ÇİN DE, RUSYA GİBİ MEZOPOTAMYA'YA İNİYOR...

Rusya gibi Çin de Dünyada hüküm sürme ve dönen oyunları engellemenin yolunun Mezopotamya'ya inmekle mümkün olduğunu görmeye ve anlamaya başladılar...
Bu haber 2018-08-06 22:12:39 eklenmiş ve 1724 kez görüntülenmiştir.

 

ÇİN DE, RUSYA GİBİ  MEZOPOTAMYA'YA İNİYOR...

 

Rusya gibi Çin de Dünyada hüküm sürme ve dönen oyunları engellemenin yolunun Mezopotamya'ya inmekle mümkün olduğunu görmeye ve anlamaya başladılar...

 

Küresel katillerin yüzyıllardır dünyayla oynamsı Çin-Rusya-Türkiye gibi ülkelerin karşı harakata girişmesiyle tersine dönmeye başladı. Rusya gibi Çin'de Mezopotamya ya inilmedikçe dünyada hüküm sahibi olunmaycağını gördüğü gibi,  ABD ve Korsan Terör devleti israilin dünyayı patlatmaya doğru götürüklerini de net görmeye başladılar.

 

ABD-Uyduruk Arap Rejimleri, Korsan Terör devleti İsrail ve İsraili besleyen molla rejmi, mısır gibi diktatörlükler için sona gelindi.  Dünya yeniden yapılanmaya giderken bütün dünyayı  saracak bir savaş ta tüm dünyayı kaplamış durumda. Bu savaşın şiddet boyutu, büyüklüğü doğrudan ABD-İsrail halkının kendi derin-terörist rejimlerine ne kadar sahip çıkacaklarıyla doğru orantılı bir savaş olacak. Halk dünyayla yüzyıllardır oynayan baronları, siyonistleri ve teröristleri ekarte ederse yeni dünyanın aktörleri Çin-Rusya-Hindistan ve onları takip eden Türkiye -Brezilya gibi ülkeler yeni büyük güçler olarak ortaya çıkacakları gibi, dünya generlinde de hiçbirşery eskisi gibi olmayacak.

 

İnsanlık birbiriyle savaşma düşürme yerine uzayda kolonileşme, BM'nin yeni boyutu ise tek dünya devleti olarak insanlığın uzaya açılmada insanlığın önündeki engelleri kaldırmaya yönelecek yeniden bir yapılanmaya kayacaktır. Buna verilecek en güzel örnek CERN projesidir. Bilim adamlarının iinterneti insanlığın ortak kullanımına sunmalarıyla siber uzay çağına geçti insanlık. Birbirini safari hayvanları gibi avlayan insanın yerini kafasını kaldırıp Allahın verdiği nimetleri gören insan tipi  tüm dünyayı tek devlet haline getirecektir. Asıl rekabet uzayda, uzaya açılma da olacaktır...

 

Firavunun musanın peşine düşmesi gibi yüzyıllardır insanlığın peşine düşüp yok etme kölelştirme düşürme üzerine şeytanın aklına gelmeyen oyunları sergileyen küresel katiller, siyonistler için yarılan deniz birleşmeye ve hepsini boğmaya başladı.  Burada bütün dünya halk ve devletlerinin dikkat etmesi gereken durum küresel katillerin abd-israil gibi devletlerdeki gizli silahllanma ile dünyayı havaya uçurma senaryolarını engelleme ise bütün insanlığın karşısına çıkan en büyük en ağır sorundur. Bu bağlamda dünya sahnesine çıkan yeni güçler cia-mossad-nasa vb. bilinen-bilinmeyen kurumların;  yapıların  ardiyesine girmeleri bir zorunluluktur. Bu öylesine büyük bir zorunluluk ki dünyanın direkt kaderini ilglendiren bir zorunluluktur. Bunun yanı sıra insanlığın kaderi tüm ulusların açık ve şefaf bir yönetime kayarak hiçbir ulusun öbüründen saklayacağı sırrı kalmayacaktır.  Bilinen -bilinmeyen silah bilim ve hergelişme ortak bir havuzda toplanarak insanlığın hizmetine sunulacaktır... İnsanlığın ana sorunu en büyük sorunu görünmeyen, hesaplanmayan dünyayı yok edecek tehlikelere yönelmek olacaktır. Örneğin öngörülmeyen bir hızda ve büyüklükte bir cisim dünyaya çarptığında bin yıllardır insanlığın oluşturduğu medeniyet yok olacak milyarlarca yıl kaybedilecektir. Çıkış alternatif dünyalardır...

 

Yeni dünya sisteminde en büyük silahın insanın kendisinin, insan beyni olduğunu, insan denen virüsün istese tüm uzayı yok edecek bir tehlike olduğunu, akıl denen nimetin tanrının insanda tezahürü olduğunu, bunun tasavuf felsefesinde enel hak la formüle edildiğini zevzek insan kavrayacaktır.  Bu anlamda insanlığın en büyük sorununun  insanın bu hastalığını yok etmeye odaklanma olacağını bütün uluslar kavrayacak, başkasına kazık yada oyunun  kendisine yaptığını tüm uluslar kavrayacaktır.  Özetle en ufak mikro organizmadan tepede bulunan bilim adamı barona tüm dünyanın canlı yaşamın kaderi birbirine bağlıdır. Siyonizmin, küresel katillerin oyunlarının insanlığın karşı karşıya olduğu sorunları görmesini geciktirmekten başka bir işe yaramadığını da kandırıp kullandıkları halklar uluslar ve  tüm dünya kavrayacaktır. Üstün yaratık yahudinin de bedevi arabın kötü bir kopyası olduğunu, bedeviden geri bir yaratık olduğunu da üstünlük gazıyla efsunlanan gariban yahudi de kavrayacak biraz şok olacaktır. Bu da normal bir durumdur ameliyatan çıkınca bende şok yaşamıştım. Mikro organizmada ki hücre ile bizim hücrenin kardeş olduğunu da tüm insanlık kavrayacaktır. (x1)

 

Şimdi uzaydan yere inelim... Avusturya'da yayınlanan Contra Magazin dergisi, Çin'in Suriye'deki terörle mücadele faaliyetlerine dahil olmasının ABD için kabus senaryosu olacağını yazdı.

 

Çin'in Suriye Büyükelçisi Qi Qianjin'in Pekin'in Suriye halkına ve hükümetine büyük yardım sunma niyetinde olduğu açıklamasını değerlendiren Contra Magazin yazarı Von Marco Maier, Çin'in Suriye'deki terörle mücadele sürecine olası dahlinin ABD'nin kabus senaryosu olacağını vurguladı.

 

 

Suriye'nin İdlib kentinde ABD ve Körfez ülkeleri tarafından desteklenen El Kaide'ye bağlı Çin'den giden cihatçıların bulunduğuna dikkat çeken Maier, Pekin'in ayrıca son yıllarda Çin'den Suriye'ye giden binlerce Uygurlu teröristi yok etmeyi planlandığını belirtti.

 

Bu bağlamda, Rusya ve İran'ın yanı sıra Çin'in de bölgede aktif hale gelmesi halinde Suriye hükümetinin ülkenin tamamında kontrolü ele geçireceğini ifade eden Maier, "Bu durum, ABD ve Körfez ülkeleri için kabus senaryosu olur" diye vurguladı.

 

Dip Not (x1) Biz Kürtler insanlığın atası olduğumuz için çocukalrımıza (dünyada ki tüm uluslar) yol göstermek zorundayız...  Kutsal kitaplarda öyle diyor Nuhun gemisi Agiri (Lav) -Ağrı'da  karaya oturdu.  Adem Adene (Aşağı Mezopotamya ya) indi.  Biz Adem ve Nuhun Çocukları (kürtler) burada doğduk, bizim çocuklarımız (insanlık) buradan dünyaya yayıldılar... (Not bu dip not kürt lafını duyan ırkçılara  kötü dokunacak ama biraz gülmek için yapılan bir espridir, ama tarih şahittir dinler ideolojiler mezopotamyadan çıkar yayılır, ırkçıların hoşuna gitmeyeck bir cümle daha: Kürtler dünyanın sigortasıdır. Bu nüfusla oynama dünyayı yok edecek en büyük tehdit ve tehlike olduğunu giderek dünyada ki tüm uluslar kavramaya başladı. Kürdistan-Mezopotamya insanlık tarihi boyunca barbarlıkları absorbe eden medenileştiren tek coğrafyadır. Küresel katillerin Kürtleri Mezopotamyadan söküp atma planları insanlığın bütün dünyanın engeline takıldığını normal IQ lar analamayabilir ama soykırımcılarla onları medinelştirmek için yola çıkan yeni güçler ne demek istediğimizi fevkalde biliyorlar. İnsanlık iki şıklı bir seçenekle karşı karşya ya herro- ya merro, bu herro-merroyu da bizim feqiler (kürt dil-din bilimcileri) sonra açıklayacaklar...)

ETİKETLER : ÇİN DE RUSYA GİBİ MEZOPOTAMYA'YA İNİYOR...
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA