SULTANGAZİ ARDAHANLILAR ERKAN ERGEZER ŞOV’UN KONUĞU OLDULAR…

İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği Başkanı Akın Bozkaya ve YK üyeleri Yıldız TV’de haftalık olarak yayına başlayan “Erkan Ergezer Şov” programının ilk konukları oldular.
Bu haber 2018-10-09 20:52:50 eklenmiş ve 1571 kez görüntülenmiştir.

 

SULTANGAZİ ARDAHANLILAR  ERKAN ERGEZER ŞOV’UN İLK KONUKLARI OLDULAR…

 

İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği Başkanı Akın Bozkaya ve YK üyeleri Yıldız TV’de haftalık olarak yayına başlayan  “Erkan Ergezer Şov” programının ilk konukları oldular.

 

Her hafta Cumarttesi günü saat 14.00, 16.00 arası başlayan Erkan Ergezer Şov programı halk müziği başta olmak üzere Serhat bölgesinin Kültür ve sanatını, Serhat bölgesinin STK (Sivil ToplumKurumları) ları ve Derneklerini konuk etmektedir.  Ergezer, İstanbul Avrupa Yaksı Ardahanlılar Derneğinin YK üyesiolduğundan ilk programının konukları merkezi Sultangazi İlçesinde Bulunan İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği oldular.

 

Programda  kısa bir konuşma yapan dernek başkanı Bozkaya, YK üyemiz Ergezerin bu programı derneklerimizin tanıtımı için, bölgemizin halk müziği başta olmak üzere kültür  ve sanatının tanıtımı için çok güzel bir program. Bu anlamda arkadaşımızı tebrik ediyoruz dediler. Bozkaya STK ve Medyanın birinden ayrılmaz unsurlar olduğunu belirtti.

 

Bu hafta sonu ilk programıyla yayın hayatına başlayan Ergezer, her programda bir ulusal sanatçıya yer vereceklerini bu anlamda bu programda Halk Müziğinin önde gelen İsimlerinden Celal  Yarıcıyı ağırldar. Programda halk sanatçısı Elif Erdoğanda sahne aldı.

 

Önümüzdeki Cumartesi günü ise halk müziği sanatçısı Çoban Ali Erkan ErgezeŞov’da sahne alacak.

Ergezer programın açılış konuşmasında biz sanatçılara ve bölge STK’larına bu imkanı sağlayan, sponsorluk yapan iş adamı Engin Gayrimenkul ve Yıldız TV’nin sahibi Üzeyir Engine teşekkür ediyoruz dediler.

 

Ergezer bir taraftan kültürümüzü yaşarken, diğer yandan derneklerimizin kendilerini tanıtmaları için mükemmel bir ortam hazırladık. Bu anlamda bütün derneklerimizi programımıza bekliyoruz. Her hafta en az bir derneğimize yer vereceğiz dediler.

ETİKETLER : SULTANGAZİ ARDAHANLILAR ERKAN ERGEZER ŞOV’UN KONUĞU OLDULAR…
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA