DERNEKLERİMİZDEN ETKİNLİK HABERLERİ

İstanbul Göle Ardahanlılar Derneğinin 23 Eylül Pazar Günü Kadın kollarının Kahvaltısı, aynı gün Hoç –Fed Üyesi Sıxırpet Derneğinin aşure programı, Arda-Fedin Pendikte kahvaltısı, Hoç-Fed Üyesi Dağcı Köy (Tikkoş) Derneğini 30 Eylülde Pikniği, yine aynı tarihte kendi dernek merkezlerinde Göle Senemoğlu Derneğinin kongresi 30 Eylülde yapılacak.
Bu haber 2018-09-21 09:48:38 eklenmiş ve 2047 kez görüntülenmiştir.

 

DERNEKLERİMİZDEN ETKİNLİK HABERLERİ

 

İstanbul Göle Ardahanlılar Derneğinin 23 Eylül Pazar Günü Kadın kollarının Kahvaltısı, aynı gün Hoç –Fed Üyesi Sıxırpet Derneğinin  aşure programı, Arda-Fedin Pendikte kahvaltısı,  Hoç-Fed Üyesi Dağcı Köy (Tikkoş) Derneğini 30 Eylülde Pikniği, yine aynı tarihte kendi dernek merkezlerinde Göle Senemoğlu Derneğinin kongresi 30 Eylülde yapılacak.

 Görüntünün olası içeriği: 17 kişi, Barış Koç, Alaattin Kılıç, Sadegül Yıldız, Tuncer Öztürk, Osman Avşar, Pasa Koc, Yılmaz Koç ve Yusuf Yasin Sit dahil, gülümseyen insanlar, iç mekan

SIXIRPETİN AŞURE PROGRAMI, Geçen hafta Bebereg-Sıxırpetin ileri gelenleriyle bir araya gelen Hoç-Fed (Hoçvan Dernekler Federasyonu) Üyesi  Samanbeyli Köyü Kültür Derneği ) bu hafta sonu ayın 23 de Pazar günü saat 14.00’dan saat 17.00 kadar sürecek olan aşure programı var. Aşure programında birbirleriyle buluşacaklar.

Otomatik alternatif metin yok. 

 

 

Dağcıköy (Tikkoş) Pikniği, Hoç-Fed Üyesi Tikkoş Köyü Derneğinin 30 Eylül Pazar günü Pendik Belediyesi Mesire alanında 1. Piknik şölenlerini icra edecekler.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, Ismail Avcı ve Gıyas Yılmaz dahil, gülümseyen insanlar 

 

 

SENEMOĞLU KONGRESİ, 30 Eylül Pazar günü kongresi yapılacak olan Senemoğlu başkanı Yılmaz Yeni yeniden aday olduğunu açıklayarak destek istedi. Yeni,

 Görüntünün olası içeriği: Yılmaz Yeni, ayakta, takım elbise ve yazı

 “Kıymetli dostlar,kıymetli köylülerim ,kıymetli dernek üyelerimiz ve birlikte yaklaşık 4yıl köyümüze hizmet ettiğim yönetim kurulu kardeşlerim,Güven Akbaba,Fikret külekçi , Paşa yeni ve Ruhat yeni ve yine derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar hizmet eden Başkanlarımız ve yönetimleri,sizden aldığımız görev bayrağını elimizden geldiği kadar ileriye taşımaya çalıştık.Sürenin ve imkanların el verdiği ölçüde iyi şeyler yapmak gelecek nesilere madi-manevi bir miras bırakmaya gayret ettik.Daha iyisi de yapılabilinirdi.Ancak,önceliğimiz takdir edersiniz ki derneğimizin fiziksel mekanını sizlerin destekleriyle sizlerin hizmetine sunmak oldu.Allah'a şükürler olsunki sizlere projelerimizle geldiğimizde bizlere güvendiniz ben ve arkadaşlarımda bu güvene laik olmaya çalıştık.Bundan sonraki çalışmalarımız yine köyümüzün ihtiyaçları kapsamında projelendirilecektir inşallah..

 Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, Yılmaz Yeni dahil, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Bu kapsamda bu süreçte edindiğim tecrübeleri ...30 09..2018 tarihli yapılcak genel kurulumuzda yeniden DERNAK BAŞKANLIĞINA ADAY OLARAK sizlere hak ettiğiniz hizmetleri sunmak için destekleriniz ve dualarınıza ihtiyaç duyan kardeşiniz olarak siz Aziz köylülerimi en derin saygı ve sevgilerimle selamliyorum ve hepinizi genel kurula katılmanızı önemle rica ediyorum

 

BİSMİLLAH diyerek yeniden..Yılmaz YENİ demeniz ve onaylamanız İstanbulda ki temsilimizi dahada güçleneceğinin sözü olsun sizlere..  "Sosyal sorumluluk Hizmet'ibu dünyada yaşama ayrıcalığı için ödenmesi gereken bir vicdani borçtur."

 

İSTANBUL ARDAHANLI GÖLELİLER DERNEĞİ KAHVALTISI, Merkezi esenyurtta bulunan Derneğin Kadın Kolları başkanlığının organşizasyonun da yapılacak olan kahvaltı  bu Pazar 23- Eylül günü saat 10 . 00 da başlayacak.

 

ARDA-FED KAHVALTI, Ardahan Dernekler Federasyonu da 23 Eylül Pazar Günü Pendik Tuzla Marina adlı restauranta il-ilçe dernekleriyle kahvaltı programında buluşacak. 

ETİKETLER : DERNEKLERİMİZDEN ETKİNLİK HABERLERİ
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA