EYLÜLDEN EKİMİN İLK HAFTASINA GİRERKEN SERHAT İŞ-STK DÜNYASINDAN HABERLER..

Bölgemizde, Derneklerimiz ve İş Dünyası açısından birbirinden önemli gelişmelerin yaşandığı haberlerin hepsini sizler için bir araya topladık..
Bu haber 2018-10-04 06:51:34 eklenmiş ve 3295 kez görüntülenmiştir.

 

EYLÜL'DEN EKİM'İN İLK HAFTASINA GİRERKEN SERHAT İŞ-STK DÜNYASINDAN HABERLER..

 

Yaşadığımız yoğunluk  başta olmak üzere birçok nedenden dolayı EylülLl Ayının son iki haftasından Ekim Ay’ının ilk haftasına kadar iş-stk dünyamızdan yaşanan gelişmeleri zamanında aktarmadık.

 

Bölgemizde, Derneklerimiz ve İş Dünyası açısından birbirinden önemli gelişmelerin yaşandığı haberlerin hepsini sizler için bir araya topladık..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

VEYSEL ÇAMLI’NIN ABİSİ VEFAT ETDİ…

 

Serhat İş dünyası dendiğinde kuşkusuz en önemli aktörlerden biri Veysel Çamlı. Turinn Catering Firmasıyla günde 20-30 bin kişi kapasiteye sahip birçok avm, okul, hastahaneye, fabrikaya.. yemek hizmeti veren  bir sanayici. Çamlı 2000’li yıllardan beri  bölge stk-iş-sanat, eğitim alanına katkılarıyla öne çıkan bir aktör. 2010 yılından sonraki süreçte bölgemizde iş dünyası başta olmak üzere dernekçiliğin sağlam bir şekilde rayına oturması için en önemli çalışmalrı yapan hemşerilerimiz arasında yer aldı.

 Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor

Veysel Çamlı

BÖLGE İŞ DÜNYASI İSTANBUL'DA DA TAZİYELERİNİ SUNDULAR..

Veysel Çamlının abisi Hüseyin Çamlı tedavi gördüğü Erzurumda hakkın rahmetine kavuştu, STK-Sanat  ve Eğitime yaptığı katkılarıyla tanına Çamlının abisi Eylül Ayında Vefat etdi. Cenazesi Karsa götürüldü.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Bölge iş dünyamızdan birçok hemşerimiz. İş adamlarımızdan Veysel Çamlı'nın abisi merhum Hüseyin Çamlı'nın taziyesi için kendisini ziyaret edip başsağlığı dileklerini ilettiler.

 

 Cenazeye binlerce hemşerimiz katılarak Çamlı ailesinin acısını paylaştılar. Vefat eden Veysel Çamlının abisini binlerce hemşerimiz birlikte son yolculuğuna uğurladılar.

 

 

HOÇ-FED ARDAHAN’DA ŞUBE AÇTI…

 Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, Sadegül Yıldız dahil, oturan insanlar ve iç mekan

Derneklerden iş başladığımızda Ekim Ay’ının 22’sinde olağan genel kurul yapacak olan Hoçvan Dernekler Federasyonu (Hoç-Fed) birkez daha farkını ortaya koyarak hiçbirderneğin, federasyonun başaramadığını başararak Ardahan’da şubesini açtı.  Hoç-Fed Ardahan Şubesi bir federasyonun ilk şubesi olarak açılırken, Hoçvanlıların emrinde hizmete başlayan şubede Hz . Nuh’un insanlığın kurtuluşunu simgeleyen aşure etkinliği de yapıldı.Ardahanlılara açılan  Hoç-Fed Ardahan şubesinde aşure ikramı yapıldı. .

 

MURKA ve BAYRAMOĞLU DERNEKLERİNDEN KÖYLERİNE KÜLTÜR EVİ ve TAZİYE EVİ..

Federasyona üye birçok dernek ise kendi köylerine kültür ve taziye evini yaptılar. Hoç-Fedin şube açılışını yaptığı Ekim Ayında Murka (Binbaşar) ve Qora (Bayramoğlu) Dernekleri kendi köylerine taziye Evi-Kültür Evi projelerinin hem temnellerini attılar, hemde bu projeleri başlattılar. Daha önceden aynı projeyi Hoç-Fed’e üye birçok dernek (Lehimli, H.Hasköy, Mucuc (Beşiktaş) Dernekleri başlatmıştı. Göle Sürgüden (Xeve), Senemoğlu ve birçok Göle Köy derneğide benzer projeleri başarıyla hayata geçirmişlerdi.

 

Hoç-Fed Başkanı Latif Yılmaz ve Yönetimi bir taraftan şubenin açılışı için harıl –harıl çalışırken diğer yandan federasyona üye derneklerin etkinliklerine  de katılarak üst çatı olarak üzerlerine düşeni yaptılar.

 

AŞURE İNSALIĞIN KURTULUŞUNU SİMGELEYEN KÜRTLERİN BİNLERCE YILLIK EN ESKİ GELENEĞİDİR. BİNLERCE YILDIR SÜREN BİR GELENEĞİMİZDİR..

 

Sıxırpet Derneği, Sıxırpet-Bebereg Derneği  olarak iki köyü tek dernek çatı altında buluştururken  üyelere yönelik verdiği aşure etkinliğinde üyeleri bir biriyle buluşturdu. 

 

Hoç-Fed başkan ve yönetimi de etkinliğe katılarak Sıxırpet-Bebereg’lileri  tebrik etdiler. Kürdistan’da Aşure Hz. Nuh’un gemisinin Karaya oturduğu günün geleneğini, insanlığın kurtuluşunun kutlanmasını ifade etmektedir. Hz. Nuhun ve peygamberlerin torunları olarak biz Kürtler bu geleneği binlerce yıldır, ırk-dil-din… ayırımı yapmadan ırk, mezhep vb. basitliklere düşmeden sapmadan yerine getirmekteyiz. Bu meyanda ırk-mezhep, dil, din üstü durarak STK alanına da öncülük etmekteyiz  görüşünü dile getirdiler..

 

SERHAT BÖLGESİ STK YAPILANMASI TENEKE DERNEKÇİLİĞİ BİTİRMEK İÇİN ATAĞA GEÇTİ.. 2018 KARS ARDAHAN-IĞDIR TANITIM GÜNLERİNİ “İSTANBUL KARS-ARDAHAN-IĞDIR DERNEKLER PLATFORMU “ İCRA EDECEK..

Otomatik alternatif metin yok.

Ardahan Dernekçiliğinde Ardahan federasyonu ve birçok il-ilçe köy derneği dernekçilikte dibi boylarken, biterken… Ardahan Kültür Evi devrim sayılabilecek gelişmelere imza atmaya devam ediyor.

 

Ardahan Kültür Evi, sahip olduğu devasa binasında Ardahan’ın il-ilçe, federasyonlarını aynı çatı altında buluşturduğu gibi, Kars -Ardahan-Iğdır tanıtım günlerindeki komedi durumu da bitirerek bundan sonra yapılacak olan etkinlikleri ve tanıtıma Federasyonlar ve il dernekleri olarak birlikte yapma kararını hayata geçirdiler. Kültür evi federasyonların başarmadığını başararak ben değil biz dönemini başlattılar.

 

Ardahan Kültür Evi öncülüğünde yapılan çalşlar meyvelerini verdi. Artık Serhat bölgesini ilgilendiren etkinlikleri “Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Platformu”  İcra edecek. Etkinliklerde İl dernekleriyle federasyonlar birlikte sorumluluk alacaklar.. komisyonlar birlikte oluşacak. 

 

Bir başka deyişle Kültür Evi öncülüğünde başlayan temsil krizi Serhat Bölgesi temsil karmaşasını Kars, Ardahan, Iğdır İl dernekleri birlikte aşarak  büyük bir başarıya imza attılar. Bu alanda yaşanan karmaşayı, temsil krizini bitirerek devrim niteliğinde bir başarıya imza attılar. Ardahan Kültür Evi, Ardahan İl Dernekleri, ve diğer Kars-Iğdır il dernekleri Ardahan, Iğdır, Kars il dernekleriyle bu illere ait federasyonlar hep birlikte bir komisyon oluşturarak bundan sonra serhat illeri adına yapılacak olan etkinlikleri organize etme kararı aldılar.

 

Bilindiği gibi Orhan Gökçe’nin başında olduğu kaisiad iki yıldır Kars-ardahan-ığdır tanıtım günlerini yapıyordu. Bütün dernekle ve bölge siviltoplumu ise bu duruma karşı çıkıyordu.  Kaisiadın derneklerin rolünü ve misyonunu çalarak bölge derneklerinin bir araya gelmesine büyük darbe vurduğu yönünde yoğun eleştirler kaisiada yapılıyordu. Serhat stk’ları bu konudaki rahatsızlıklarını her platformda dile getiriyorlardı. Kaisiada itazlar, Valilik ve İBB başta olmak üzere dernekler bu konuda rahatsızlıklarını şikayete kadar götürecek bir  boyuta kadar rahatsızlık büyümüştü.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

ARDAHAN KÜLTÜR EVİNDEN VETERYENLER FUTBOL ŞÖLENİ..

 Görüntünün olası içeriği: 13 kişi, ayakta duran insanlar, çizgiler ve açık hava

Ayhan öztürk Esenyurt Balıkyolu Veteryenler takımını kurdu.

Ardahan Kültür Evi spora yönelik ortaya koyduğu etkinliklerle de önde gelen derneklerimizden biri olarak başı çekmektedir. 2017-18 yılında yaptığı futbol turnovalaına onlarca dernek katılmış final maçını ise Arpaşen (göle) Derneği ile Qora (Bayramoğlu Hoç-FedÜyesi) Derneği oynamıştı. Ardahanlılara tam bir futbol şölenine imza atmışlardı.

 

Ardahan Kültür Evi, bu Ayın, Ekimin 14’ünde ise 35 Yaş Üstü (Veterenler)  Futbol Turnuvasına ev sahipliği yapacak. Veterenler halı sahada birbirleriyle karşılaşacaklar.  Ardahanlı ihtiyarlarla –Orta yaş gurubunda heyecan dorukta...

Veteranlara Katılım gecikmedi takımlar oluşmaya başladı…

Mahallemizin Spor Kulübünü Kurarak Küçük ve Veteranlar Olarak Gençlerimiz Sosyal Projelere Dahil Ederek Uyuşturucudan ve Kahvehane Ortamlarından Muhtarlığımızca Uzak Tutmayı Sağlayacağız..  ESENYURT BALIKYOLU MAHALLESİ MUHTAR ADAYI  Sıxırpet Dernek Başkanı Ayhan Öztürk 1 değil iki takım kurdular.

 

 

ÇİFTÇİ DİĞER İLLERİN, BÖLGELERİN BAŞARDIĞINI BİZDE BAŞARMALIYIZ…

 Görüntünün olası içeriği: Efrail Çifci, gülümsüyor, oturuyor

Esenyurt bölgesinde cenazelerden düğünlere, toplumsal olay ve etkinliklerde, düğünlerden taziyelere, üyelerin dini vecibelerini ifa etmelerinden eğitime, spora, gençliğe  Ardahanlılara en büyük katkıyı yapan, en güzel etkinliklere imza atan derneklerin başında Ardahan Kültür Evi gelmektedir.

Kültür Evi Başkanı Efrail Çiftçi, Ardahan STK yapılanmasının diğer iller ve bölgeler gibi birlikte hareket etmesinin yolunun vakıf,  il, ilçe, federasyonların birlikte harket etmesiyle mümkün olduğunu ifade ettiler. Kültür Evi Yönetiminin  Ardahan İl, İlçe federasyonları, İl Dernekleri, Ardahan Eğitim Vakfı, Varsa Ardahan İş Dünyası Derneklerinin oluşturacağı ortakbir yönetimle yeniden yapılandırılması gerekmektedir.

Adı ne olursa olsun teneke ve tabelaya dönüşen derneklerin Ardahanlılarla oynamamasının tek yolu yukarda vurguladığımız ortak yönetimden geçmektedir. Bu anlamda bu alanla oynayanların  hemşeri camiamızla oynamalrının önüne büyük bir set çekeceğiz dediler.

 

 ARDAHAN STKLARI ARDAHAN TANITIM GÜNLERİ İÇİN HAREKETE GEÇMELİDİR..  

Yaklaşmakta olan Ardahan Tanıtım Günlerine karşı da ARDAHAN ADETA SAHİPSİZ.  Ardahan il Dernekleri  ve  Ardahan Federasyonları, Ardahan Dernekler  Federasyonunun (Arda-Fed)  bu yılki tanıtım günlerini yapacak durumu ve pozisyonunun olmadığını, Ardahanlıların Arda-Fedin soyunması halinde bu etkinliğine katılmayacaklarını, İBB ve yetkili kurumlara itiraz dilekçeleri başta olmak üzere bütün derneklerin  itiraz edecekleri HERKESİN MALUMU.  

Dernekler zaten birçok il derneğinin Arda-fed’den koptuğunu, yapılan etkinliklere kimsenin katılmadığını ardafedin bir tabelaya dönüştüğünü, yönetim, denetim, katılım ayaklarıyla enkaza dönüştüğünü  ifade ettiler. Biten bir yapının da ardahanı temsil etme şansının olmadığını ifade ettiler. Bu gerçeğe rağmen Ardahan İl Dernekleri  bu konuda birkez olsun bile toplantı yapamadılar.

 

Ardahan tanıtım Günleri de aynı şekilde il dernekleri ve federasyonlarla birlikte bir komisyon tarafından yapılması, Fakir Yılmazlı federasyon yönetiminin artık Ardahanlıları temsil edecek bir durumunun olmadığı, bu anlamda  federasyonun durumunun ele alınması  kapanması yada yeniden yapılandırılması için Ardahan il dernekleri bu konuda harekete geçmeleri ve bir  karara varmaları gerekmektedir. Yönetimi, denetimi, katılımı biten bir federasyonun Ardahanlıları temsil etme durumunun olmadınğını tüm Ardahanlılar görmektedir. Fakir Yılmaz Ardahan İl Derneklerini çağırarak amasız bir şekilde federasyonu  teslim etmeli. Dernekler yanaşmıyorsa  Ardahanlıların daha fazla zarar görmemesi için bu federasyon kapatılmalıdır..

Hakeza yönetimi, denetimi katılımı biten derneklerde mevcut. stk yapılanmasına büyük zarar vermektedirler. Bu yönlü derneklerinde kapatılıp topluma zarar vermelerinin önüne geçilmelidir..

 

İSTANBULAVRUPAYAKASI DERNEĞİ AŞURE  ETKİNLİĞİ ve  SULTANGAZİ MEHMETÇİK İLKOKULU  MÜDÜRÜ HAMZA ÖZTÜRK’Ü  ZİYARET ETTİLER…

 Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, Akın Bozkaya, Hamza Öztürk, Kemal Ruşan, Erkan Ardahanli Sanatci ve Alican Demir dahil, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekan

İl Dernklerimiz İçinde en faal olan derneklerden biri İstanbul Avrupa Yakası Adahanlılar Derneği . Dernek Eylül Ay’ında Aşure etkinliğinde yönetimle üyeleri birbiriyle buluştururken, Sultangazi İlçesinde,  Sultangazi Mehmetçik İlköğretim Müüdürlüğüne atanan  Hamza Öztürkü  makamında ziyaret ettiler.  

İst avrupa yakasi ardahan derneği yönetimi olarak hemşerimiz okul müdürü sn Hamza Öztürkü  de makamında ziyaret ederek bir STK’nın hemşeri bürokratlara, kamu görevlilerine karşı ortyaya koyması gereken duruşlarıyla ilgili güzel bir örnek ortaya koydular.

Başkan Akın Bozkaya ve YK üyeleri Hamza hocamızı makamında ziyaret etdik.  Bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakayı dolayı kendisine teşekkür ediyor,  yeni görevinde başarılar diliyoruz. Saygı değer hocam ve hemşerim bizleri en güzel şekilde ağırladı. Yerel, Kamu, bürokrasi, siyaset, sanat bir hemşerimizin bir yerlerde göreve gelmesi bizleri onurlandırmaktadır. Bu yönlü hemşerilerimizi bir stk olarak herzaman desteğimiz tam olacaktır görüşünü ifade ettiler…

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

Ardahan Kültür ve Sanat Platformu ardahan’da üç Gün Süren Mükemmel Bir Etkinliğe İmza Attılar..

Otomatik alternatif metin yok. 

Ardahanlı edebiyat, sanat ve bilim insanları tarafından oluşturulan Ardahan Kültür ve Sanat Platformu Ardahan edebiyatını ve sanatını doğduğu coğrafyaya taşıdı.

 

27-30 Eylül tarihleri arasında Ardahan’da gerçekleşen “Ardahan Kültür ve Sanat Günleri”ne Ardahanlı çok sayıda edebiyat, sanat ve bilim insanı katıldı..

 

Kura Köprüsü’nde k Buluşmaya Birlikte İmza Attılar…

Düzenlenen“Ardahan Kültür ve Sanat Günleri” 27 Eylül Perşembe günü tarihi kura köprüsü üzerinde kurulan, Ardahanlı edebiyat insanlarının, kitap stantların da yapacakları kitap imza etkinliği ile start aldı. Ardahanlı edebiyat insanları dört gün boyunca tarihi Kura Köprüsü üzerinde okurla buluşmaya devam ettiler.

 

Ayrıca;  ‘Demir Köprü’ olarak ta bilinen tarihi köprü üzerinde açılan resim ve heykel sergileri arasında Ardahan’da yaşayan halkların kullandığı müzik enstrümanları lir, akordeon, mızıka, tulum, erbane gibi halk çalgılarının nameleriyle geçmişe yolculuk yapıldı, yapılamya devam edecek.

 

Söyleşi, panel, tiyatro oyunu ve belgesel gösterimi yapılmaya başlandı..

“Ardahan Kültür ve Sanat Günleri” etkinliği içerisinde Ardahanlı araştırmacı, yazar ve tarihçilerin katılımı ile Dursun Akçam Kültür Merkezinde her akşam ayrı ayrı olarak Ardahan edebiyatı, Ardahan’ın yakın tarihi, Ardahan Sanatı, gibi konuları içeren söyleşi ve paneller ile Ardahanlı sanatçıların vereceği müzik dinletileri yapıldı. Yine etkinlik çerçevesinde Dursun Akçam Kültür Merkezi Tiyatro topluluğu tiyatro oyunu sergilerken Ardahanlı sinema yönetmeni Reis Çelik’in çektiği “Aşık Şenlik” belgeselinin de gösterimi yapıldı.

 

Dursun Akçam  Anıldı

Ardahanlı yazar ve düşünürDursun Akçam sonsuzluğa uğurlanışının on beşinci yılında Ardahan Kültür ve Sanat platformu ile Dursun Akçam Kültür ve Sanat vakfının ortaklaşa organize ettiği etkinlikte anıldı.

 

Ardahan Kalesinde halk konseri…

“Ardahan Kültür ve Sanat Günleri” 30 Eylül Pazar günü Ardahanlı sanatçıların Ardahan Kalesinde verdiği halk konseri ile son buldu.

 

Ardahan Kültür ve Sanat Platformu

Haber ve Foto Yunus Küçük – Doğu Medya- Ardahan

 

SENEMOĞLU DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPTI…

 

Göle Senemoğlu Derneği Yaptığı Olağan genel Kurulda, Kongrede iki liste yarıştı. Başkan adaylığı için Remzi Yeni, ile Zarif Çapan’ıın yarıştığı kongrede Zarif Çapan’ın  sunduğu liste kazandı. Senemoğlunun yeni başkanı Zarif Çapan oldu.

 

Ardahanın başarılı derneklerinden biri olan, yaptığı etkinliklerle her zaman ses getiren, Merkezi İstanbul Sultangazi İlçesinde bulunan Göle Senemoğlu Derneği Olağan genel Kurulunu, Kongrelerini dernek merkezinde icra ettiler. Kongreye ilgi büyük oldu.

 

Yoğun bir katılımın olduğu kongrede üye ve delegeler içeriye sığamadılar.  Yoğunluk  nedeni ile Senemoğlu'lular içeriye sığmayınca bir kısmı ayakta ve dışarıdan takip etmek zorunda kaldı mevcut başkan Yılmaz Yeni yapılacak kongrede adaylığını koymayarak başkanlık görevini sonlandırma kararı alınca adaylık başvurusu iki kişiden geldi Zarif Çapan ile Remzi Yeni yapılacak olan kongrede aday olduklarını açıkladılar.

SENEMOĞLU DERNEĞİ YENİ YÖNETİM KURULU :

1. Zarif Çapan

2. İsmail Cevahiroğlu

3. Bülent Kaya

4. Bülent Karabacak

5. Mehmet Gülmez

Yedekler

1. Şinasi Canbaz

2. Ahmet Akın

3. Cezayir Çapan

4. Önder Çapan

5. Gökmen Kılıç

Denetleme Kurulu

1. Tuncer Yeni

2. Erdal Çapan

3.Dilaver Külekçi

Disiplin Kurulu

1. Talip Kaya

2. Bahattin Çapan

3. Murat Yılmaz

 

ARDAHAN İŞ-STK DÜNYASI BÖLGEYE ÇIKARMA YAPTI..

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan

Ardahan Ticaret Odası, Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ardahan Valiliği, Belediyesinin ortaklaşa Ali Rıza Nasıroğlu  gibi sanayici  iş dünyasına yaptıkları çağrı ve davet üzerine  onlarca iş mı ve Ardahanın önde gelen STK’ları birbiriyle buluşurak Ardahan’a çıkarma yaptılar.

Odalar  ve valliliğin gelin doğduğunuz topraklara yatırım yapın çağrısı üzerine Ali Rıza Nasıroğlu  başkanlığında Ardahan’a çıkarma yapan iş dünyası 10 gün boyunca çeşitli etkinliklere, konferanslara katıldılar. Tatar Holding bünyesinde hizmet veren Gold Group, Gold Gümrükten İmdat Tatar, Köroğlu Makine  dan Adnan Köroğluna birçok sanayici katıldılar.   Karşılıklı görüş alışverişi yapıldı, bölgeye yatırım ve hizmetde öne çıkan iş adamlarına yönelik organizasyonlar yapıldı. Plaketler verildi.

 

ÇAPAN ÜYESİ OLDUĞU İTO TESİSLERİNDE YEMEK VERDİ..

 

İstanbul Ticaret Odası Meclis üyesi Önder Çapan, İTO’ya  ait olan Üsküdar cemile sultan korosu tesislerinde  yaklaşik 150 kişiyi yemekli bir toplantıyla ağırladı.  Davete icabet eden hemşerilerimizle koyu bir sohbet gelişti. İş ve yönetim yaşamında ortaya koyduğu başarılarından, toplumsal alana stk’lara yaptığı katkılarından  dolayı hemşerilerimiz İTO meclis üyesi çapanı kutladılar.

 

GENÇLER YAPTIKLARI DÜĞÜNLERLE  BEKARLIĞA VEDA ETTİLER..

Turizm-Hizmet sektöründe faaliyet gösteren Vapur büfeleri başta olmak üzere işlettiği büfelerle büfeciler Kralı olarak anılan Ali Rıza Avşarın Oğlu Şahin Avşar, Beykozun En Eski Esnaflarından Espender Avşarın Oğlu Umut Avşar, Baba lakaplı gıda sektöründe faaliyet gösteren Şemistan Yıldızın biricik kızı Beykoz’da yaptıkları düğünlerle bekârlığa veda ettiler.

 

Yapılan düğünlerde gençlerimizin % 1’i kendi il ve bölgelerinden evlilik yaparken büyük bir yüzde ise Karadeniz, Kastamonu, Ege, İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu bölgelerinden yaptıkları evliliklerle resmen bir Türkiye mozaiğinin oluşmasına imza atmaya başladılar. Her evlilik illeri ve bölgeleri birbirine akrabalık bağıyla bağlamaya başladı. Hepsine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

 

ETİKETLER : EYLÜLDEN EKİME MERHABA DERKEN SERHAT İŞ-STK DÜNYASINDAN HABERLER..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA