Osman ve Devriş Arslan'ın Amcaları Vefat Etdi...

Bölge STK -İŞ Dünyası yapılanmamızın en önemli aktörlerinden olan Arslan Ailesinden de Osman Arslan ve Bayramoğlu (Qora) Dernek Başkanı Devriş Arslan'ın amcaları Mustafa Arslan'da hakkın rahmetine kavuşanlar arasındaydı.
Bu haber 2018-08-19 05:37:01 eklenmiş ve 3293 kez görüntülenmiştir.

 

Osman ve Devriş Arslan'ın Amcaları Vefat Etdi...

 

Dün İstanbul'da İstanbul'un muhtelif semtlerinde hemşerilerimizin vefatları vardı.  Bölge STK -İŞ Dünyası yapılanmamızın en önemli aktörlerinden olan Arslan Ailesinden de  Osman Arslan ve Bayramoğlu (Qora) Dernek Başkanı  Devriş Arslan'ın amcaları Mustafa Arslan'da hakkın rahmetine kavuşanlar arasındaydı.

 

Küçükköy Ehlibeyt Camiinde ikindi namazında kaladırılan cenazeye Hoçvan İŞ-STK dünyası yoğun katılımıyla cenaze kaldırıldı. Hoçvan Federasyonu Başkanı Latif Yılmaz, federasyonun önceki dönemlerde başkanlık yapan  Yakup Mavzer, Güven Yılmaz, bölgemizi ilgilendiren her etkinlikte muhakak yer alan Panig (Tunçoluk) Derneği Başkanı Memet YIldız, Davut Demir, İbrahim Yılkdız, Şeref Caferoğlu, Halit Avşar  gibi STK yöneticileri, Qora Derneği Başkan ve bütün yönetimleri cenazede hazır bulundular.

 

Ülkemizi dünyaya taşıyan bir marka olan Bayramoğlu Döner'in de akrabaları olan Mustafa Arslanın cenazesine Bayramoğlu Dönerden İbrahim-Halim Arslan ve Arslan ailesinden Nadir Arslan, Cemal Arslan  başta olmak üzere birçok iş adamı katılırken, Saffet  Balıkçılık gibi bölgemizin dev firmaları  da cenaze törenine katılanlar arasındaydı.

 

İş-STK dünyasından yoğun bir katılımın olduğu cenaze merasiminde Osman Arslan ve dernek başkanı Devriş Arslanla Arslan Ailesi taziyeleri Ehlibeyt Camisinde kabul ettiler. Cenazenin ardından adet olduğu üzere taziyeye gelenlere yemek ikramı yapıldı.  

 

Cenaze için yurdun dörtbir yanından gelen hemşerilerimizle İstanbuldaki hemşerilerimiz arasında bir taraftan hasret giderilirken, diğer yandan yoğun sohbetler gelişti...

 

ARSLANLAR CNZ FOTO GALERİ... 

 

 


ETİKETLER : Osman ve Devriş Arslan'ın Amcaları Vefat Etdi...
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA