AMERİKA-İSRAİL DÖŞEDİ RUSYA KIRDI. 86 BİN TERRÖRİST ve BİN BAŞ ÖLDÜRÜLDÜ…

Suriye iç savaşında ABD ve İsrailin Alana döşediği Teröristleri Rusya ot biçer gibi kırdı. 90 bine yakın terörist ve 1000'e yakın elebaşları rusya tarafından imha edildi. Suriye rejmi Rusyanın desteğiyle ülkenin % 97’sine yeniden hakim olmaya başladı.
Bu haber 2018-08-22 18:08:27 eklenmiş ve 1320 kez görüntülenmiştir.

AMERİKA-İSRAİL  DÖŞEDİ, RUSYA KIRDI. 86 BİN TERRÖRİST ve BİN BAŞ  ÖLDÜRÜLDÜ…

Suriye iç savaşında ABD ve İsrailin Alana döşediği Teröristleri Rusya ot biçer gibi kırdı. 90 bine yakın terörist ve 1000'e  yakın elebaşları rusya tarafından imha edildi. Suriye rejmi Rusyanın desteğiyle ülkenin % 97’sine yeniden hakim olmaya başladı.

 

Bir başka deyişle teröristleri, diktatörleri, paralı askerleri, katilleri, lejyonerleri  alana İsrail-ABD döşerken Rusya gibi ülkelerde sıranın kendilerine geleceğini bnildiklerinden... bunları yok ediyorlar. Rusya’yı 20 bine yakın  tröristi etkisiz hale getiren Türkiye 2. sırayı aldı… 

 

Milyonlarca sivili katl etme, soykırım göçe zorlamada ise dünya genelinde 100 yıldır 1. abd ve israil firmalrında. Soykırımda işgal yok etmede yüzyıllardır abd firmaları cia-mosad 1. liği kimseye kaptırmadılar. Hedeflerinde birkaç milyar insanı soykırıma tabi tutma var...

 

ABD çöküşte ve Kürdistanda çekildiğinde ise geri kalan terör guruplarını etkisiz hale getirmede Türkiye 1. alabilir… Rus yetkililer yaptıkları açıklamalarda parayı ve gücü tek ilah olarak gören terörizmin kural ve değerleri yoktur. Birileri finanse ettikçe de hep var olacaklardır...

 

 Rusya'dan Suriye Açıklaması: 86 Bin Militanı ve 830 Komutanı Öldürdük

 

Rusya, Suriye'de düzenlediği operasyonlar boyunca 86.000 militanı ve militan grupların 830 komutanını öldürdüğünü açıkladı.

 

Rusya Savunma Bakanlığı yetkilileri, daha önce ülke topraklarının sadece yüzde 8'inin kontrolünü elinde tutan Suriye ordusunun, Rus hava güçlerinin Suriye'deki operasyonları sırasında ülke topraklarının yüzde 96.5'inin denetimini yeniden ele geçirdiğini belirtip, operasyonları boyunca Suriye'de 86.000 militanın ve militan gruplarının 830 komutanının öldürüldüğü açıkladı.

 

BAKANLIK AÇIKLAMA YAPTI

 

Rusya Savunma Bakanlığı, Rus güçlerinin Suriye'deki terörist gruplara karşı 2015'te başlattığı operasyonlardan bu yana ülkede elde edilen sonuçlara ilişkin bir açıklama yaptı.

 

"TOPRAKLARINI GERİ ALDI"

 

Yapılan açıklamada yer alan bilgilere göre, ağırlıklı olarak Rus hava güçlerinin düzenlediği fakat bazen Rus donanma güçlerinin de dahil olduğu operasyonlar sonucunda Eylül 2015'ten önce ülke topraklarının sadece yüzde 8'ini denetiminde bulunduran Suriye ordusu şu anda topraklarının yüzde 96.5'inin kontrolünü elinde tutuyor.

 

"86 BİN MİLİTAN ÖLDÜRÜLDÜ"

 

Ayrıca, Rus güçlerinin operasyonları boyunca Suriye'de 86.000 militanın ve militan gruplarının 830 komutanının öldürüldüğü belirtildi.

 

 

ETİKETLER : AMERİKA-İSRAİL DÖŞEDİ RUSYA KIRDI. 86 BİN TERRÖRİST ve BİN BAŞ ÖLDÜRÜLDÜ…
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA