ERMENİSTANDAN KOŞULSUZ TÜRKİYE ÇAĞRISI...

Küresel katil Firmaların Sarkisyanlarla dizayn etmeye çalıştığı izole edilmiş Türkiye düşmanlığı ve diasporalarla işgal edilmiş Ermeni politikası iflas etdi.
Bu haber 2018-07-31 19:03:30 eklenmiş ve 940 kez görüntülenmiştir.

 

ERMENİSTANDAN KOŞULSUZ TÜRKİYE ÇAĞRISI...

 

Küresel katil -soykırımcı firmaların Ermenleri Osmanlı ve Kürdistandan koparmak için Ermenileri Kürdistanın kadim toprakları olan Eriwan'da devletleştirmesi projesi ters tepti. İstanbuldan kafkaskalara, birbaşka deyişle Doğu Avrupa sınırlarından Hindistan, Pakistan, Çin sınırlarına kadar bütün coğrafyanın Ermenilerin, Türklerin, Kürtlerin, Anadolu Rumlarının ve diğer buradaki etnitiselerin, değişik inanç guruplarının ana vatanı olduğunu Ermenilerde görmeye başladı.  Bu coğrafyada sınır çizmenin ölümcül bir tuzak olduğunu görmeye başladılar.

 

Küresel katil Firmaların  Sarkisyanlarla dizayn etmeye çalıştığı izole edilmiş Türkiye düşmanlığı ve diasporalarla işgal edilmiş Ermeni politikası iflas etdi. Ermeniler koşulsuz bir şekilde Türkiye ile ilişkileri geliştirme ve bütünleşmenin yollarını aramaya başladılar.

 

Geçmişteki yazı ve analizlerde de belirttiğimiz gibi Afganistandan Filistine halklar arasında sınırlar giderek önemini kayb ediyor. Halklar yeniden bir siyasal yapılanmayla ırk-dil-din üstü yeniden bir yapılanmayala siyonizimin vurduğu  yüzyıllık darbeleri onlara ve patronları küresel katil firmalara  yedirmeye başladılar...

Yakın bir gelecekte Gürcistan, Filistin orta asya, önasya ülkeleri, suriye, iran, ırak halkları da sınırları kaldırarak ortdoğu-asya-önasyanın en güçlü birleşik devletlerini, yeniden bir siyasal yapılanmayı Rusya ve Türkiye gibi yeni devlerin, yeni medeniyetlerin öncülüğünde hayata geçirmeye başlama dönemine girdiler.

 

Bu gelişmeler çarlık ve osmanlıyı küresel bazda iki önemli stratejik ortak noktasına çekerken, Ankara ve Moskovanın etki alanın da Çin'den Afrikanın derinliklerine kadar genişleten yüzyılımzın en büyük siyasal gelişmesi ve siyasal hareketi oldu. Yahudi halkı da uyanıp siyonist israili yıkıp bu kervanla bütünleşirse dünya siyasal bakımdan yeni bir döneme rahatlıklal geçecektir. Yahudiler siyonbist rejmi yıkmayı becermezlerse alanihaye küresel katil firmalrın terör ve soykırım karargahı israil denen terör devleti birgün batırılacaktır.

Ermenistanıun bu çıkışı Kürtleri ve Ermenileri aldıkları dolarlalrla pazarlayan bütün halk düşmanlarının, terör  örgütlerinin de sonunu getiren büyük bir gelişme oldu. Çarlık ve Osmanlının stratejik ortaklığı küresel bazda yüzyıllardır insanlıkla oynayan bütün küresel katillerin çanlarına ot tıkamaya başladı.

 

Asya, Ön Asya, Afrika, Ortadoğu halklarını n içine girdiği bu yeniden siyasal yapılanma ABD, İsrail gibi yüzyıllardır dizayn edilen halklara da kısa zamanda sıçrayacaktır. Yakın bir gelecekte bu halklarda içlerindeki derin yapıları, terörist, soykırımcı yapıları ablukaya alarak uyancaklardır. Nerden bakarsanız bakın Küresel katil firmalar için çember giderek daralıyor. Küresel katillerinm ise tek bir silahı var Amerika ve israili patltarak-bir dünya savaşı çıkararak dünyayı batırma projesi için ne gerekiyorsa yapacaklardır...

 

Ermenistan’dan ‘Türkiye’ çağrısı!

 

Sarkisyan iktidarına son vererek Ermenistan Başbakanı olan Nikol Paşinyan, Türkiye’ye tarihi bir çağrıda bulunarak “Ön koşulsuz olarak diplomatik ilişkiler kurmaya hazırız” mesajı verdi.

 

Geçtiğimiz aylarda yaşanan sokak protestoları sonrasında Sarkisyan iktidarına son vererek Ermenistan Başbakanı olan Nikol Paşinyan, Türkiye ile ön koşulsuz olarak diplomatik ilişkiler kurmaya hazır olduklarını söyledi.

 

“SINIRIN ERMENİSTAN TARAFI DAİMA AÇIK”

 

Katar merkezli El Cezire televizyonuna bir mülakat veren Paşinyan, “Türkiye, Ermenistan ile sınırlarını kapatan taraf. Sınırın Ermenistan tarafı daima açık. Ermenistan, Türkiye’yle ön koşulsuz olarak diplomatik ilişkiler kurmaya hazır” ifadelerini kullandı.

 

“MÜZAKERELER İÇİN HAZIRIZ”

 

Azerbaycan ile Ermenistan arasında 90’lardan bu yana sorun haline gelen Dağlık- Karabağ konusunda da çözüm istediklerini belirten Paşinyan, “Bu sorunu barışçı yollarla çözmek için gerçek bir arzumuz var. Müzakereler için hazırız. Ancak sindirme atmosferinde bir şey yapmayacağımız konusunda ısrar etmek istiyorum. Barış atmosferi yaratmak önemli.” ifadelerini kullandı.

 

“ALİYEV, DEĞİŞİMDEN KORKUYOR”

 

6 gün süren sokak protestolarının ardından Sarkisyan iktidarını deviren ve buna da ‘Kadife Devrim’ adını veren Paşinyan, Azerbaycan’da da benzer değişimlerin yaşanabileceğini savundu. Paşinyan, ” İlham Aliyev’in Azerbaycan halkının Ermeni devriminden etkilenmesi ve benzer değişimleri Azerbaycan’da denemesinden korktuğunu düşünüyorum. Azerbaycan hükümetinin artan saldırganlığının nedeni bu durumla bağlantılı.” şeklinde konuştu.

 

ETİKETLER : ERMENİSTANDAN KOŞULSUZ TÜRKİYE ÇAĞRISI...
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA