RUSYA 'DAN ÜLKELERİ HARİTADAN SİLECEK SİLAHLAR...

Rusya'nın yeni oyuncağı RS-28 Sarmat nükleer silahı Fransa büyüklüğünde bir alanı haritadan silebilecek güçte.
Bu haber 2018-07-25 14:20:52 eklenmiş ve 1120 kez görüntülenmiştir.

 

RUSYA 'DAN ÜLKELERİ HARİTADAN SİLECEK SİLAHLAR...

 

Rusya'nın yeni oyuncağı RS-28 Sarmat nükleer silahı Fransa büyüklüğünde bir alanı haritadan silebilecek güçte.  Ruslar Küresel soykırımcıların ABD, İsrail ve ABD gibi devletleri, Asya ve Afrika başta olmak üzere dünya halk ve devletleriyle  oynamalarının hız kesmemesi nedeniyle ülkeleri yok edebilecek süper silahlar geliştirdi.

 

Rus bilim adamları İsrail ve ABD'nin mevcut durumu dünyanın diğer ülke ve halklarının da kendilerini koruma adına bu tür yıkıcı küresel silahları geliştirmek zorunda kaldıklarını  belirterek, dünyayla oynayan İsrail gibi korsan terör devletleri, Amerika gibi derinden küresel terörist soykırımcı firmalar tarafından işgal edilmiş devletler, işgal edilmiş ülkeler var oldukça küresel soykırımcı firmaların insanlığı yeme-yutma iştahı hep var olacaktır. Doğal olarak insanlık, halklar, devletler de  savunma amaçlı küresel yıkıcı silahlar geliştirtmek zorunda kalmaktadırlar.  Bu tür silahları Çin, Hindistan, giderek Türkiye, Pakistan, Endonezya... gibi ülkelerde edinmeye çalışacaklardır.

 

Bu süreci Küresel katil firmaların derinden işgal ettikleri Amerika ve Korsan terör devleti İsrailin başlattığını belirten uzmanlar, İnsanlık küresel soykırımcı firmaların ablukası nedeniyle "nerede inceyse oradan kopsun" moduna çoktan girmiş bulunmaktadır diye görüş belirttiler. İçine girdiğimiz yüzyılda akıl, güven, namus, insanlık, hak-hukuk... bittiğini belirten uzmanlar kendinizi savunacxak ve saldırıyı def edecek gücünüz yoksa sizler küresel katil firmalar için ufak bir yem olmaktan öteye bir anlam taşıyamasınız. Bu anlamda her ulus-her devlet yüzyıllardır geliştirilen bu siyonist abluka ve saldırıya en üst düzeyde hazırlıklı olmak zorundadır diye görüş belirtiler...

 

Küresel kapitalizmin insanlığa ve dünyaya yönelik ağır saldırısı Osmanlı ve Çarlık'ın aynı safta buluşmasını beraberinde getiriken... Rusya ve Türkiye Ortadoğu-Kafkasları Birlikte İdare Etme Ve Yönetme Dönemine de geçtiler...

 

İşin ilginç yanı Rusya'nın bu tür silahları geliştirmesi Küresel katillerin kontrol ettiği ABD, İsrail vb. devletler dışında bütün dünya tarafından bütün insanlık tarafından da büyük bir memnuniyetle karşılanması. Rusya'nın izlediği küresel politika nedeniyle Müslümanlar ve Hıristiyanlar tarafından da büyük destek görmekte. Günümüzde Müslümanların Halifesi konumundaki Başkan Erdoğanla Putinin çok samimi arkadaş olmalrı da  her iki medeniyetin mensuplarının siyonizme-terörizme  karşı birlikte hareket ettiklerinin en büyük göstergesi olurken; diğer yandan Çin Halk cumhuriyeti Asya halkları ise daha hızlı bir gelişmeyle küresel siyonist saldırıyı bir tehdit ve tehlike olmaktan çıkarmak için ABD ve Korsan Terör devleti İsrailin bir an önce kontrole almak, korsan terör devletini Ortadoğudan kaldırmak için sadece dünya bazlı değil, uzay bazlı büyük bir çalışmanın içine girdiklerini belirtelim...

 

HABER MERKEZİ- DÜNYA - RUSLARIN YENİ OYUNCAĞI

Otomatik alternatif metin yok.

PUTİN'İN YENİ OYUNCAĞI: FRANSA BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR ALANI HARİTADAN SİLEBİLİR

Geçtiğimiz Mart ayında Putin tarafından duyurulan ve ürkütücü özellikleriyle büyük tepki toplayan RS-28 Sarmat isimli nükleer silahın testleri gerçekleştirilmeye başlandı.

Geçtiğimiz Mart ayında Putin, bizzat yaptığı açıklamayla Rusya'nın yeni 'yenilmez' nükleer silahını tanıtmıştı.

Yeni nesil füze Dünya üzerinde her noktaya gidebilecek menzile sahip ve Fransa büyüklüğünde bir alanı haritadan silebilir.

İşte bu özellikleriyle herkesi tedirgin eden RS-28 Sarmat'ın testleri, yeni yayınlanan görüntülerle ortya çıkmaya başladı.

RS-28 Sarmat füzelerinin her biri 750 kiloton olan 15-20 arası mühimmatı taşıyabilecek güçte olduğu biliniyor.

 

RUSYA'NIN YENİ NESİL SAVAŞ MAKİNELERİ

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişiStockholm International Peace Research Institute'ta yer alan rapora göre, Sovyetler dönemindeki silahlanma hızına emin adımlar ile yaklaşıyor. Zira Rusya, 2006'dan bu yana askeri harcamalarını neredeyse ikiye katladı.

Artan bütçenin de etkisiyle Rusya yeni nesil silahlarının geliştirme çalışmalarına da hız verdi. İşte Rusya'nın yeni nesil savaş makineleri...

Satan 2 ABD'nin 2'nci Dünya Savaşı'nın son günlerinde Hiroşima ve Nagazaki kentlerine attığı atom bombasından 2000 kez daha güçlü..

Rusya T-14 Armata 'Super Tank' ile NATO standartlarına ulaştı. 3 mürettebata ev sahipliği yapan tankın topu tam otomatik özelliğe sahip..

Sukhoi PAK FA (T-50) Rusya Hava Kuvvetleri'nin modern yüzünün temsilcisi. Uçak 9G'ye kadar manevra yapabiliyor..

Birden fazla LCD ekrana ev sahipliği yapan kokpitteki pilot buradaki bilgileri kaskındaki ekrandan da anında görebiliyor. Uçağın motoru, T-50'nin Mach 2.0 hızına çıkmasını sağlıyor..

Rusya, 'super bomber' olarak da anılan yeni nesil bombardıman uçağı Tu-160M2 Blackjack'i geçtiğimiz yıl görücüye çıkarmıştı..

Ve Liste uzayıp gidiyor...

 

ETİKETLER : RUSYA 'DAN ÜLKELERİ HARİTADAN SİLECEK SİLAHLAR...
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA