KÜRDİSTAN, ERMENİSTAN, YETMEDİ BİR DE PONTUSTAN..

İnsanlık ve Dünya açısından Kürdistan, Ermenistan ve son zamanlarda ortaya atılan Pontustan’ın (pontus Rum Cumhuriyeti) şifrelerini sizler için kırmaya, bu adlarla Küresel katil Firmaların dünya ve insanlığa vurmaya çalıştığı prangaları çözmeye çalışacağız...
Bu haber 2018-10-05 21:54:31 eklenmiş ve 1749 kez görüntülenmiştir.

 

KÜRDİSTAN, ERMENİSTAN, YETMEDİ BİR DE PONTUSTAN..

 

İnsanlık ve Dünya açısından Kürdistan, Ermenistan ve son zamanlarda ortaya atılan Pontustan’ın (pontus Rum Cumhuriyeti) şifrelerini sizler için kırmaya, bu adlarla Küresel katil Firmaların dünya ve insanlığa vurmaya çalıştığı prangaları çözmeye çalışacağız...

 

Osmanlı ve Çarlığının yıkımıyla birlikte, Hıristiyan halklardan Rumlar ve Ermeniler Mezopotamya ve Ortadoğudan sökülüp atılırken, yüzyıldan fazladır Kürtler başta olmak üzere, Müslüman  halklar ise günümüzde açıkça görüldüğü gibi soykırıma uğratılan koyun sürülerine dönüştürüldüler.

 

Türkiye üzerinde dönen oyunlar çözülemezse dünya ve insanlık dönen bu oyunları çözecek yeti ve yeteneği ortaya koymasa, sadece Oratdoğu ve Mezopotamyadaki halklar değil; Ruslar, Çinliler, Hintliler gibi Asya halklanıon yanı sıra bütün dünya halkları da düşecektir.

 

Yüzyıldan fazladır atom bombasından, biyolojik, kimyasal, konvansiyonel silahların yanı sıra günümüzde genom silahların da eklenmesiyle bütün insanlık büyük bir yıkım, tehdit ve yok olmayala karşı karşıya bırakıldı. Bu yönlü silahlar giderek çoğalıyor, giderek yaygınlaşıyor.

 

Dünyaya kıyamet koşullarını, insanlığa köleleiği dayatan Küresel katil aile ve firmalar (devletleri, doları, ele geçiren kartteller, gıda, ilaç, silah tekelleri, silah ve ilaç sanayisi kartelleri) İsrail gibi uydu uyduruk terör devletiyle açık –açık dünyayı işgale, insan soyunu düşürmeye başladılar.

Ruslar, Çinliler, Hintliler gibi Asya’nındev halkları ve devletleri uyandı. Kürtleri tarihten silme operasyonu ters tepti. Çarlık ve Osmanlı ittifak yaparak  bütün dünyayı  terörizm konusunda uyandırdılar.. Dünya genelinde terörizmi ve onların patronları soykırımcı firmaları küresel ölçekte hem deşifre oldular, hem de ablukaya aldırdılar..

 

Özetle yüzyıldan fazladır baş aşağı soykırıma çekilen Müslüman ve Hıristiyan halklar bölünmeyecek aksine yeni siyasal yapılanmlarla bir araya gelecek. Daha büyük birliktelikler doğacak. Ala nihaye İsrail terör devleti yıkılacaktır..

 

Kürdistan, Ermenistan, Pontustan halkları çağımızın en büyük siyasal oluşumlarına imza atarak kendilerine senaryo çizen dünya siyonizmine bütün oyunlarını yedirecektir. Ermenistan amasız TR’ye yaklaştı. Osmanlının yıkımının ardından giderek biten ve bu yıl küresel katiller tarafından diri-diri yakılmaya çalışılan Grek halkı da yaşadığı çürümeyi görğünden amasız Türkiye ile ilişkilerini geliştirecek, hata birleşme ve bütünleşmeye çalışacaktır..

Küresel soykırımcılar ne yaparsa yapsın, Rusya Federasyonu gibi, İran, Irak, Suriye, Ermenistan-Gürcistan, Azerbeycanı da  içine alan Anadolu Birleşik Devletler Cumhuriyeti Doğmaya başladı bile. Bunu engellemek için yarın hatyaya, öbür gün hendeklerde gördüğümüz gibi şırnakya, amedya, karsia… epey ad türetecekler ama hiçbiri tutmayacak. Çnkü burada istikrar biterse Asyanın üç büyük halkı da, Amerikan halkıda b dünya halkları da  düşecek, dünya düşecektir. İnsanlık soykırımcı siyonizmin tüm oyunları siyonistlere yedirecektir..

 

Bir başka deyişle Anadolu Federasyonu, Rusya Federasyonu, Çin ve Hindistan çağımızın en büyük dört süper gücü olarak insanlığın yeni bir boyuta geçmesinin önünü sonuna kadar açacaklar. Sialh, ilaç, dolar kartelleri bir bir yıkılacaklardır. İsrail terör devleti gezegeni terk edecektir. Tarihe gömülecektir..

 

ETİKETLER : KÜRDİSTAN ERMENİSTAN YETMEDİ BİR DE PONTUSTAN..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA