gitmek için bir-iki adım geri atarsınız..  Burada Türkiyenin tutumu değil insanlığın dünyanın içine girdiği utanç verici durum önemli. Hak-Adalet değil, güç-para hala hukukun temellerini oluşturmakta, hala insanlık en ağır orman kanunlarıyla yönetilmektedir.

 

Başkan Erdoğanı almak TR’yi yıkmak için küresel saldırı başlatanlar üçün birini aldılar, zar-zor da olsa ancak rahip kılıklı bir teröstlerini alabildiler. Müstemleke sömürge bir ülkeden tarihi miras misyonuna yönelen, terörizme küresel katillere karşı küresel çapta operasyon yapabilen büyük bir imparatorluk doğuyor. Bu savaşta bazen sendelenmemek, düşmemek imkansızdır. Burada hukuk değil, siyaset, güç ve devletler arası çıkar hesapları devreye girmektedir. Ama bir daha hiçbir papaz kılıklı terörist bu ülkeyle böyle aleni ve açık oynama cesaretini bulamayacaktır. Mahkemeye çıkma şansı bile kalmayacaktır..

 

MEZOPOTAMYA ve ANADOLUDAN- TÜRKİYEDEN YÜKSELEN BU  DEVRİM, BU DEVRİMCİ DALGA  BÜTÜN DÜNYA ve DÜNYA İNSANLIĞINI TETİKLEDİ, HAREKETE GEÇİRDİ..  KÜRESEL KATİLLER GÜNÜ GELDİĞİNDE KAÇACAK DELİK ARAYACAKLARDIR…

Ve daha büyük bir tesbitde bulunuyoruz:  Bu dervrimci dalga yarın amerika-israil, öbürgün Çin, Avrupa, afrika, ASYADA..  hayata geçmeye başlayacaktır. Halklar birbirleriyle ırk, mezhep, din, dil farklıklarını tarihe gömerek küresel katillere ve onların iç-dış lejyonlarına, kölelerine, uşaklarına yöneleceklerdir.. İnsanlığı aptal yerine koyan küresel katiller kaçacak delik bile bulamayacaklardır.. İnsanlığın bu yönelişini kırmak için de gıdadan havaya, ilaçtan silaha, genomdan her tür silaha yönelen küresel katillerin tüm hamlelerini insanlık boşa çıkaracktır.. Çinli hang lee,ile alman hans, Amerikalı edi, afrikalı büdü, ortadoğulu memetle, mezopotamyalı hogırın özetle bütün insanlarını kaderinin birbirine bağlı olduğğunu, pekin, moskova, vashington, Küdüs, kahire, Ankaranınkaderinin birbirine bağlı olduğunu  giderek küçük bir köye dönüşen bütün insanlık kaderlerinin birbirine bağlı olduğunu net görmeye anlamaya başladılar. Bugün Küresel katillerin, soykırımcıların ablukasında Filstinlinin -Kürdün.. yem olmasına göz yumuyorsan yarın kendisinin yem olacağını dünya halkları net olarak görmeye anlamaya başladılar..   Siyonist Küresel katiller nasılki marks, englsh, lenin, stalin gibi hahamlarıyla dünyayı düşürdüyseler; insanlıkta aynı şekilde onlara gerçek devrimin finalini yaşatacaktır. Dünya artık tek bir köy olmaya başladı. Bu köyde hiçbir namussuz insan soyuna, insanlığa operasyon yapamayacak, barınamayacak, oyun yapamayacak ve geçmişe yönelik yaptıkları, talan, yağma, soykırımın.. yüzyılların hesabını da vermek zorunda kalacaklardır..İşte küresel katil firmalrın bütün dünyaya pervasızca saldırmalrının nedeni bu hesaba çekileceklerini bildi,klerinden genomdan, kimyasala, nükleere hertür silahı kullanarak insanın beynini sıfırlamaya çalışıyorlar. 

 

 

İslam coğrafyasını iyice gözlemleyin, Osmanlı-İslam adına tüm eserleri yok etmek, İnsanlığın adalet kavramıyla buluşmasını engellemek, Müslümanların belleğini sıfırlamak için geçmişin tüm kadim şehirlerini  ve kültürlerini yok etmeye çalışacak kadar büyük soykırımcılarla gezegenimiz kuşatılmıştır. Bunların bir an önce insanlık tarafından durdurulmaları gerekmektedir.. Bu işgal ve yıkım Hıristiyan dünyası, budist dünyaya kaymaya başladı. Bundan dolayı, Çarlık-Osmanlı ittifakı gibi itifaklar.. giderek gezegen bazında herkesin kaderinin birbirine bağlı olduğu gerçeği tüm gezegeni sarmaya başladı. Özetle dünyanın bütün halkları ya küresel soykırımcıları durduracak hesaba çekecek, yada bütün insanlık köleleşip düşecektir.. Dünyamızın ana sorunu bu.. Türkiye farkındalık yarattığından 1.dereceden hedef ülke konumunda..

 

 

KÜRT GENÇLİĞİNİN GÜNDEMİNDE ARTIK TERÖR YOK

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, açık hava ve su

Spor, sanat, bilim, rafting, turizm ve cennet coğrafyalarının nimetlerinden faydalanma  var.  Muş'ta, üniversite öğrencileri "Su Sporları Şenliği"nde rafting ve kanolara binerek kürek çekti.

 

 

RAHİP KİMDİR VİDEO..

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, yazı 

ETİKETLER : PAPAZ KAÇTI AMA NİYE KAÇTI..? RAHİP BRUNSON KİMDİR NEDEN SERBEST BIRAKILDI…
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA