ALİ YILMAZ ARAMIZDAN AYRILDI..

Geçirdiği kalp krizi sonucu hastahaneye kaldırılan ve ameliyata alınan Ali Yılmaz kurtarılamayarak hakkın rahmetine kavuştular.
Bu haber 2018-10-09 20:54:55 eklenmiş ve 1760 kez görüntülenmiştir.

 

ALİ YILMAZ ARAMIZDAN AYRILDI..

 

Geçirdiği kalp krizi sonucu hastahaneye kaldırılan ve ameliyata alınan Ali Yılmaz kurtarılamayarak hakkın rahmetine kavuştular.

 

İstanbul Beykoz Gümüşsuyu Mah. Korubaşında İkamet eden Ali Yılmaz toplumsal anlamda aktif, bölgemizin birçok derneğine üye, birçok dernekte yöneticilik yaptığı gibi spora ve gençliğe verdiği önemle de öne çıkan örnek bir hemşerimizdi. Tekstil sektörünün önde gelen ustalarındanbiri olduğu gibi, zaman zamanda işin ticaretini yapanhemşerilerimizden biriydi.

 

Her cenazede olduğu gibi Panig (Tuncoluk)  Derneğimiz Çadırdan alt yapıya ne gerekiyorsa yerine getirdiği gibi, cenazede gerekli araç gereç vb hizmetler ise Beykoz Belediyesinden eksiksiz yerine getirildiği gözlerden kaçmadı.

 

BİNLERCE İNSAN SON YOLCULUĞUNDA KENDİSİNİ UĞURLADI..

 

Pazartesi günü (8-10-2018) günü vefat eden Yılmaz’ın cenazesi Salı günü öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Anadolukavağına defin edildi.

 

Ortaya koyduğu yaşamı ile, sosyal aktiviteleriyle Beykoz’unda önemli simgelerinden biri olan Ali Yılmaz (Lakabı Hurüşandı) ın cenazesine binlerce Beykozlu ve Ardahanlı hemşereilerimizin yanı sıra Hoç-Fed başkan ve yönetimi, federasyona üye derneklerle, bölgemizin birçok stk, İrfan Koç gibi turizm –hizmet sektörünün önde gelen yüzlerce iş adamı, Siyasi parti temsilcileri,  Muhtarlar, kannat önderleri..  cenazeye katıldılar. Yılmaz Ailesi taziyeleri Beykoz Merkez Cami önünde kabul ettiler. Ali Yılmaz Beykozun ünlü folklor hocası Mukaşa Yılmazında amcasının oğlu. Son yolculşuğunda kendisini binlerce insan uğurladı. Cenaze namazında cami avlusuna sığamayan cemaat sokağa taştı.

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

SERAFETTİN DEMİRDE HAKIN RAHMETİNE KAVUŞTU..

Ali Yılmazın cenazesinin kaldırıldığı gün Beykoz Şahinkayada ikamet eden Milli Eğitim  Bakanlığı işçi kadrosundan emekli olan Şerafettin Demir de hakkın rahmetine kavuşan bir diğer hemşerimiz oldular.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar

Emekli olduktan sonra Gebzeye taşınan Dermirin Cenazesi de Çarşamba günü Beykoz Merkez Camiinde  kılınan cenaze namazının ardından Beykoz Şahinkaya mezarlığına defin edildi. Şerafettin Demir Elektrik Ustası, Ardahan toplumunun saygın ve örnek bireylerinden biri olan Allattin Demirin abisi, İstanbul Boğazının Kandilli Balıkçısı gibi seçkin mekanlarında balık üzerine uzmanlığı ile de tanınan Bayram Usta (Bayram Demirin) yakın akrabalarıydı. Demirde eher cenazede olduğu gibi yüzlerce hemşerimiz tarafından ebediyete uğurlandı.

 

ETİKETLER : ALİ YILMAZ ARAMIZDAN AYRILDI..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA