KÜRTLER TRT KURDİDE 15 TEMMUZ DARBESİNİ KONUŞTULAR...

KÜRTLER TRT KURDİDE 15 TEMMUZ DARBESİNİ KONUŞTULAR...
Bu haber 2018-07-15 10:17:49 eklenmiş ve 1075 kez görüntülenmiştir.

 

KÜRTLER TRT KURDİDE 15 TEMMUZ DARBESİNİ KONUŞTULAR...

 

Doğu Medya YK üyesi, yazarlarımızdan İstanbul Ticaret Ünv. Öğretim Üyesi Dr. Bekir Tank başta olmak üzere birçok Kürt aydını, siyasetçi, yazar ve halktan bireyler 15 temmuz darbe girşimini konuştular.

Dr. Bekir Tank, Türkiye tarihinin darbeler ve diktatörlük tarihi olduğunu, bu durumu değiştirmeye çalışan Menderes, Özal, Erbakan... gibi siyaset erbabının yok edildiğini, edilmeyue çalışıldığını, kişiliksiz olanların ise 6-7kez darbelerle aşağı çekili,p gidip geldiklerini görmekteyiz.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Dr Bekir Tank TRT Kurdi de önemli açıklamalr yaptı...

Tank, bu komedi ve aşağılayıcı durumun Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğanla son bulduğunu, burada rehavete kapılmadan iç ve dış düşmanı, ihanetçi yapılanmaları iç ve dış ayaklarıyla 24 saat gözetim altına almalıyız. Tank, Silah, savaş, soykırım, sömürüden geçinen küresel firmaların her zaman 1. hedefi Ortadoğu ve Mezopotamyadır. Bu coğrafyadaki halkların uynaık ve her zaman tetikte olmalrı gerekmektedir dediler.

 

DARBENİN ASIL AMACI KÜRDİSTANIN İŞGALİYDİ...

 

TRT Kurdi'de görüş belirten halk, aydın ve yazarlar ise 15 Temmuz fetö kalkışmasının sadece bir darbe olmadığını, cia-mosad, abd, israil, ab destekli bir işgal hareketi olduğunu, bu işgal hareketinin ana amacı ise Türkiye'nin yıkılmasının akabinde siyonist-terör devleti israilin kürdistanı kantonlara bölerek işgal ve ilhakını tamamlaması yatmaktaydı... Ama yüce bir  Millet olarak kürdü-türkü-lazı-arab-çerkezi, hııstiyanı müslümanı...onların demir kuşlarını çıplak ellerimizle teneke paçavralarına çevirdik. İnsanlık tarihinde bir darbeye , darbecilere, işgalcilere darbe vuran en büyük devrimci halk Türkiye halkları olmuştur.

 

Çin, Rusya, Asya... halk ve devletlerinin uyanması, TR'ye destek sunmaları, TR'de halkın ölümüne arkasında durduğu Erdoğan gibi bir liderin varlığı Küresel soykırımcı katil aile ve firmaların kullandığı abd, israil gibi devletlerin, bu devletlerin işgal -darbe hareketini şimdilik durdurmuştur.

Amerika ve İsrail işgal ettikleri topraklarımızdan çekilmedikçe Pakistandan filistine Ortadoğu-Mezopotamya-Asya- Ön Asya halklarının Çinliler, Ruslar dahil olmak üzere halkların geleceği büyük bir tehdit ve tehlike altındadır. Çinden Afrikaya istikrara, Siyonist-soykırımcı terör devleti israilin bölgeden sökülüp atılması ile mümkün olacaktır. Bütün dünya halklarının küresel-katil soykırımcı firma ve aileleri, bunların ele geçirdiği devletleri teşhis edip çözüm üretmeleri şarttır. Aksine köleleik ve soykkırım tüm insanlığın kaderi olacaktır... Ve bu soykırımın-köleliğin merkezinde Kürtler bulunmaktadır, diye görüş belirttiler...

 

ETİKETLER : KÜRTLER TRT KURDİDE 15 TEMMUZ DARBESİNİ KONUŞTULAR...
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA