HOÇVAN BÜYÜK AİLESİ EMEK ve HELİN’İN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU..

Hovan Dernekler Federasyonu (Hoç-Fed) Başkanı Latif Yılmaz’ın oğlu Emek Yılmazın hayatını Helin Dilek’le birleştirdiği düğün töreninde Hoçvanın büyük Ailesi birbiriyle buluştu.
Bu haber 2018-09-16 07:06:19 eklenmiş ve 3202 kez görüntülenmiştir.

 

HOÇVAN BÜYÜK AİLESİ EMEK ve HELİN’İN  DÜĞÜNÜNDE  BULUŞTU..

 

Hovan Dernekler Federasyonu (Hoç-Fed)  Başkanı Latif Yılmaz’ın oğlu Emek Yılmazın hayatını Helin Dilek’le birleştirdiği düğün töreninde Hoçvanın büyük  Ailesi birbiriyle buluştu. Hoçvanın 21 köyünden her aileden temsilciler ve Hoçvan bütün sivil toplum örgütleri, dernekleri istisnasız bu düğünde birbirleriyle buluştular.

 

İstanbul Maltepe Sahilinde yapılan nikah ve düğün törenine Hoçvan sivil toplum örgütleri (STK),  iş, siyaset, sanat dünyası; damat ve gelinin çevresinden davetliler, değişik stk’lardan, davetlilerden yoğun bir katılım oldu.

 

Düğün belediye memurunun nikahı kıymasıyla başladı. Federasyon başkanı Latif Yılmaz hayatının en mutlu, en heycanlı günlerinden birini yaşarken, bekarlığa veda eden Emek Yılmaz’ın o gür sesi ile nikah memuruna verdiği cevaplar büyük alkış aldı. bekarlığa veda eden Emek Yılmaz gür sesi ve esprili çıkışı ile geceye damgasını vurdu. O gür sesi ve çıkışı ile ile “liderlik genetik birşey Emek Yılmaz toplumsal alanda babasını geçecek” espirilerine de neden oldu.

 

KANSERLE MÜCADLE İÇİN BAĞIŞTA BULUNULDU…

 

Nikahın ardından düğün takı töreniyle devam etdi. Yoğun katılımdan dolayı uzun süren takı töreninde, masalara bırakılan zarflarlarla da kanserle mücadele vakfı olan Türkiye Meme Vakfına(MEVA ) da bağışta bulunuldu.

 

DEVLER BU DÜĞÜNDE BİRBİRİYLE BULUŞTU…

Açık havada yapılan 1000 kişilik devasa salon yetmedi. Yoğun katılım nedeniyle ekstradan onlarca masa daha açıldı.

Düğüne bölge iş dünyamızın lideri Yakup Süt başta olmak  üzere onlarca firma, iş,  stk, siyaset, yerel yönetim temsilcileri gönderdikleri çelenklerle de genç çiftin düğünü kutladılar.

Sunumunu Turgay Zorbanın yaptığı düğüne, bölge iş dünyamızın devleri Yusuf Süt, Volkan Kaya, Saffet Yılmaz başta olmak üzere .. yüzlerce iş iş adamı, esnaf, Rodi Baz gibi Hoçvanlı aydınlarda bu düğünde birbirleriyle buluştular.

 

KÜRT KÜLTÜRÜ ve MÜZİĞİNİ YANSITMADA ZAYIF KALINDI..

Yılmaz Ailesi stk ve iş dünyası başta olmak üzere birçok bakımdan bölgemizin önden gelen ailerinden. Başkan Latif Yılmaz, 2000’li yıllardan beri STK’ların içinde, en aktif rol alan stk yöneticilerinden, toplumsal alana en duyarlı şahsiyetlerden biri.  Duruşu, temsil kabiliyeti ve uzmanlığı ile iki dönemdir Serhat bölgesinin en ciddi stk’sı Hoç-Fedin başkanlığını yapmaktadır. Katılım, güç, stk vb. bir çok bakımdan adeta yılın düğünü olan  bir düğüne imza atılırken, düğünde başkanın her etkinlikte ortaya koyduğu o güzel kürtçe açılış konuşmasından selamlamasına bir nüve görmediğimiz gibi, Kürt Kültürü ve Müziğini yanıstmada da zayıf kalındı.

 

 HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ…

 

ETİKETLER : HOÇVAN BÜYÜK AİLESİ EMEK ve HELİN’İN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA