AMERİKA SURİYE’Yİ İŞGALE HAZIRLANIYOR, HER AN DÜNYANIN BÜYÜK BAŞKENTLERİ VURULABİLİR..

AMERİKA SURİYE’Yİ İŞGALE HAZIRLANIYOR, HER AN DÜNYANIN BÜYÜK BAŞKENTLERİ VURULABİLİR.. Dünya ayakta uyuyor, amerika ve israil dünyayı işgale son hız hazırlanıyorlar, her an nükleer silahlarında kullanıdığı savaş kapıda..
Bu haber 2018-08-27 21:02:45 eklenmiş ve 1341 kez görüntülenmiştir.

 

AMERİKA SURİYE’Yİ İŞGALE HAZIRLANIYOR, HER AN DÜNYANIN BÜYÜK BAŞKENTLERİ VURULABİLİR..

 

Dünya ayakta uyuyor, amerika ve israil dünyayı işgale son hız hazırlanıyorlar, her an nükleer silahlarında kullanıdığı savaş kapıda. Kısa zxamanda suriye resmen işgal hareketi başladı bile…

 

Amerika Suriyeyi işgale hazırlanıyor.   Amerikan Savaş gemileri Suriye’yi vuracak şekilde Akdeniz’de konuşlanırken diğer savaş gemileri de Akdeniz’e doğru yola çıktılar. Sadece  Akdeniz değil pasifik okyanusunda da benzer bir yapılanmaya gittiler.

 

Doların itibarını kaybetmesi, ABD’nin 22 Trilyon dolar dış borcu ve her yıl 1-2 trilynolar açık vermesi ABD’yi çöküş çizgisine getirdi. Dünya tek kutuplu olmaktan çıkıyor.

 

Eski dünyada ABD istediği ülkede askeri darbe, terör ordu ve örgütleriyle, açık gizli işgallerle, diktatörlerle politikalarını hayata geçiriyordu. Ama Kudüs’ün İsrailin başkenti olma yolunda attığı adımda dünya genelinde yalnız kaldı.

 

Ortadoğu’da Türkiye’yi yıkamamaları, 15 Temmuz fetö işgal hareketinin başarısızlığa uğraması, Kürtler adına alana döşedikleri terör ordu  ve örgütlerinin, iş-itin çökertilmesi sonucu korsan terör devleti israili koruyacak, enerji kaynaklarını koruyacak paravan bir kürt devleti projesinin de çökmesi sonucu abdnin elinde tek koz kaldı bir dünya savaşı çıkarmak.

 

Bu anlamda Amerika Suriye’ye saldıracak ve Suriye’yi direkt işgal etmek için bütün hazırlıklarını yapmaya başladı. Amerika ve İsrail halkı uyanıp bu küresel katilleri yıkıma uğratmazsa, birer terör ve saldırı devletlerine dönüşen abd ve İsrail rejimlerini yıkamazlarsa… durduramazlarsa nükleer silahlarında kullanılacağı bir dünya savaşı büyük bir savaş bütün dünyayı sarmaya başladı…

 

Çünkü terör devletlerine dönüşen Amerika ve siriailin buradan çıkışları artık yok. Bu halleriyle ya dünyayı savaşla yeniden düşürüp işgal edecekler yada yıkılıp gidecekler. Yıkılrlarken de bütün dünyayı birlikte yıkmaya bakacaklardır…

Büyük savaş kapıda abd ve İsrail Suriyeye saldıra ve açık işgale giriştikleri anda nükleer silahlarını Moskova, Pekin, İstanbul, Tahran… artık vurulacak kaç nokta varsa hepsine bir anda saldırıya geçmeye bakacaklardır…

 

Rusya ve Çin başta olmak üzere dünya sahnesine çıkan yeni güçler abd ve İsrail halklarını yok olmaya ve onlarla birlikte bütün dünya insanlığını yok olmayla yüzyüze getiren abd ve israil terör rejimlerini bu iki ülkenin halklarının işbirliği ile yıkabilecek projelerle savaşlarla duruma hem içerden hem dışarıdan müdahale edebilecek yol ve yöntemleri acilen bulmalıdırlar. Trump nethanhu vb. sergerderler çağımızın en zavallı insanları. Ve kendilerini sarmalayan küresel katil firmalara, Siyonistlere..  karşı yapabilecekleri hiçbirşeylerinin olmadığını da birer zavallı olduklarını da dünya kavramalıdır…

Bir başka deyişle dünya bütün insanlığı sarmalayan yeni bir sisteme geçerken abd ve İsrail terör devletleri yıkılırken bunlarla birlikte dünyanın yıkılmaması için gezegen boyutunda hertür İMKANIN DÜNYANIN GERİ KALANI TARAFINDAN KULLANILMASI GEREKMEKTEDİR. Yoksa insanlığın binyıllardır kazanımı ve uzayda kolonileşmesi insanın uzaya açılma dönemi siber uzay  dönemi… insanlık her şeyini yaşadığı dünyayı kaybetme ile yüzyüze. 

Dünya büyük bir sınavla karşı karşıya abd ve israili ele geçiren  bu yok edici katilleri ya yok edecek yada dünya yok olacak…

 

AMERİKA SAVAŞ GEMİLERİ SURİYE’Yİ VURACAK ŞEKİLDE AKDENİZDE KONUŞLANDI…

 

Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü Sözcüsü İgor Konaşenkov, Akdeniz’deki ABD gemilerinin Suriye’yi her an vurabileceğini söyledi. Konaşenkov açıklamasında ayrıca ABD’ye ait başka savaş gemilerinin de Basra Körfezine yaklaştığını söyledi.

 

Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov basına yaptığı bir açıklamada ABD'nin Akdeniz'deki gemilerinde çok sayıda Tomahawk tipi füze taşıdığını ve bu füzeler ile her an Suriye'yi vurabileceğini söyledi.

 

Konaşenkov açıklamasında, "Akdeniz'e gelen ABD gemilerinin şu anki hedefi Suriye'yi gösteriyor" ifadelerini kullandı.

 

GEMİLER YERLEŞTİRİLDİ

 

ABD'ye ait gemilerin 25 Ağustosta Akdeniz'e getirildiğini belirten Konaşenkov, "Gemiler Suriye'nin istenilen noktasını vurabilecek istikamette yerleştirildi" dedi.

 

'BAŞKA SAVAŞ GEMİLERİ DE YAKLAŞIYOR'

 

Konaşenkov ayrıca gemilerin yerleşimi sürecinde İngiliz özel hizmetlerinin bulunduğunu belirtti. Konaşenkov açıklamasında ayrıca ABD'ye ait başka savaş gemilerinin de Basra Körfezine yaklaştığını söyledi.

 

ETİKETLER : AMERİKA SURİYE’Yİ İŞGALE HAZIRLANIYOR HER AN DÜNYANIN BÜYÜK BAŞKENTLERİ VURULABİLİR..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA