CHP'Lİ VEKİLLLERDEN KORKUNÇ İDDİA, TÜRKİYE'Yİ FİLİSTİN GİBİ YAHUDİLERE SATIYORLAR...

CHP'Lİ VEKİLLERDEN KORKUNÇ İDDİA, TÜRKİYE'Yİ FİLİSTİN GİBİ YAHUDİLERE SATIYORLAR...
Bu haber 2018-07-29 09:45:25 eklenmiş ve 1441 kez görüntülenmiştir.

 

CHP'Lİ VEKİLLERDEN KORKUNÇ İDDİA, TÜRKİYE'Yİ FİLİSTİN GİBİ YAHUDİLERE SATIYORLAR...

 

CHP'li  Vekiller Ak Partinin milli-manevi değerleri kullanarak çaktırmadan Türkiye'yi yahudilere pazarladıklarını, sattıklarını, AKP'nin  Filistin, Kudüs din-devlet kavramlarını kullanarak çaktırmadan Filistin gibi Türkiye Topraklarını ve Ovalarını İsraile ve Yahudilere satıyorlar. Iğdır Ovasının tamamı, Harran Ovasının  yarısından fazlasının Yahudilere satıldığını iddia etdiler.

 

 CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, “Iğdır Ovasının tamamını İsrailliler aldı. Harran Ovasının yarıdan fazlasını İsrailliler satın aldı. Türkiye’deki ekili alanlarımızın önemli bir bölümünü İsrailliler satın alıyor. Karacahisar Köyünün o termik santralin yapılacağı yerden Bodrum’a kadar olan arazinin birileri tarafından satın alındığını öğrendik” dedi. AKP, çaktırmadan Türkiye'yi filistine çevirmaya çalışıyor, Yahudilere peşkeş çekiyor. Bunu din, devlet, kudüs vb. kutsalların üstünden yapıyor. Türkiye çok karanlık bir delhize itiliyor dediler.

 

CHP Muğla milletvekilleri Nuretttin Demir, Ömer Süha Aldan, Tolga Çandar TBMM’de ortak basın toplantısı düzenledi.

 

Nurettin Demir, Muğla’da yaşanmakta olan özelleştirme sırasında emeğini savunan 5 bin dolayındaki işçiye ve ailelerine Milas’ta demokratik haklarını sokakta seslerini duyurdukları için hükümetin özellikle yerel güvenlik ekibi tarafından saldırıldığını iddia ederek, “Bu yapılan insanlık dışı uygulamaları kınıyoruz.AKP Hükümeti kar eden bir kurumu babalar gibi satmaktadır” dedi.

 

“BODRUM’A KADAR OLAN ARAZİNİN BİRİLERİ TARAFINDAN SATIN ALINDIĞINI ÖĞRENDİK”

 

Tolga Çandar da, “Karacahisar Köyünün arazi sınırında Karacahisar Köyünün o termik santralin yapılacağı yerden Bodrum’a kadar olan arazinin birileri tarafından satın alındığını öğrendik” diyerek şöyle devam etti:

 

“Bu satın alan firmanın kim olduğunun açıklanmasını bekliyoruz. Bu firmanın özellikle hangi ulusa ait olduğunun açıklanmasını istiyoruz. Bu ulusun Iğdır Ovasının tamamını satın alan ulusla aynı olma ihtimali nedir? Iğdır Ovasının tamamını İsrailliler aldı. Harran Ovasının yarıdan fazlasını İsrailliler satın aldı. Türkiye’deki ekili alanlarımızın önemli bir bölümünü İsrailliler satın alıyor. Ya kendileri ya da buradaki ortak firmaları. Muğla TKİ sınırlarından Bodrum’a kadar olan bölümü yani golf arazisi diye daha önce ayrılan bölümü hangi ulusun şirketi ve kimlerle ortaktır? Bu arazileri yok pahasına metrekaresini 2 liradan 3 liradan topladılar. Bu satılan arazilerden önemli bir bölümü birinci derecede doğal SİT alanıdır. Bölge halkının arazilerine yok pahasına el konulmuştur.”

 

Havuz medyasından klasik tarz; bhu tür haberleri işlemez ve kamu oyuna taşımaz. 

Ömer Süha Aldan da, “Özelleştirilmek istenen santraller ayda 2 gününü maliyetlerine harcıyorlar 28 günü kardır. Yani böyle bir işletme özelleştirilecektir” diye konuştu.

 

Bir basın mensubunun, “Başbakan ile ilgili açıklamalarınız oldukça tepki almıştı, ne diyorsunuz?” sorusuna Çandar, “Bir hafta geçti. Diyen gitti derler bizim orada, Ege’de öyle derler. O bir halk deyimidir. Bir küfür değil” yanıtını verdi.

 

STK'LAR İDDİALAR DOĞRUYSA İHANET SUÇU İŞLENİYOR...

 

STK'lar Yahudilerin Filistin işgali ortada duruken yahudilere, israillere toprak satma ihanetin en büyüğüdür. Bunun sorumlusu da devleti yönetenlerin tümüdür. Türkiyede bir tek metre karenin yahudilere-israillere satılması ihanetin en büyüğüdür. Bunun bedeli de çok ağırdır satanda satın alanda altında kalır diye görüş belirttiler, Özellikle milliyetçilikte mangalda kül bırakmayan MHP'den bu konuda açıklama bekliyoruz. Türkiye Topraklarının siyonist israile satılması iç savaşın tetikçisi olacağı gibi, AKP iktidarının da yaptığı herşeyin bir anda bitirilmesi, anlşamına gelmketedir. Siyonist israilin filistin kudus işgali ve yayılma politikası ortada duruken ... siyonist israile vatandaşlarına toprak satıması ihanetin en büyüğüdür. Bundan bedeli tahmin edişlmeyecek kadar büyüktür diye görüş belirttiler...

 

ERDOĞAN ve AK PARTİ ÜST YAPISINA DARBEDİR...

 

STK'lar, Türkiye'nin tarihi misyon ve mirasına döndüğü bir zaman diliminde siyonist israilin arap ve ortadoğu coğrafyasındaki yayılma, işgal, soykırım politikasına bakıldığında , TOKİ'lerde, toprak alım satımında vb. birçok dalda isrillerle işbirliği yapıldığı iddiaları, toprakların satılması, siyonist yahudilerin urfadaki hastahanelerde doğmuş gösterilmesi vb. gelişmeler ilerde Türkiye'yi filistin konumuna çekeceği gibi, iç savaşında ana tetikleyicisi olarak Türkiye'yi yerle bir edecek en tehlikeli, gelişmelerdir.

 

Şayet iddialar doğruysa... Ak Parti içinde kümelenen kriptolar, ihanetçiler dolar ve yahudi oyunlarıyla çaktırmadan Erdoğanı ve Ak Parti kurucu kadrolarını ablukaya almaktadırlar.  Şayet iktidarın bu işte parmağı varsa diğer eski siyasi partiler gibi bu gelişmeler ak partiyi yerle bir edeceği gibi, tüm kadrolarının da yargılanmasını hiçbir güç engellemyemez. Çünkü Türkiye halkı yüzyıldır direk büyük bir siyonist kuşatılma ve saldırı altındadır. Bu saldırıyı def ettiği için Ak Partiyi halk canı pahasına korumaktadır. Ak parti şunu bilmelidirki bir metrre kare toprağın yahudilere israillere satılması Türkiye'de her vatandaş için savaş sebebidir. Ve böyle birşeyler yapılmışsa devletin derhal bu analaşmalrı fesh edip yahudilere bu toprakları satan tüm ihanetçilerri de en ağır cezalara çarptırılmaları gerekmektedir. Devletin bu konuda yasa çıkarıp siyonist isrtailden Türkiyeye tohum, genom, biyolojik kimyasal hiçbir made ve eşyanın alınmaması, toprak vb. hiçbirşeyinde israile satılmamasını kanunlarla garantiye almalıdır. Aksi ak parti üzerinde yükseldiği dalı keserek tamda siyonistlerin istediği kumpasa kendi elleriyle düşer... 

 

Ak Partiyi çaktırmadan yıkmak isteyenlerin bu partiye yapacakları en büyük ihanet alanı siyonistlerle iş çevirmeleri. Ak Parti bu hainleri bulup ekarte etmezse... kendisi ekartte olup türkiye siyasi arenasından silineceği gibi en ağır şekilde de yargılanmalrına sebebiyet verecek bir uçuruma çekildiklerini de  unutmamalıdırlar...


ETİKETLER : CHP'Lİ VEKİLDEN KORKUNÇ İDDİA TÜRKİYE'Yİ FİLİSTİN GİBİ YAHUDİLERE SATIYORLAR...
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA